icon

Prišla som sa vyrozprávať

16. nov 2022

Ahojte žienky
Prišla som sa vyrozprávať.....
Problém je ani neviem pomenovať kde. Spoznala som muža, nedávno, skvelo si rozumieme. On chodí cvičiť a ja chodím na plávanie, profesionálne zaplatené tréningy 3x týždenne. Mám aj silový tréning, len tak 1x do týždňa doma s ľahkými váhami, tak 2-3kg.....
Ide o to, že mňa môj šport baví a máme sa s týmto mužom o čom zhovárať aj v rámci cvicenia, no on stále chce, aby som začala chodiť do posilky lebo vraj ta mi lepšie vyfomruje postavu.
Už som z toho nešťastná. Snažím sa, schudla som, som z plávania silnejšia a posilka nie je to, čo hľadám. Viackrát som mu to vysvetlila. Ženy, ja už strácam svoju motiváciu, keď vidím, že v jeho očiach plávanie nie je dosť... On má chce totiž viac vyformovať. Ako z toho vyjsť v pohode? Trápi ma to, že to nie je dosť... Možno je chýba aj v mojom sebavedomí, ktoré týmto akurát len upadá...

Strana
z4
viestta
16. nov 2022

Poslať ho do múky. Zjavne ma problém s tým aby akceptoval to, že o svojom živote rozhodujes predovšetkým ty.

miadi
16. nov 2022

Muzov milioni .. hladaj takeho ktoremu sa pacis taka aka si dnes. Just the way you are Bridget Jones 😉

ckocka
16. nov 2022

V pohode z neho spraviť iba kamoša na cvičenie. Na ostatné aktivity si nájdi chlapa ktorý ťa bude chcieť takú aká si.

dadis
16. nov 2022

No ma pravdu. Cvicenie s cinkami 2-3 kg je take co ja viem. Ved chodievajte spolu do fitka, my sme s ex za slobodna chodili a bolo to super, on mi hovoril co, kolko a ako cvicit..medzitym sme kecali...velmi nas tl zblizilo

autor
16. nov 2022

Ja viem že on mi nechce zle a myslí to v dobrom, ale ja sa tej posilke ešte nejako vnútorné priecim a nie som s tým stotožnená
A čím je toho viac, tým mám ďalej len pocit že moja postava už ani nie je dosť dobrá....

eeffka
16. nov 2022

@dadis a co keby on zacal plavat? 🤣 hadam si kazdy o sebe rozhoduje sam. Chcem,nechcem. JA nie nejaky tvarovatel

queen_mary
16. nov 2022

Psycho? Vypytala by som si nech mi predplati nejakeho dobreho trenera vo fitku aspon na polroka a vyzivoveho poradcu na polroka. Ked uz chce, aby si chodila do fitka. Nech ta motivuje 😊

koniarova
16. nov 2022

Ty kokos. To fakt si necháš od niekoho diktovať, čo máš a nemáš robiť? Keď sa mu nepáči, nech ide do čerta.

dadis
16. nov 2022

Nemyslim si, ze by si sa mu nepacila. To vobec. Len podla mna chce pre vas nieco spolocne a ozaj aj efektivne (no muzi nechapu, ze kym na nich ta posilka je vidiet rychlo a ocividne, tak zeny si na svaly musia dlhsie pockat, aj to nie su ziadne Czoborove, lebo nemaju tolko testosteronu)..vidi, ze rada cvicis, ale to plavanie sa velmi spolu neda..

viestta
16. nov 2022

Teraz ta posiela do posilky. Co ti bude "radiť" nabudúce? Je rozdiel medzi dobre mienenou radou a presadzovaním svojho názoru, lebo len ten je ten správny.

petamich
16. nov 2022

"on mi nechce zle" - chce nechce ale ani spolu este nie ste a uz sa citis zle, ja osobne by som s gym freakom randit nechcela, lebo (cest vynimkam) ale 90% z nich je velmi povrchnych a aby som si po tazkom tyzdni nemohla dat cokoladu bez toho, aby ma niekto do posilky hnal a aby stale niekto komentoval aka som ne/vysekana 🤷‍♀️

lily111
16. nov 2022

@viestta toto zacnem pouzivat🙂...poslat do muky a svata pravda, chcela by som vidiet toho svalovca

dadis
16. nov 2022

@viestta Ale ved ona cvici 4x tyzdenne..on ju neposiela z gauca do posilky..ja som sa tiez posilky ako mlada priecila 🙄, nepoznala som tie stroje a najma som chcela schudnut a nie este nejake bicepsy naberat a mat nohy ako Schwarzeneger..ale to bezna zena cvicenim v posilke nema sancu docielit..ale zase s vahami si ovela efektivnejsie vybuduje pevne svalstvo a ta postava vyzera ozaj zdravsie, pevnejsie a nestoji to tolko namahy ako plavanie (som robila synchro plavanie, tak viem trochu posudit)

miadi
16. nov 2022

A on je aspon nejaky namakanec ninja turtle svalnac ? Ze ta chce na svoj obraz ? Jedine tak by to Mozno davalo zmysel. Je dokonaly Adonis? Ale ani tak by nemal tvoje osobne veci tlacit za teba :.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
viestta
16. nov 2022

@dadis ale toto už nie sú dobré mienené rady, mne to dôjde ako presadzovanie jedinej pravdy. Však baba sa nevála, robí čo ju baví. Ma robiť to čo ju nebaví, len aby sa zavdacila? To kde sme?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
16. nov 2022

No je to klinec do rakvy, lebo on sa potom akoby urazil, že veď mám si ísť po svojom a potom zase načne tu debatu časom....
Pritom si myslím, že vyzerám fajn, mám síce trošku brucho, mám silnejšie stehná, ale inak som v pohode... Ten šport ma napĺňa a som po ňom šťastná, ale naozaj nerozumiem tomu, pre mňa to signalizuje nerešpektovanie....
Nechcem prísť o tú osobu, no moje sebavedomie už začína byť nižšie ked pocuvam, že iba posilka by pomohla.... Potom si pripadám, akoby som naozaj nerobila nič a ležala na gauči

miadi
16. nov 2022

Ja som raz randila s modelom - majstom bojoveho tanca Brazilian. Krajsieho chlapa som tusim nevidela. A vobec som sa snim necitila nedokonala ., ale nedoslo ani k puse lebo zas mna tie reci o cviceni kung fu a podobne kraviny vobec nebavia. 😅

dadis
16. nov 2022

@viestta Nie, ale kompromis je super..ved ten jeden domaci trening nech skusi ist do posilky s nim, nech jej pomoze sa zorientovat, stravia spolu cas..urcite to nebude take zle..jasne, ak by neustale kritizoval a mal blbe poznamky, tak by som na neho srala 🙂..ale mat spolocny konicek a travit spolu cas, nemusi byt vobec zle..vsetko musi mat svoje hranice ale

autor
16. nov 2022

@dadis on nekritizuje, on stále hovorí v zmysle, že posilňovanie by pre mňa bolo lepšie a tak, a ja sa mu snažím vysvetliť, že nemám k tomu vzťah a jeho akoby naštve, že tomu nechcem dať ani šancu, no čím viac tlačí tým aj ja viac uhýbam....
Lebo skrátka nikdy ma to nelákalo....

zooeynka
16. nov 2022

"Vies co, nie dakujem, ja do posilky chodit nechcem. Ja budem dalej plavat, ked chces sa pridaj ku mne. Dakujem ze to chapes a nenutis ma." To uz by musel byt aky deges keby po takejto jasnej a strucnej informacii nastojil aby si isla do posilky? Potom uz prehodnot ty ci je taky skvely ako ho momentalne vidis....

dadis
16. nov 2022

Ak by si sa mu nepacila, tak ta so sebou do posilky nevola..urcite sa mu mega pacis, inak by ta dobrovolne v posilke a v leginach neukazoval ako svoju frajerku. Ozaj daj tomu sancu, mozno chce s tebou travit iba viac casu a najst prienik v spolocnej zalube - sporte. Ty rovnako navrhni nieco spolocne..kde bude musiet ustupit on, podla toho sa potom zariad..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
miadi
16. nov 2022

To by ti vo vztahu robil v xxx inych veciach. Nevie respektovat ze teba nebavi fitko. Je xxx sposobov ako spevniet trebars joga Aj ked ti neurobi mega tehlicky mozes byt flexibilnejsia aj daco spevnie:atd, tu ide o to ze jemu vadi ze sa neprisposobis jeho voli jeho napadu. Nie je po jeho tak hnet .. je vidno ze nevie respektovat tvoju volbu. Je “zla” Lebo je tvoja. Utekaj od neho!
( a niektore zeny maju tak ulozeny tuk ze tie steha by si jedine liposukciou zmenila. Ale preco ? Ked su Chlapi pre krorych su take stehna sexy. )

viestta
16. nov 2022

@dadis ono spoločný koníček je fajn, ale státisíce párov fungujú tak, že nemajú spoločne koníčky ale jeden druhému ten jeho toleruje a nevnucuje mu ten svoj ako jediný správny.
A keď už sme pri tej posilke, napríklad mňa by tam prevracalo z toho, že tam len bezducho metam železami. Nevidím v tom žiadny význam. (predstava, že ma ešte buzeruje nejaký osobný tréner a ja mu za to platím, to už je úplne sci fy) Ale dat si hodinku behu alebo na bicykli to je pre mňa to pravé orechové. Ale žiadneho metaca železa nepresviedcam, že ma kúpiť bicykel a hltat na ňom kilometre. Kazdy nech robí to co sam uzná za najlepšie.

koniarova
16. nov 2022

@viestta mňa by zabil ten smrad. 😅

dadis
16. nov 2022

@viestta Ja nehovorim ist proti sebe a robit nieco nasilu, ale dat tomu sancu nie je nic proti nicomu. Pravda je taka, ze tolko co trenuje autorka nie je vobec malo, a ten efekt voci effortu je v nepomere. Plavat 3x tyzdenne pride mnohym ludom ako namahave..ja som plavala, beh alebo bicykel je ovela jednoduchsi druh pohybu, pricom posilnovanie ma pri minimalnej namahe najvyraznejsi efekt. Mozno ma chalan pocit, ze sa baba prilis trapi, aby mala peknu postavu, pritom staci dobre jest a zdvihnut 3x do tyzdna par ciniek a efekt bude viditelnejsi..to neviene..ale autorka mi pripada, ze si velmi neveri..chalan by jej mal v prvom radd dat pocitit, ze sa mu paci taka aka je a nemusi sa menit kvoli nemu..

viestta
16. nov 2022

@dadis vo voľnom čase by mal človek robiť to čo ho baví. Keď ma raz niečo nebaví, tak ma nebaví. Hotovo.

zuzka102
16. nov 2022

Šport ma človeka v prvom rade baviť! Ak nie si stotoznena s posilkou, nechoď tam (i keď vyskúšať môžeš...). Ak chce henten Adonis vysekanu babu, nech si ju hľadá rovno vo fitku.

Strana
z4