Rodinné konflikty a závisť
Už som tu písala kadečo ,70 percent ,hejty ,žiadna podpora iba pár správ od žien ktoré má pochopili ,a nečakám ani teraz nejaké pochopenie ,iba sa vykecam ,všimla som si tu totiž ,že tu píšu ľudia ktorý majú ozajstné problémy a dostávajú od anonimov náklad ,od takých ktorý sa hanbia ukázať kto sú to proste hrdinovia schovaný ,zajtra sa vraciame zo Silvestra boli sme v Tatrách na wellness aj so silvestrovskú zábavu do rana ,moja švagriná odišla predčasne dnes ráno ,že vraj rodičia majú nejakú chorobu ,no ale na Vianoce som si všimla ,že nie je niečo v poriadku ,prišli iba na pet minút a odišli ,no trošku som od kamosiek ,ďaleko pred tým dostala avízo ,že mi závidí a ja neviem či im mám veriť ,ale bude to asi môj manžel ,lebo inak mi to nevychádza ,vysvetlím to takto ,povedal mi pred dvoma rokmi že začne cvičiť a chodiť do fitka ,tak mu vravím tak skús možno sa budeš cítiť lepšie ,áno veľmi pribral ,mal doslova 130 kíl ,ale mne sa páčil aj taký ,myslela som si že ho to do týždňa omrzí ,ako kadečo iné čo začínal.No ,ale jeho to začalo baviť a zhodil 30 kíl ,doteraz každý deň deň je na programe najprv fitko a potom všetko ostatné ,ja som strašne rada a som rada ,že ja vlastne mám vteraz doma neskutočného fešáka a ten Silvester ,tie ženské pohľady na neho ,je sexi strašne a myslím si že tá moja švagriná závidí ,lebo ma pupkaca doma , pozerá do telefónu a
@rabdal a my mame odkiaľ vedieť co sa stalo ked sme tam neboli? To dnes musia ľudia fakt každú kravinu riešiť na internete?
😂Aj ja Ti zavidím...
isto ti zavidi, ako sa ti podarilo v skole na slovencine prespat 8 rokov
Ale prosim ta. Skor ju/ich nebavi s vami travit cas, tak pridu aspon zo zdvorilosti, aby ste sa neurazili a rychlo odidu.
@rabdal keď tu budem písať ,dlzne ,mäkčene ,bodky ,tak to budem písať do rána ,veď pomaly si to prečítaj ,ja tu tiež hocičo čítam a je mi nezrozumiteľné ,ale viem sa dovtipit pointu
@rabdal ty čo si za prípad. Radšej si to daj od Ai, možno by sa to dalo čítať a hlave pochopiť
vy ste tu vsetky retardovane? ja napr. nemam problem chapat textu
autorka - a nie je to jedno? ako tvoj zivot ovplyvni to, ci ti zavidi? vsak neries.. alebo ries potom, ak sa to nejak problematicky prejavi
@anonym_cdc798 otázka je závidí mi?
@rabdal pridaj fotku muža a zhodnotíme, či by mohla závidieť
Zatial
1. Najslabomyselnejsi prispevok
2. Najdlhsia veta
roka, ale len sa rozbiehame…
@rabdal pridaj fotku muža a zhodnotíme, či by mohla závidieť
@dennissa16 daj ty svoju a ja dám jeho
A ak závidí bude sa ti lepšie spať?
@dennissa16 daj ty svoju a ja dám jeho
@rabdal prečo ja svoju? Veď ty sa pýtaš nás a ako to mame posudit, keď nevidíme muža
@rabdal spýtaj sa jej, co mi mame vestecku guľu?
Zatial
1. Najslabomyselnejsi prispevok
2. Najdlhsia veta
roka, ale len sa rozbiehame…
@anonym_b3f7d3 no na Tej silvestrovskej párty sme na tombole nevyhrali nič ,ďakujem aj za takúto výhru autorka
@anonym_b3f7d3 no na Tej silvestrovskej párty sme na tombole nevyhrali nič ,ďakujem aj za takúto výhru autorka
@rabdal rado sa stalo 🤗 ved zasluzene!
tu ti ale nik nepovie ci ti zavidi alebo nie.. predpokladam,ze je to jeho sestra? ak ano nech si s nou pohovori on ... nech sa spyta aky ma s vami problem... alebo sa jej to spytaj ty ..ale nemusis tos rpavit rovnakym sposobom ako tu -a to ze zacnes vypisovat aky je manzel sexi a fesak .... proste bud strucna a jasna
@rabdal na toto ti neodpovie naozaj nikto iný ako ona... švagriné ste cez aký vzťah? jej muž bol na tých akciách s vami? odišla sama bez neho?... môže mať s tebou úplne iný problém ako závisť, môže mať problém s niekým iných zo zúčastnených alebo sa necíti v prítomnosti vašej rodiny pre niečo dobre, môže mať naozaj chorých rodičov, problémy s mužom alebo úplne iný osobný problém, o ktorom nechce hovoriť... ako sa ku tebe správa, keď ste spolu? a s tvojimi kamoškami má ona aký vzťah a odkiaľ nabrali, že ti závidí? a že zrovna muža, tak to mi príde ako blbosť... áno mohol by sa jej páčiť, ale to by si asi zbadala... ale úprimne si nemyslím, že toto by bol pre ňu dôvod odchádzať, to by sa prejavilo inak a skôr by som za tým hľadala niečo iné... alebo vlastne nehľadala, porozprávajte sa, či je všetko v poriadku, ak máte ako-tak dobrý vzťah a pusti to z hlavy... vyznie to možno hnusne, ale myslím to v dobrom, svet sa netočí okolo teba a ona môže mať milión iných záležitostí v hlave
To, že sa páči tvoj muž tebe, neznamená, že sa páči aj iným, ty sa rozplývaš a 20 ďalších by oňho ani nezakoplo.
Otvor ústa a sa jej opýtaj, či ti závidí.
@rabdal Už som tu písala všeličo. Hejty, možno 70 %, žiadna podpora, iba pár správ od žien, ktoré ma pochopili. Nečakám ani teraz nejaké pochopenie, len sa potrebujem vykecať.
Všimla som si totiž, že tu píšu aj ľudia, ktorí majú naozaj vážne problémy, a dostávajú od anonymov poriadny náklad. Od takých, ktorí sa hanbia ukázať, kto sú – hrdinovia schovaní za obrazovkou.
Zajtra sa vraciame zo Silvestra. Boli sme v Tatrách, wellness, silvestrovská zábava až do rána. Moja švagriná však odišla predčasne, už dnes ráno. Tvrdila, že jej rodičia majú nejakú chorobu. Lenže už na Vianoce som si všimla, že niečo nie je v poriadku – prišli len na päť minút a odišli.
Ešte dávno predtým som od kamarátok dostala avízo, že mi závidí. Neviem, či im mám veriť, ale nejako mi to začína dávať zmysel. Myslím si, že ide o môjho manžela – inak mi to nevychádza.
Vysvetlím to. Pred dvoma rokmi mi povedal, že začne cvičiť a chodiť do fitka. Povedala som mu, nech to skúsi, že sa možno bude cítiť lepšie. Mal vtedy asi 130 kíl, dosť pribral, ale mne sa páčil aj taký. Myslela som si, že ho to do týždňa omrzí, ako veľa iných vecí, ktoré začal.
Lenže ho to chytilo. Schudol 30 kíl a dodnes má každý deň program: najprv fitko, potom všetko ostatné. Som z toho úprimne šťastná. Dnes mám doma neskutočného fešáka.
A ten Silvester… tie ženské pohľady na neho. Je fakt sexi. A mám pocit, že práve to moju švagrinú trápi. Ona má doma pupkáča, ktorý len sedí a pozerá do telefónu, a možno práve preto závidí.
@rabdal Ja, by som sa jej otvorene spýtala, či má s vami nejaky problem, lebo si si vsimla zmenu v jej spravani voci vam. Najlepsie, je vsetko riesit na rovinu a nič si zbytočne nedomysĺat, lebo realita može byť uplne iná a ty sa budeš, len zbytočne trapiť a zamýslať nad niečim, co mozno nema s tebou nič spoločne.
Nehnevaj sa, ale čo je tvoj problém? Že asi závidí? A čo, nech. Alebo vás len nemusí. Aj to nevadí. Nechápem ten príspevok.
@rabdal a problém je čo vlastne?teba trápi že švagrinu trápi že má teraz sedí brata ,na ktorého pozerajú iné ženy?netrápi to náhodou teba?😉
Akoze kazdym dnom na konovi som viac a viac presvedcena ze si tuto vladu a prezidenta zasluzime.
Akoze kazdym dnom na konovi som viac a viac presvedcena ze si tuto vladu a prezidenta zasluzime.
@anonym_4fb9f9 Všetko si zaslúžime😂
džííííízs
včera muselo byť veselo všade. keď vidím dnešné témy.
a keby aj závidela tak čo? je to problém?
@rabdal keď tu budem písať ,dlzne ,mäkčene ,bodky ,tak to budem písať do rána ,veď pomaly si to prečítaj ,ja tu tiež hocičo čítam a je mi nezrozumiteľné ,ale viem sa dovtipit pointu
@rabdal ty sa neobťažuješ písať zrozumiteľne ale ostatné to tu musia lúštiť pol hodiny
A k pointe, nemyslím, že ti závidí, len ťa zrejme už nemôže vystáť.

@rabdal toto je súťaž o najdlhšiu vetu, či? Sa nediv, že samé hejty, keď tvoj príspevok nemá ani hlavu ani pätu. Skús to asi radšej nakresliť. A že som anonym? A ty nie? Máš tu foto a adresu?
Mne aj tvoje ostatné témy pripadajú ako - nudím sa, tak niečo napíšem