Rodina nám zasahuje do financií. Čo vy na to?
včera sme s manželom kúpili pre malinkého kočiarik Jane Formula Strata Moonlight 2011,velmi sa z neho tešíme ,len rodina nás znechucuje,že je čierny,drahý,či sme sa zbláznili,oni by za kočík tolko nedali atd..Máte podobnú rodinu???
je sice elegantny, ale tiez sa mi to zda drahe, ale ked na to mate, preco nie, je to len vasa vec
je to vaša vec, nič si z toho nerob.
@nastasja25
super vyber.... je fajnovy - a co sa tyka farby, z celej kolekcie je Moonlight najkrajsia - mozes kombinovat s doplnkami uplne uzasne....
jasne 😀 😀 😀 zbytocne drahy, lebo "susedina dcera kupila za 250 € a krasny farebny" 🙂...
a priprav sa... ono to zacne, naco taky fusak, naco take oblecenie...., a preco naopak toto nekupis...
a nielen rodina, ale aj kamosky, kolegyne a este aj suseda zo 6. poschodia sa bude vyjadrovat
@nastasja25 to poznám 😒 Ale čo, vám sa páči, vy ste si ho zaplatili a keď sa im nepáči, tak aby toľko nemuseli trpieť, tak s ním nebudú teda chodiť oni, ale vy!!! Takto som to poriešila ja, máme cortinu 3kolku a keď vidím ako nemotorne s tým kočíkom raz išla svokra, tak ho už ani nedostala a nemusí sa trápiť, že aký hrozný kočík tlačí 😉
Nerieš a teš sa, toho ešte bude 😀
@nastasja25 - absolutne nerieš nikoho ......
vy ste sa rozhodli pre taký kočiar .......
vy s ním budete chodiť ......
vy ste za neho dali eurá......
toto - je závisť..... 😒
@nastasja25 ale tak musíte počítať s tým, že nie každý má rovnaký vkus ako vy a každý má nárok na vyjadrenie svojho názoru. Ak to však presiahne istú medzu, tak máš dve možnosti - buď rázne všetkých požiadať, nech nekomentujú nič, čo kúpite, alebo potom to púšťať jedným uchom dnu a druhým von.... 🙂
@zuzana76 Pôvodne sme ani my nechceli čierny ,ale ked sme uvideli tento,bolo rozhodnutéé 🙂
@ianitka S tou susedinou dcérou si sa presne trafila 😀
@nastasja25 ved jasne, mne sa velmi paci zelena, ja by som si vybrala tu z tej najnovsej kolekcie 😵 , alebo mozno este tu bordovu, ale asi skor zelenu
a nemyslim,ze zo strany rodiny je to zavist
@aero aj nam okomentovali kocik rodicia, ze naco taky drahy atd... ale tak co, kupili sme si ho my, tak taky mame a hotovo, ono ta starsia generacia to nechape,ze teraz sa investuje aj do vybavy ovela viac ako pred 30. rokmi, ved vtedy sme napr ani autosedacky nemuseli mat.
@nastasja25
no to pozname....
niekedy mam pocit, ze to babatkovske pripravy vyzaduju pevnejsie nervy ako pripravy svadby 🙂
@nastasja25 vyser sa na nich pokila nepytate od nich penaize...tak by som na tvrdo povedala ze ci to oni platia
@nastasja25 to aj nasa svokra ked ideme na kofolu..... a vy mate na kofolu? 😀
@dominikabartlova prosim ta, skus sa pozriet aj aky datum je zallozenia diskusie.....maminka to ma uz asi davno vyriesene 😉
diskusia nieje uzamknuta a pochybujem ze reci ohladom financii sa skoncili....az na to ze presli z kocika na nieco ine...ale dakujem za naúomenutie 😀 😀
@dominikabartlova tak to jasné,vždy sa niečo nájde,máme zlú stoličku,zlú cestovnú postielku,atd... 🙂 🙂 🙂
a inak to ani nebude- zla stolicka, zle vrecko na prezuvky, zla zakladka, zla stredna skola...a preco ste ho tam dali a nie tam...... pevne nervy prajem fkt...a to mam 26rokov..... 😀 😀 😀 😀 😀
@dominikabartlova
@nastasja25 😀 ja som pri malom vystriedala 9 kocikov a tiez som si vypocula vselico, ale jednym uchom dnu a druhym von..😀 inak doteraz pocuvam veci typu: a to taketo auto? a to taku tmavu podlahu si si dala? a to taketo sede obkladacky? ved to je ako v hoteli....😀a to nie svokra, ale vlastna mama, moja svokra si v zivote nedovolila nic kritizovat, co sa mna tykalo a som jej za to vdacna. Pre maleho mi dala vzdy peniaze, aby som mu kupila co potrebuje a vsetko sa jej pacilo. Moja mama len kritizovalaco a kolko a za kolko som mu nakupila....riesenim je iba to, ze ju neberiem ako relevantny hodnotiaci prvok
ja zijem teda so svokrou lebo chceme stavat a nechce minat na ponajmy takze trpim tiez jej vylevy...kozmetiku si kupim potajme ani sa uz nicim nechvalim ze som si nieco pekne kupila.... od@ala mi o hlavu nausnice aj za 50centov takze ako ja to poznam 😀 😀
kupili ste si ho vy, za vase peniaze a ostatni si mozu akurat tak "trhnut". sa cudujem, ze sa nad tym vobec zapodievate. su to vase peniaze, vase dieta, vasa vec. mali by ste si to vyjasnit, ze nech sa do toho nestaraju, aby si odpustitli svoje blbe komentare a nech vam daju pokoj.
@nastasja25 kašli na nich 🙂 ja som si tiež pri malom urobila radosť a kúpila Jane slalom pro a absolútne nebanujem 😉 naši tiež frflali, že drahý a načo, ale platila som si ho sama, takže sa zmierili. Ten čo som mala pred ním som predala, v tomto sa povozil 1.5 roka a predala som ho v perfektnom stave dalej, však načo sú bazáriky 😀

rodinu , ani nikoho ineho si netreba vsimat, s kocikom budete "jazdit" aj tak povacsinou ty a tvoj manzel , mimochodom dobry vyber, tu farbu by som ja osobne volila inu, ale ako vravim, je to len a len vasa vec. Hlavne nech vam dobre sluzi a mozete v nom coskoro vozit maly poklad, no nie? Treba im vysvetlit, ze dnes je kocik investicia na dlhsi cas a zvacsa je ku kociku aj vajicko, hlboka cast a aj sportova, tak jasne, ze to co to stoji.