Problémy vo vzťahu s väčším vekovým rozdielom
Áno, opäť so to ráno nezvládla! A to som si už nespočetnekrát povedala, že to nemá cenu riešiť, nakoľko je to zložitá situácia. Ja mám svoje problémy, on má svoje problémy a rozhodli sme sa stretávať. Už to trvá niekoľko mesiacov. Už som sem aj písala. Je starší o 15 rokov, ale nemá problém si začať s mladšou, vždy to tak mal, ja zas naopak. ,, Million reasons” na rozchod z oboch strán v vieme, že to nemá budúcnosť a ani ju nečakáme. Avšak! Avšak ma štve, že je som kontaktný typ a on sa zdal byť zo začiatku tiež. Zo začiatku sa ma snažil dostať, tak sa mi zdá, ale čo sa stalo následne…
Nechápem načo sem píšeš päťdesiatu diskusiu stále dokola namiesto jednoduchého riešenia - rozchod.
Mame sa ti zlozit na dennicek do ktoreho si budes zapisovat tieto blbosti ktore uz nikoho nezaujimaju?
nemôžeš sa vyžalovať v tej pôvodnej téme. Nič v zlom, ale dokola to isté, tento ,,vzťah" je od začiatku jeden veľký nezmysel. Nemôžeš si trošku vážiť samu seba? Asi nie...
Ani som nedocitala.
Autorka....zato,že sa cítiš pod psa si môžeš v tomto prípade iba sama.Nikto iný.
Nechápem načo sa potrebuješ žalovať ľudom ktorých absolútne nepoznáš a tak 99.9% ľudí to absolútne neuzaujíma. Nedočítala som to ani do konca, ale začni si vážiť sama seba.
To znie ako záznam zo zrazu deviantov, ale asi som zameškala minule diskusie, tak mi niečo uniká.
Zalozila si tu uz x tem, v kazdej teme si dostala rovnake rady - ze najlepsi bude rozchod. A aj tak sa s nim nerozides a budes tu zakladat dalsich xy tem a stazovat sa. Ma to aj nejaky hlbsi zmysel, to zakladanie tem, alebo len chces zo seba spravit trubku, ktora okrem toho, ze si nevie vazit samu seba, este ide ludom na nervy s dokola omielanou temou?
Dospej.
Musíš byť veľmi zúfalá milá autorka
Bosky znamená naboso, myslela si zrejme bozky.
Dievča, ty akútne potrebuješ lekára a terapeuta!Zase zakladať tému o chlapovi, ktorý je iba nevydarená atrapa chlapa a ty si furt s ním!!!Toto je vážne choré!!!
ako ja chapem ze sa potrebujes niekde vyjadrit a dat to zo seba von, no ja som na taketo veci mala normalne v telefone appku kde som si vylievala pocity alebo teda v pc word subor a to mi celkom dost pomahalo.
@kammik Tiez som takto fungovala za istych cias, pomaha to a zaroven tym nemusim zatazovat ludi, ktorych to nezaujima.
Ja ti to napisem inac. Nie si zla, si hlupa. Lebo len hlupak robi stale dokokola tie iste chyby a dufa, ze vysledok bude iny.
Uz davno vies, ze toto nie je chlap na vztah s perspektivou ale stale cakas, ze mu spadne na hlavu kvetinac a nastane zazrak a on sa zmeni. Nuz stareho psa novym kuskom nenaucis. Ale kldne s nim pokracuj, tebe sa asi pozdava byt s hocijakym volom, hlavne, ze nejaky je. Sebeuctu si uz davno niekde zapotrosila, hrdost si asi nikdy nemala. Si presne ten typ zufalky, ktory on vyhladava.
Strašne to prežívas🤭🤭 ser naňho...je to typ chlapa, ktorý si chce len furt dačo dokazovať, ...a keď dostane čo chce, je spokojný a hľadá ďalej,už ťa nepotrebuje,pomastila si mu ego. Teraz zdvihni hlavu a zachovaj si akú takú hrdosť. On je pre teba strata času....
Zacni sa mat rada. Potom sa nanho vykašles. Drzim palce.
Vies aky je. Vies, ze to nema buducnost, si nestastna a aj tak si stale s nim ? Preco ? Pisala si viackrat a viackrat ti zeny pisali co teraz. Je na prd a ty to dokonca vies. Tak si to zober k srdcu a kopni ho do prdele. Cakas ze sa zmeni. Zmenil sa ? Nie. On sa nezmeni. Akurat ty stale trpis. Tak sa prestan trapit vzchop sa a chod dalej. Budes sa mat lepsie.
Toto je fakt pravda? Ja to nepochopím. Choďte spolu psychologovi. Psychoterapeutovi. Nech vás usmerní. Ste obaja chorí
A ešte doplním, keďže v xx témach o ňoch žobroníš o lásku, bozky, robíš len sem tam rukou magora, ktorí je možno na teenegerky. A lamentuješ, ze to nemôžeš dostať!To ma jednoduché riešenie, keď od neho odídeš a reálne pôjdeš k terapeutovi, príde potom normálny chlap. Tento je emocionálne plochý a bez zjavného EQ!Kedy už toto pochopíš, že to záleží len od Teba! A pritom stačí tak málo-skončit to s ním.
Aka strasne trapna telenovela..
Este dodam. Viem, ze nam sa to lahko pise. Ale myslim, ze kazdy tu zazil rochod a niektore dost nepekne rozchody. Boli to. Ano. Velmi. Ale niekedy fakt nema zmysel sa snazit v takomto vztahu. Zachranovat chory vztah ktory nefunguje ? Prosit o dotyky ? Ved ak ma deviaciu a lubi ta tak idem k dr. Robit s tym nieco. Len vidis. On nechce to nechce tamto. Kuka po inych a ty zobronis o jeho pozornosť. Ako ma fungovat vztah kde je len jeden ? Prepac ale fakt si za toto mozes sama. Preber sa a utekaj od neho.
Zracionalizuj si hlavu, tie tvoje poryvy nezrelej duse sa tazko citaju.
Poznáš riešenie tvojho problému-odchod,ale ty radšej budeš samú seba trápiť len preto,že nechceš ostať sama. A radšej sama,ako s niekým nepodstatným,ale v pohode. Aby sa jedna dospelá žena takto ponižovala,zahadzovala pre jedného blbca, nepochopím. Prajem skoré odpútanie a pokoj v duši.
To na co je dobry o 15 rokov starsi stary cap, ktory ma dlhodobo financne suchoty, ktory ta ani poriadne nepretiahne, nepohladka, nepobozka? to na co si s takym neschopakom? dufam, ze aspon fantasticky vari a je poriadkumilovny, inak tam ziaden benefit vo vztahu nevidim. a ano, taki magori lovia len vo vodach vyrazne mladsich zien, lebo jeho rovesnicky by o takeho ani nohy neobtreli. sama si x-krat napisala, ze je to bez buducnosti. na co s nim zabijas cas? zivot je strasne kratky, uleti rychlo. treba si vazit samu seba a dat seba a svoj cas tomu, kto si to zasluzi.
necitala som prvu ani dalsiu podobnu temu - nastastie. Ale musim ti napisat ako zena- hanbim sa za teba ako zena. Ze nas reprezentujes a nevazis si samu seba. Skoda. My zeny sme vzacne stvorenia, mame svoju mimoriadnu cenu a aj potrebu - byt milovane, byt objímane, hladkane a bozkávané. Su medzi nami aj take , ktore nieco z toho az tak nepotrebuju, ale inac potrebujeme byt vazene a respektovane a chcene.....skoda, ze ty nepotrebujes. Vlastne potrebujes, len popieraš samu seba , svoje tuzby a sny vymenou za ....vlastne ani neviem za co, ked vlastne nic nedostavas.
aj mna, ver mi.
Autorka ak budeš mať čas a chuť napíš mi súkromnú správu. Rada si vypočujem tvoj príbeh. Sice nie som v tvojej situácii, ale niečo podobné teraz zažívam, len z opačnej perspektívy. Dakujem