Psychická manipulácia
Prosím vás Žienky priateľ má stavy že ho chcem opustiť koli inému čo nie je pravda začal mi robiť to že jeden deň si chcel predomnou podrezat žili čo sa mu trochu podarilo dneska sa chcel obesit prosím vás poraďte čo robiť má probacny dohľad a hocičo správy ide do basy to nechcem ale nechcem ani toto každý deň doma prežívať či ísť za jeho probacnou a rozprávať sa s ňou o čo ide ? Som úplne s toho hotová
@beatrixx123 toto sa obrn, a posli ho kade lahsie.... naco ti je takyto chlap? este k tomu s probacnym dohladom?
@beatrixx123 Ježiš utekaj od neho a on nech sa aj odbachne, to na čo ti taký chorý debil v živote. Si poserieš celý život s ním. To že on je psychicky v riti neznamená že musíš byť aj ty. V akom ste stave, bývate spolu? Či načo čakáš kým ti decko spraví? Toto už lepšie nebude len horšie.
No odišla by som od neho a nech sa aj pose*e nenechala by som sa v živote takto psychicky vydierat
ide do basy? No Zbohom...Tak nech sa len obesí - pre teba lepšie...
@svokrinjazykmonika mame už dieťa ročne
@beatrixx123 ou, to ma mrzí. No o to viac musíš myslieť na to čo je dobré pre teba a pre dieťa. 😢 On bude mať veľmi vážne psychické problémy. Vždy bol taký alebo mu len preskočilo z ničoho nič? Určite potrebuje odbornú pomoc, ty mu nepomôžeš aj keď sa rozkrájaš. Nemôžeš tolerovať takýto psychický teror a vyhrážanie sa že sa zabije. Máš kam odísť s dieťaťom? Aby ešte neublížil vám dvom. Neviem ako riešiť takúto situáciu, asi by som išla sa obvodnou lekárkou sa poradiť čo sa dá robiť pre neho.
@svokrinjazykmonika bývame spolu v mojom dome, takéto niečo mal pred 4 rokmi že sa chcel zabiť ale potom to bolo pohode a teraz to začalo znovu lebo vraj chcem iného čo nie je pravda ale on si ide stále za tým s podľa všetkého dneska som zistila že ho kamarát hucka na takéto veci že sa ja kurvim lebo jeho žena to vraj robila tiež teraz nedávno, nechcem mu zle keď má probacny dohľad ľúbim ho ale toto je už veľa aj na mna
@beatrixx123 mrzí ma že ti neviem poradiť. So psychickými problémami som sa nikdy nestretla našťastie, preto pre ne nemám ani veľké pochopenie. Každopádne by som sa opýtala na to u toho lekára čo by sa dalo pre neho urobiť. Nejakej sedenia u psychológa alebo antidepresíva.
@beatrixx123 aj môj ex sa chcel najskôr zabiť. A potom chcel dať zabiť mňa a malého viac neuvidím. Tak držím palce. Toto sú choré hlavy a ak chces vychovávať dieťa s takýmto človekom tak mi je hlavne jeho ľúto. Tieto choré mozgy si dokážu vsugerovat tie fantas magorie tak ,že nakoniec oni tomu veria🤦🤦🤦. Urobí z teba aj z tvojho dieťaťa psychické trosky bez dakeho kontaktu s okolitým svetom. Mne trvalo niekoľko rokov pokiaľ som sa dostala do štádia normálneho prijímania okolia.
Ja stále tvrdím, že od psychicky labilneho jedinca ruky preč a nie ešte dieťa si s ním spraviť.
@beatrixx123 zavolaj naň záchranku, môžu ho hospitalizovať ako psychiatrického pacienta. Sám k lekárovi nepôjde. Ex chcel vyskočiť z okna, otvoril okno aj mne. Vieš, ako to vplýva na deti? Aj to jednoročné cíti tu atmosféru doma
Ty si vieš vybrať, hrozí mu basa a haraší v hlave.
@katkami123 bohužiaľ niekedy človek nevidí ľuďom do hlavy
@beatrixx123
Tak ho už aspoň stále nezachranuj, každý nech dostane to, čo si zaslúži. Keď mu haraši v hlave, tak bohužiaľ, buď dobrovoľne ku psychiatrovi a užívať lieky, preto sa mu tie psychické stavy vracajú, lebo sa nelieči alebo pôjde do basy 🤷🏻♀️. Ako čo chceš s takým problémovým človekom? Ešte aj za neho dýchať? On sám si svoj život zariadil tak ako ho má. Čo bude mat dcera z takého tatka, aký vzor do budúcna? To chceš, aby ti raz do bytu doniesla podobné indivíduum?
@beatrixx123 práveže by som sa poradila s tou probacnou. Do basy by išiel, keby spravil niečo niekomu druhému a nie sebe. V tomto prípade by šiel na psychiatriu, kam naozaj patrí (to nie je výsmech). Sebe i jemu v tomto stave mozes pomôcť najlepšie takto. Tam bude mat podporu, odborníkov.
Alebo sa zbaliť a ujsť niekam, kde vás nenájde.
@macik6 to mi je ľúto. Syn bol prváčik na základnej keď som povedala dosť. Hypotéka ako mraky ,no predali sme dom a všetko vyplatili. Ani za nič na svete by som nedovolila a nič by ma nezastavilo aby som dieťa vychovávala v takomto vzťahu. To sú toxický ľudia čo sú není vyrovnaní sami so sebou a potrebujú ovládať a ponižovať tých ktorých majú chrániť.