icon

Problémy so svokrovcami pred odchodom na školenie

13. aug 2025

Ahojte, s muzom ideme v piatok prec. Ja na skolenie do utorka a moj muz ide na mesiac do ,,skoly,,. Vieme o tom od marca. Mam 2 deti, stym, ze 6 rocny autista ide k mojim rodicom a mladsia 3 rocna ide k svokrovcom. O starsieho sa nebojim, moji rodicia boli a velmi su napomocni a vedia ako na syna. Dceru, sme museli vobec prinutit chodit ku svokrovcom, aby sa ich nebala. Vzladli sme to s ich pomocou uz tam aj spinkala. A teraz mi oznamili, 2 dni pred odchodom, ze k nim do bytu pride svokrova sestra s nejakym fesakom. Ta sestra je pijacka, ktora je cisty buran a bije sa s muzmi v bare. Nechapem ako mi toto mohli urobit a vobec stym suhlasit, ze pride. Maju jednoizbovy byt netusim, kde sa pomestia. Bojim sa toho alkoholu ... A ked som navrhla, aby mala isla k nasim tak som bola pojasenou mamou (aj manzel bol kar) a, ze im berieme vnucku a mame ju doniest, lebo s nami neprehovoria ... Co by ste robili ? cesty rusit nevieme a nemozme :(

anonym_488010
13. aug 2025

@anonym_autor dieťa by som k nim nedala. Už len kvôli tomu cudziemu v akože fakt 1izbovo byte...?

januska12323
13. aug 2025

Opýtala by som sa rodičov či zvládnu obe deti, ak nie poprosila nejakú kamošku s tým, že aj zaplatím.

madla60
13. aug 2025

@anonym_autor , svokra by nemohla prísť k Vám strážiť vnučku? A svokor nech sa venuje sestre doma.

medea2003
13. aug 2025

@anonym_autor to akoze svokrovcom, dospelym ludom, nedojde dovod, preco tam za takychto okolnosti dceru dat nechcete? Za mna nech sa teda nerozpravaju, ja by som sa zase nemohla rozpravat s nimi, keby toto mojmu dietatu urobili.

gribka1
13. aug 2025

Nedala by som ju tam. Ja by som asi radšej riešila ubytovanie tam, kde budeš na školení.pre rodičov aj deti.

pribinak
13. aug 2025

Otvorené by som povedala že prečo NIE a môžu sa hnevať koľko chcú
Tvoja mama zvládne 2 deti? Ak áno, tak problém vyriešený
Ak nie, tak snáď nejaká kamoska by ju zvladla

jar_ka
13. aug 2025

Nie nedala by som tam dcéru, ak mala problém už len so svokrovcami, tak si neviem predstaviť aký stres bude zažívať, keď tam budú dvaja úplne cudzí ľudia, a ešte k tomu nebodaj si dajú alkohol.

mamutka
13. aug 2025

@anonym_autor nedať ju tam. Radšej nech sa na smrť urazia, ale aby bolo malé dieťa niekde s pijanom a cudzím chlapom, v maličkom byte, to nie.

autor
13. aug 2025

Vdaka dievcata, uz to riesim len som sa chcela uistit, ze nie som ja ta blba... Samozrejne hejty na mna, ze manzel je ovplyvneny mnou a popritom on zacal stym, ze mala nikam nejde.
Chceme urobit tak, ze moji rodicia pride byvat k nam kym sa nevratim. Budu vo svojom prirodzenom prostredi a snad to vzladnu. Dost som mala vycitky a teraz o to viac, ze nam to s manzelom takto vyslo na prd ...

autor
13. aug 2025

@anonym_autor len ma to proste sklamalo. Oni mi rozpravali aka je .. ja ju ani nepoznam. A teraz si ju dotiahnu do bytu.
Dceru sme tolko nacvicovali, nutili aby na nich vobec pozrela (aj s mojimi rodicmi to nebolo lahke). Boli ozaj uzasni, ukludnili aj svoj hlas, rozpravaju tichsie a nekricia .. a zrazu toto

anonym_e29e91
13. aug 2025

Nech im to otvorene az zhrozene povie tvoj muz,ci su normalni mat tam pijanov ked zrovna tam ma byt mala nech si to trosku uvedomia.Aj ked chapem je to ich dcera,a nech je aka je asi jej treba pomoct ale to slubili aj vam a uz davno.Tvoj muz nech to riesi.

anonym_e29e91
13. aug 2025
@anonym_autor

Vdaka dievcata, uz to riesim len som sa chcela uistit, ze nie som ja ta blba... Samozrejne hejty na mna, ze manzel je ovplyvneny mnou a popritom on zacal stym, ze mala nikam nejde.
Chceme urobit tak, ze moji rodicia pride byvat k nam kym sa nevratim. Budu vo svojom prirodzenom prostredi a snad to vzladnu. Dost som mala vycitky a teraz o to viac, ze nam to s manzelom takto vyslo na prd ...

@anonym_autor to je uplne normalne,za vsetkym vzdy stoji hrozna nevesta,a ta vzdy zmanipuluju ich syna,ked neni podla nich.Z toho si nic nerob.

nikpa
13. aug 2025

@anonym_autor absolútne nezodpovedne od nich. Mali návštevu odmietnuť, aj keby dotyčná nebola aká je a nepila tak v 1 izbovom byte toľko ľudí, proste nie. Bolo by mi úplne jedno ci so mnou svokra už neprehovori alebo sa zduje, tá nahnevana by si mala byť ty. Urobila by som tak, aby bolo v prvom rade dobre dcére. Napriklad im navrhni, nech ju príde strážiť k vám do bytu.

thereisabear
13. aug 2025

V žiadnom prípade by som tam dcéru nedala. Neboj, ona sa odduje.

evcagabi
13. aug 2025

Ty sa fakt tak sprosto pytas, co by sme robili? Do jednoizbaku kde budu 4dospeli a z toho pijanka? Sak nech s tebou svokra neprehovori, srat ju

1sally12
13. aug 2025

Dala dcéru k rodičom

anonym_11ccda
13. aug 2025
@anonym_e29e91

Nech im to otvorene az zhrozene povie tvoj muz,ci su normalni mat tam pijanov ked zrovna tam ma byt mala nech si to trosku uvedomia.Aj ked chapem je to ich dcera,a nech je aka je asi jej treba pomoct ale to slubili aj vam a uz davno.Tvoj muz nech to riesi.

@anonym_e29e91 nie je to ich dcéra, je to svokrova sestra.

Každopádne tiež by som im ju tam nedala

svetlonos
13. aug 2025

@anonym_autor
ty sa fakt pýtaš co robit v takomto pripade, haloo?? Tak jednoozbak a ožratý agresívna zenska pri mojom dieťati? Ved by som pred svokrou si na celo ponúkala, ci rozum potratili! Dueta by išlo automaticky do príjemného prostredia a nie k blbcom. A ze sa urazia a nebavia? No nech, ich smola! A teda, su to base deti, riešte si opazrovatellu ked chodíte po školeniach a školách.

dzina007
13. aug 2025

Aj keby nebola ta sestra nachylna na alkohol aj tak by sim odmietla dat dieta co sa boji cudzich do 1 izboveho bytu kde su 4 dospely. Ved 3 rocne dieta potrebuje oddych na obed, aj keby nie spanok ale aspon klud, ale 5 ludi v 1 izbovom.byte tam klud nebude.
Povedala by som ze ma mrzi ale ze nieje to dobry napad, dala dceru k rodicom a ze k nim moze prist nabuduce.

lucky_k
14. aug 2025

@anonym_autor to nemyslis vazne, ked sa pytas ci dat alebo nie.... urcite dieta k tvojim rodicom, po dohode samozrejme....a nech nerozpravaju s vami, ved ten prejav ( muz je kar?!) hovori za vsetko a mozes byt rada, ak vas utnu...to si naozaj tam chcela dat 3rocnu k alkoholicke do 1izbaku???

sova7
14. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty a blba? Správajú sa otrasne a ty ešte to ber na seba že si blba lebo sa snažis postarať o dieťa. Blbo reagujú oni. A je super že muž je na tvojej strane. Riešenie ze tvoji rodičia pridu bývať k vám je super aj pre autistu to bude lepsie ľahšie to zvládne. A hentym primitivom nie si povinná nič vysvetľovať tebe je prvorada dcéra. A keď s tebou už neprehovoria ani o nič neprides bude pokoj od blbych reči

nicegirl369
17. aug 2025

@anonym_autor v jednoizbovom byte budú 4 dospelí a dieťa? To ako naozaj?

7komorova
17. aug 2025

@anonym_autor určite malú dať ku tvojim rodičom. Viem že je nepríjemne kvôli svokrovcom, nech im to povie tvoj muz

hopsas
17. aug 2025

@anonym_autor za takýchto okolností by som tam.rozhodne dieťa nedala. A bolo by mi jedno či so mnou ešte niekto niekedy prehovorí.