Príčiny a následky domáceho násilia v partnerstve
Ahojte s priateľom sme spolu 4roky máme dcéru 3rocnu a prekonali sme už rôzne jeho neveru odpustila som bitky, bitky a ja ho stále Ľúbim je to normalne žijeme u mna v dome takže neviem co mam robiť bojím sa. Dcérka ho ma rada on hovorí že ma miluje,ale toto asi nieje láska
Urobte si dalsie dieta, urcite sa zmeni 🙄
@lisacka1 prázdniny vrcholia. Ospravedlnujem sa ak toto nie je troll a ak nie je, vážne sa idete pýtať čo máte robiť ? Čakáte že vám tu napíše 99% ľudí že máte s ním ostať?
Zbi aj ty jeho 🤔
@lisacka1 prázdniny vrcholia. Ospravedlnujem sa ak toto nie je troll a ak nie je, vážne sa idete pýtať čo máte robiť ? Čakáte že vám tu napíše 99% ľudí že máte s ním ostať?
@anonym_a676e1 to je tu známa firma
@lisacka1 chudá dieta. Obaja rodičia naruseni
@lisacka1 chudá dieta. Obaja rodičia naruseni
@zmrzlinka2021 Snáď žiadne dieťa nie je.
Ty nevieš čo máš robiť? A žijete v tvojom dome? Okamžite mu vyhádž veci na ulicu, nech sa pakuje a o to lepšie ak nie ste manželia a nemusíš riešiť rozvod. Vyhoď ho a dovidenia. Toto nie je žiadna láska, to ja akurát na kopanec do riti, aj to je ešte málo pre neho.
@lisacka1 Ak ťa priateľ zbije zavolaj políciu, zbaľ mu caky paky a nech ide do prdele. Nedaj sa odmäkčit ak ťa bude presviedčať, že sa zmení. Predstav si, že si dcéra nájde muža čo ju bude tiež biť, čo by si je poradila?
@gribka1 veď majú dceru
@zmrzlinka2021 Ja verím, že niekto vymýšľa tému.
Urobte si dalsie dieta, urcite sa zmeni 🙄
@diewcatqoo bože, nedávaj jej túto radu, lebo po prečítaní toho čo napísala, mám dojem, že by Ťa mohla zobrať vážne.
@diewcatqoo bože, nedávaj jej túto radu, lebo po prečítaní toho čo napísala, mám dojem, že by Ťa mohla zobrať vážne.
@som_realistka presne to iste som chcela napisat, ze pri takychto zadavatelkach by som sa bala aj pouzit ironiu...
Odpustila si jeho neveru. Odpustila si mu bitky ,že ťa bije ako žito to je od neho dôkaz lásky a ešte lepšie byť neverný každú chvíľu. A ti ho ľúbiš a ľúbiš. Ale keď ťa raz zabije potom už bude neskoro odísť od tyrana. A čo to tvoje dieťa ,čo vidí ako ťa chlap bije a bije ? To je čo za výchova?
Ty budeš nejaká jednoduchšia keď sa musíš pýtať. Kopni ho do prdele a vymeň zamky.
Ja odporúčam ďalšie dieťa.
A fľasnúť chlapovi tiež, ako opätovanie znaku lásky.
A možno aj stoličku na ňom zlomiť.
Čím viac násilia, tým väčšia láska, nie ?
Pockat kym ta zabije, na co budes cokolvek riesit ked ho lubis?
Ja si myslim, ze ta malo bije, ked ho tak lubis stale. Takze pockala by som.
Si normálna?
Ked ta nabuduce zacne bit, zabi ho … a aspon preukazes spolocnosti sluzbu. Neboj rovnakeho debila najdes urcite … 🙈 uz aby isli deti do skoly a zacali sa jej venovat …
heparoid alebo ibalgin duo
To naozaj sa reálne pýta žena čo ma dieťa????
Ak ti nezáleží na sebe tak kvôli tomu dieťaťu sa s nim rozid! jasné ze ho ma rada ale určite nebude mať rada tu traumu ako bil jeho mamu a celý život sa bude dávať dokopy z toho!
@lisacka1 no buď ho vyhodíš alebo sa necháš biť ďalej 🤷🏼♀️ čo to je za otázku

Máš nejakú úchylku, ľúbiť človeka, čo ti ubližuje? Že sa vôbec pýtaš....