icon

Rada pre práva dieťaťa a ich pomoc

slonicaslonica
2. apr 2013

Ahojte maminy,

chcela by som sa Vas opytat ci mate s touto organizaciou skusenosti. A ak ano ake?...
Mna totizto kontaktovali cez mail, nakolko ich mal kontaktovat moj este stale manzel, kt v kreativite napadov ako zneprijemnit zivot nezaostava. Vdaka jeho kreativnosti som uz navstivila hadam vsetky oddelenia uradu prace odboru socialnych veci, vymyslene sudne exekucie, volanie policie zo strany otca pri preberani dietata...
Tato organizacia sa tituluje, ze je nezaujata a objektivna a nesmierne horlivo mi ponukaju moznost vyuzit sluzby ich mediatorov.
Ak mate akekolkvek, ci uz pozitivne, alebo negativne skusenosti, infomacie budem rada ak sa o ne podelite.

irenkask
3. apr 2013

@slonicaslonica Mohla by si mi dať na nich link alebo kontakt?

cecil36
3. apr 2013

@slonicaslonica ruky prec od nich, posledne o co im ide su prava dietata 😠

atka3
3. apr 2013

negatívna skúsennosť

andrea4278
3. nov 2022

@atka3 prosím vás v čom konkrétne máte negatívnu skúsenosť?

atka3
4. nov 2022

@andrea4278 po 9r.si nespomínam a ani nechcem otvárať staré rany.moje deti vtedy veľmi psychicky trpeli a aliancia za práva otcov spochybňovala súdnoznaleckej dôkazy . podrobnosti si fakt nepamätám už,prešli sme si vtedy peklom.

andrea4278
4. nov 2022

@atka3 a deti máte vy? Lebo mňa muž pripravil o syna, a potrebujem niečo robiť skôr ako ho úplne stratím. Preto som ich oslavuje vila, nech mi pomôžu.

atka3
4. nov 2022

@andrea4278 ja už mám dospelé deti.a vždy boli u mna