Problémy s hrobovým miestom
Ahojte baby, nie je prosím medzi vami právnička? Potrebujem sa poradiť.. Brat sa mi pred rokom obesil, bohužiaľ bol ženatý rok, z toho tri mesiace žil s tou jeho, ani to nemôžem nazvať manželka.. Už mali podpísané rozvodové papiere keď to spravil co našli aj policajti pri obhliadke. Bohužiaľ ho zrovna našla ona, keďže mali spoločneho psa a v ten večer bol v tej istej dedine, ale on sa obesil o 10tej večer a ona si užívala do 4tej rána, na čo sú svedkovia. Ona hrobové miesto napísala na seba lebo mala pocit ze je to jej povinnosť a teraz mojim rodičom bráni spraviť pomník atď, dokonca (ona je úplne mimo) so smiechom mi napísala ze dá Michala premiestniť, samozrejme vieme ze to nie je možné! Len toľko ze nonstop mojim rodičom robí zle tohoto typu. potrebujem sa poradiť či sa získať to hrobové miesto aby sme sa o hrob ako jeho rodina ktorú mal celý
Isto sa to da, len treba mat proti nej dostatok dokazov, ze jej ho vobec nie je luto, nema zaujem a nestara sa o jeho hrob. Takymto stylom by sa to podla mna aj dalo, len to bude chciet pevne nervy
Ďakujem baby, lenže teraz sme sa jej ozvali že by sme chceli aspoň niečo spraviť na tom hrobe aby to nebola len hlina a musíme mať povolenie keďže je písaný na ňu a zrazu aj ona tam ide niečo robiť. Jednoducho celé je to tak, stále robí napriek a aj tak tam nič nespraví lebo za 1. Ma 19 rokov, ukončenú základnú školu 2. Nikdy nikde nepracovala - raz som jej prácu vybavila a vydržala tam 5 dní lebo je naozaj tupá. Nemali na ňu nervy 3. Aj pohreb platila z výplaty môjho brata, bola mu vo firme plakať že ho nemá za čo pochovat a druhu polku dali naši čiže od nej 0eur 4. Jej otec robí v z hranici a živí ju aj jej mater ktorá je na tom podobne.. Čiže ak jej nedá peniaze on nikdy tam nič nebude..
@fefe123 ďakujem, nevedela som ze tu také niečo je. Áno je to hrozné.. Hlavne voči našim keďže si pochovávali dieťa ktoré vychovali a ona co o živote nevie nič ide rozhodovať..

@lauriinkaa ci sa dá hrobové miesto získať nejak súdne aby sme sa o ten hrob mohli starať my ako rodina a nie nejaká ktorá ho poznala dva roky a chcel sa s ňou rozviesť..