icon

Problémy s partnerovou matkou: Ako to zvládať?

Dnes o 16:56

Ked sme odchadzali od priatelovich rodicov priatelovi som kludne povedala co mi vadi a co sa mi nepaci. Boli sme u priatela na vikend u jeho rodicov. Chodime tam kazdy vikend. Jeho matka chcela byt somnou 24/7 a ked som nachvilu odisla do izby lebo uz som po 6 hodinach nevedela ocom snou tolko kecat tak sa urazila. Priatel prisiel zamnou ze mam ist za nou lebo bude nahnevana a ze sa urazi. Toto je vzdy. Vzdy ze musim urobit toto a hento lebo mamka sa urazi mamka sa bude hnevat. Toto sa mi nepaci. Potom sme boli na odchode dnes a dosla nejaka jeho vzdialena rodina prave v dverach sme sa stretli a jeho mama zacala hned ze mame este ostat ked uz oni prisli. Uplne cudzi ludia pre mna ja uz bez nalady a s kazdym som sa zoznamila vybozkavala a este 3 hodiny som snimi sedrla a kecala. Na konci priatelova mama ma vyobimala a vybozkavala co sa mi.nepaci kedze sme tam stale a pride mi to.prehnane..... taktiez cely vikend co som tam bola tak len ze Janka umy si ruky z vonku. Janka najprv si ustli ustlaj postel a potom tam lez. Bolo 8 hodin rano este som lezala.. stale chodila aj vecer do izby 100 x aj rano. Mne az srdce bilo rychlo.jak stale vtrhla do izby. Potom Janka ideme spolu varit. Varili sme a ona ze cibula sa tak nekraja kraja sa takto.. a ukazovala mi ako sa vari ryza ako keby som nevedela. Mam 32 rokov. Cely vikend moje meno zmienila asi 30x stale nieco chcela ze Janka.pod zavriet dvere lebo buchaju. Janka chod nakrmit psa. Janka chod chlapom pomoct na dom pracpbat.

Strana
z2
autor
Dnes o 16:59

@anonym_autor a toto je kazdy vikend. Ja som to uz nezvladla a povedala som slusne.priatelovi co mi vadilo. Co vsak ma prekvapilo nemilo ze priatel za volantom na mma doslova vrieskal ze co donho rypem ze vsetko mi vadi a krical cely cas az som sa bala ze to strhne do stromu. Pritom som kludnym hlasom rozpravala. Mam strach ze keby mame deti takto krici aj pred nimi.kebyze mame vymenu nazorov. Ostala som v soku ako na mna krical az sa mi zrychlil tep a bala som sa ho. Mala som dokonca pocit ze mu nechyba vela a capol by mi.jednu. to takto budeme riesit pronlemy ? Krikom???. Som v soku.

anonym_474044
Dnes o 17:03

Budíček zlata moja sa tomu hovorí. Pošli milého priateľa kade ľahšie a buď rada, že zides z kratšej cesty

anonym_db49a1
Dnes o 17:03
@anonym_autor

@anonym_autor a toto je kazdy vikend. Ja som to uz nezvladla a povedala som slusne.priatelovi co mi vadilo. Co vsak ma prekvapilo nemilo ze priatel za volantom na mma doslova vrieskal ze co donho rypem ze vsetko mi vadi a krical cely cas az som sa bala ze to strhne do stromu. Pritom som kludnym hlasom rozpravala. Mam strach ze keby mame deti takto krici aj pred nimi.kebyze mame vymenu nazorov. Ostala som v soku ako na mna krical az sa mi zrychlil tep a bala som sa ho. Mala som dokonca pocit ze mu nechyba vela a capol by mi.jednu. to takto budeme riesit pronlemy ? Krikom???. Som v soku.

@anonym_autor ty si nesvojprávna že sa nevies ozvať priamo jeho matke? Načo tam stále lozíte to nemáte svoj život? A pokiaľ sa hi bojíš ďalej s nim nezostávaj

enmery
Dnes o 17:05

Ešte len keď si s ním urobíš deti,budeš v riti...a nečakaj, že sa on alebo táto situácia s jeho rodinou zmení. Potom sa nesťažuj, ak ním ostaneš-ponesieš zodpovednosť za svoje rozhodnutia. Tu Ti bliká celý Las Vegas výstražných svetiel a Ty ani obraz, ani zvuk😄

autor
Dnes o 17:05
@anonym_db49a1

@anonym_autor ty si nesvojprávna že sa nevies ozvať priamo jeho matke? Načo tam stále lozíte to nemáte svoj život? A pokiaľ sa hi bojíš ďalej s nim nezostávaj

@anonym_db49a1 sak toto ze on tam potrebuje byt kazdy vikend cely tyzden sme v praci nevidime sa a vikend konecne mame volny pre seba a on ho chce travit u rodicov. Lenze mam pocit ze s tym nic nezmozem :( uz som mu vela krat rozpravala o tom a nic sa nezmenilo povedal ze je to jeho rodina a ze ich neodsekne kvoli mne...

reanda
Dnes o 17:08
@anonym_autor

@anonym_db49a1 sak toto ze on tam potrebuje byt kazdy vikend cely tyzden sme v praci nevidime sa a vikend konecne mame volny pre seba a on ho chce travit u rodicov. Lenze mam pocit ze s tym nic nezmozem :( uz som mu vela krat rozpravala o tom a nic sa nezmenilo povedal ze je to jeho rodina a ze ich neodsekne kvoli mne...

@anonym_autor samozrejme, ze s tym zmozes.. rozides sa s nim.. nie si povinna s nim byt predsa

autor
Dnes o 17:10
@reanda

@anonym_autor samozrejme, ze s tym zmozes.. rozides sa s nim.. nie si povinna s nim byt predsa

@reanda a to keby mame este deti tak svokra u len spieva o tom ako chce vnucatka. A viem si predstavit ze by mi vycitala keby ich videla dva x do mesiaca a vynadala ze zakazujem im kontakt. Tak mi to pride..

motylik2559
Dnes o 17:11

@anonym_autor A preco tam s nim chodis kazdy vikend? V priebehu 1-2 dni 3 tema, co sa riesi,ze partneri/manzelia chodia priliz casto k svokrovcom😂🙄 On ti drzi zbran pri hlave,ze ako poslusny psik tam s nim tak casto chodis? Ved mu povedz,ze nejdes a sprav si svoj program🙄🤷‍♀️

anonym_bc9aab
Dnes o 17:11

@anonym_autor utekaj kým ste bez záväzkov. Tu bude vzdy na prvom mieste mama. Všetko čo povie a spraví bude sväte. Aj vaše deti by určite podľa neho vychovávala lepšie ako ty...

crazy_cat_lady
Dnes o 17:13

Kazdy vikend? Dievca zlate, utekaj.

anonym_f41446
Dnes o 17:14

@anonym_autor 32?? 🙂

luccys
Dnes o 17:14

Toto uz je za cca 3 dni uz 3.tema o tom, ako sa chodi kazdy vikend ku svokre (vsimate si, ze vzdy sa chodi k muzovym rodicom?).
Mna by fakt zaujimalo, na keru Mariu si takito neschopaci, co sa nevedia pustit maminej sukne, hladaju frajerky. Naco???
A k nesvojpravnym frajerkam, ktore nevedia ani ceknut a povedat nie, k tym sa nevyjadrujem.
32 rokov a zmyslanie teenagerky.

anonym_f41446
Dnes o 17:17
@crazy_cat_lady

Kazdy vikend? Dievca zlate, utekaj.

@crazy_cat_lady Aký išiel, takú našiel.Alebo naopak.

0silvia0
Dnes o 17:21

@anonym_autor to v ktorej casti Slovenska je takyto zvyk chodit k frajerovym rodicom a k frajerkinim sa nechodi, dokonca zakazuje chodit?
Nech poucim svojho 24rocneho syna, ze ma byt kazdy vikend nastupeny doma s frajerkou a tancovat ako ja poviem?
Inac nehnevaj sa, mas 32 rokov, toto si nemozes nechat, teraz si zistila ako tvoj frajer riesi to, ked nie je podla neho. Krikom a agresivitou. Toto ti predsa nemoze vyhovovat, ja by som bola radsej sama ako s takymto buranom.

januska12323
Dnes o 17:22

@anonym_autor Janka ti odkazuje aby si sa začala správať ako dospelá žena nie 12 ročné dieťa a budú sa tak k tebe správať aj ľudia okolo teba.

sense
Dnes o 17:26

A načo si s takým chlapom, ja by som už dávno bola single. Deti nemáte, čo ťa pri ňom drží?

anonym_468f27
Dnes o 17:29

Treba dať jasne pravidlá a keď sa nepáči tak smola. Netreba sa báť a neostávať len aby bolo dobre aby som s niekým bola. V vzťahu teba sa rešpektovať. Ja tiež nerada sedím u snubencovych rodičov dlhšie ako 3 hodiny🤷🏼‍♀️rada s nimi pokecám ale len tak. Ani sa nenavštevujeme mozno niekedy len 2 krát max do mesiaca. On sa zastaví keď ma čas z práce. A to pritom mám celkom dobrý vzťah s jeho rodičmi ale tak to stačí. My žijeme ešte u mojich keďže máme veľký dom som jedináčik, študujem nemáme ešte veľa financií, ale ani s mojimi rodičmi netrávime toľko času a to žijeme teoreticky pod jednou strechou. Ani on sa nerozpráva, niekedy sa ani nevidí s mojimi rodičmi aj dva dni 😂ale kebyže takto so mnou niekto stále chcel komunikovať tak bože nevládala by som 🫣a nenechal by mi vydýchnuť. Hovorím nastav jasne pravidla a keď nie bohužiaľ musíte proste sa rozísť lebo to bude len a len horšie a keď budete mať deti tak 100 krát podľa mňa

reanda
Dnes o 17:31
@anonym_autor

@reanda a to keby mame este deti tak svokra u len spieva o tom ako chce vnucatka. A viem si predstavit ze by mi vycitala keby ich videla dva x do mesiaca a vynadala ze zakazujem im kontakt. Tak mi to pride..

@anonym_autor problem nie je svokra.. problem je jej syn.. naco si potrebujes zdovodnovat, ze nie je vhodny partner? zijete spolu? nemas kam ist? uz po tom vystupe v aute by som sa zbalila.. fakt chces travit zivot s niekym, z koho ide strach? myslienka na deti by ma ani len nenapadla.. nie, vy by ste neriesili problemy,.. vy by ste v nich zili.. nonstop

anonym_4e1b58
Dnes o 17:35

Pekne krásne povedať mamičkinmu cecku že si viem urobiť aj zmysluplnejši program ako jeho milovaná mamička a už tam neijsť. Ak ti dá kopačky tak otvoriť šampus a oslavovať že si sa toho cecka nadobro zbavila

bomba36

Koľkokrát to tu ešte budeš písať? Stále dokola to isté.

anonym_6fd1b3

Ak pôsobíš na svokru takým dojmom ako na mňa, tak sa nečudujem, že ti všetko diktuje, ako keby si bola dvanásťročná. Ty nemáš svoj názor, nevieš písať, nevieš sa ozvať....? Akú školu máš skončenú? Možno svokra má potrebu ťa viesť životom ako malé dievčatko. Odišla by som od takého chlapa, no pracovala by som na sebe, aby som nepôsobila tak priblblo.

autor
Dnes o 17:38
@anonym_6fd1b3

Ak pôsobíš na svokru takým dojmom ako na mňa, tak sa nečudujem, že ti všetko diktuje, ako keby si bola dvanásťročná. Ty nemáš svoj názor, nevieš písať, nevieš sa ozvať....? Akú školu máš skončenú? Možno svokra má potrebu ťa viesť životom ako malé dievčatko. Odišla by som od takého chlapa, no pracovala by som na sebe, aby som nepôsobila tak priblblo.

@anonym_6fd1b3 preco tak na teba posobim?

vler
Dnes o 17:39

@anonym_autor toto je hrozne! tak cele zle, tolko red flags ze keby sa aj vsetko zlepsilo o 80 percent stale je to nedobre. Autorka dobabres si zivot ak s nim ostanes. A kazdy den co si s nim, prichadzas o moznost stretnut sa s vyhovujucim muzom moze byt dobry otec ore rvoje deti a manzel pre teba

anonym_6fd1b3
Dnes o 17:43
@anonym_autor

@anonym_autor prepáč, ale áno, tvoj písomný prejav je úbohý. Ale to neznamená, že s tým mamičkiným maznáčikom máš ostať. Stále budeš musieť robiť všetko tak, ako to robí mama. Ona vie všetko najlepšie, je dokonalá a ty sa musíš učiť od nej. Kopni ho do riti!

simka17161
Dnes o 17:44

Kedy chodíte k tvojej rodine ?

0silvia0
Dnes o 17:49

@anonym_autor aku si mala vychovu, ked tak submisivne suchas nohami len aby si nebola za zlu? Kto ta naucil, ze musis vsetkym vyhoviet, inak nie si dost dobry clovek? Kto ta naucil, ze tvoje pocity, slova nie su dolezite? Rozhodovala si niekedy vo svojom zivote o svojich zalezitostiach? Ako dlho chodis s frajerom? Ako reaguje, ked si povies svoj nazor, ktory nie je v sulade s tym jeho? A povies si vlastne niekedy svoj nazor?

tiezjedna
@anonym_autor

@anonym_autor napríklad preto, že 24/7 s niekým nemôžeš za víkend stihnúť ani keby si ako chcela... Teba asi nie je problém posúvať kam treba. Dostala si tu dobré rady - pusti šuhaja do obehu a skús dospieť.

mandarinka555
@anonym_autor

@anonym_autor Prečo neodpovedáš, čo sa ťa ženy pýtajú? Prečo mu nepovieš, že nikam nejdeš, lebo jeho mater ťa sústavne diriguje? A prečo si vlastne stále s ním?

petamich
Dnes o 17:50

Lubim svojich svokrovcov najviac na svete a aj tak by som kazdy vikend s nimi nedala 🙂 takze asi tym by som zacala, ze tam budem chodit raz za mesiac a ak chce partner castejsie, nech pokojne ide sam (idealne nie kazdy vikend). A dospela 32-rocna zena v mojom svete by uz mala byt aspon kus asertivna a povedat na rovinu, ked sa jej nieco nepaci. A teda partner by tiez mohol povedat vlastnej matke, ze ma respektovat vase sukromie, atd.

tetapetra
Dnes o 17:53

@anonym_autor to máš fakt 32? Prečo tam chodíš? Nechodila by som. Prečo s ním si?

Strana
z2