icon

Problémy so svokrou pri výchove dieťaťa

Včera o 19:46

Svokra sa mi stara do vychovy dietata. Ze zle ho drzim , ze zle mlieko davam , ze nepekne oblecenie ze zle prebalujem. Vsetko zle. Najhorsie je ze chce byt snami kazdy den a ked ju odmietneme zacne plakat a robit sceny ze to svoje vnuca uvidi len raz za tyzden. Potom zacne hrat muzovi na city ze ona ho vychovavala a toto je vdaka. Ja chcem zrusit kontakt a zato sa do mna pustil muzov brat a sestra. Byvame vsetci na jednej ulici. Ostala som ja za zlu a sialenu.

anonym_d5dbc2
Včera o 19:50

aj ja. uz som nie som v kontakte. bodka.

anonym_8da473

@anonym_autor a muž vraví čo?

anonym_5f8563

@anonym_autor no tak to máš tréning ako zvládať neskôr výchovu … deti robia presne takéto iste scény, keď im človek neurobí po vôli, tak plaču, vydierajú a vyhrážajú sa. Treba sa voči tomu obrniť, nebrať vážne. Povedať sebaisto: bude ako som ja povedala. Nehladiet na scény. Dietko, a aj svokru, scény prestanú baviť, keď nebude mať pozornosť. Ty si matka, ty si šéfka. Chlap nech si pohlada gule v trenkách a podporí ta. Ak to zvládol, skladám klobúk.

anonym_f8dfc6
Včera o 19:52

@anonym_autor tiež nemáme kontakt. Nepotrebujem pri sebe manipulatívnu pizdu, ktorá robí všetko najlepšie a všetko vie. Muž sa s tým po čase zmieril. Veď mu aj tak nič iné nazostavalo.

anonym_22401a
Včera o 19:53

To je chybááá bývať so svokrou na jednej ulici.
Ale isto lepšie ako pod jednou strechou.

anonym_58ca7a
Včera o 19:55

Ja som tiež nebola posledný pätnásť rokov a čo, manžel plne chápal moje dôvody, ani deti k nej nechodili.
Ale nejaké to staranie sa do výchovy bolo iba 10% toho čo nám urobila. Keď zomrela deti ani ja sme nevyronili ani slzičku

anonym_f52af4

tak jej povedz,ze ak neprestane akurat docieli rozvod a ty sa odstahujes na opacnu stranu zmegule a uz deti neuvidi vobec

anonym_1a9622

Mužovi by sim povedala, že jeho matka má non stop buzerauje. Zbalila by som sa k rodičom a nech za mnou príde keď si premysli čo ďalej

anonym_5775fe
Včera o 19:56

Toto musi vyriesit tvoj muz. Ja ked sa mi nieco nepacilo muz to mame rychlo vysvetlil. Tym nemyslim ze sa s nou hadal. Nastastie vzdy sa to normalne odkomunikovalo a mame dobre vztahy.
A ked zacne nariekat no nech si poplace. Moze ist k dalsim detom.

anonym_f2a33f
Včera o 20:14

@anonym_autor toto tu je denne takato tema. Uz je to otrepane. Spravte si uz so svorkami poriadky a nevyplakavajte tu na koni. My vase svokry nevyriesime

anonym_2579b7
Včera o 20:29

@anonym_autor pani svokra je veľká manipulátorka. Jasne a stručne by som jej vysvetlila, že nebudeš znášať jej neustálu šikanu, lebo ťa to stresuje a ničí psychické zdravie, ak ťa nezačne rešpektovať, prestaneš sa s ňou stretávať ❤

anonym_c0b87e
Včera o 22:25

@anonym_autor lepšie zlá a šialená ako mať doma denne sprostu svokru co nechápe, že svoje deti si už odchovala a toto je tvoje... Takže nech ta vôbec netrápi, čo si o tebe myslí zvyšok rodiny.

anonym_70c617
Dnes o 04:48

Urobila by som scénu ja.. a dost, každý deň chodiť je to prehnane, žiaden klud ani pokoj, a nech si doma vyplakava, muzovi by som dala riadny ultimatum, bud s tym niečo spravi alebp odchadzas prec k rodine! Ja som az moc uprimna, a začínam slušne: nehnevajte sa, ale je mi blbe, že ste tu kazdy den, neviem sa susetridt , potrebujem mat s malým klud a pokoj, takto to sa neda fungovať, ak by prisla aj na druhy den, uz by som bola raznejsia.. treti den by som ju neposutila, budem sa tvarit ze nie som doma .. sufam ze nema od vas kluce , ak hej treba si ich vypytat

amonet
Dnes o 05:35
@anonym_22401a

To je chybááá bývať so svokrou na jednej ulici.
Ale isto lepšie ako pod jednou strechou.

@anonym_22401a my byvama v jednom dvore a kje to v pohode, vsetky vztahy su o hraniciach a pravidlach

amonet
Dnes o 05:36

pozri, ked si teraz nedokazes nastavit pravidla a hranice so svokrou, nenastavis ich ani dietatu. a to bude vacsie peklo.

anonym_bffb22
Dnes o 05:36

@anonym_autor ved ti chce len pomôcť. Aj to je zlé? Strašne nevesty ste niektoré. Keby sa nestarala tak to by bol problém. Je dobre len to co vyhovuje vám. Ale potom sa nesťažujte ze vám nema kto postrážiť deti na prázdniny, a nemáte ich kde dat lebo svokra nepostrazi.

amonet
Dnes o 05:38
@anonym_bffb22

@anonym_autor ved ti chce len pomôcť. Aj to je zlé? Strašne nevesty ste niektoré. Keby sa nestarala tak to by bol problém. Je dobre len to co vyhovuje vám. Ale potom sa nesťažujte ze vám nema kto postrážiť deti na prázdniny, a nemáte ich kde dat lebo svokra nepostrazi.

@anonym_bffb22 je rozdiel pomoct ked si o to poziadana a srat sa do vsetkeho lebo viem vsetko najlepsie. bacha tenka hranica kedy ta ludia maju radi a kedy uz vnucata neuvidis

alenka58
Dnes o 06:43

to sú vzťahy...........ani sa nečudujem že toľko žien na MK nemá nakoniec "nikoho" a cez prázdniny nemajú dať kde deti a tu sa radia čo s nimi, neviete komunikovať

anonym_057ed0
Dnes o 07:01

@anonym_autor moji svokrovci bývajú tiež v tej istej dedine, ako my. Chvalabohu ich vidím raz za mesiac 😂 každopádne, navrhni rozumne riešenie = každý deň nech vezme kočíkovať vnúča, dohodni si s ňou čas. Ty si zatiaľ oddychni, urob potrebné veci doma🤷‍♀️ ona si svoje deti už vychovala, výchovu tvojich deti nech nechá na teba😉 ak toho bude až príliš moc, zastav ju akokoľvek. Babka vie spraviť v hlave vnúčaťa veľké zlo..

domkakvet
Dnes o 08:01

@anonym_autor ked sa ta muz nezastane, tak to tazko.