Rodinné problémy s priateľovou rodinou
Ahojte, idem si pýtať radu. Som rozvedená s 1 synom, ktorý je sluchovo postihnutý. Moja mama ho neznáša, nekúpi mu ani lízatko, naproti tomu udržiava kontakt s mojim ex, čo má dieťa ešte spred manželstva so mnou a kvôli nemu je schopná prejsť cez celé mesto a kupuje mu hračky, oblečenie. Toto by som ešte aj prechodila, ale jedná sa mi o iné.
Mám priateľa, sme spolu už 17 mesiacov. Vychádzame spolu dobre, aj s jeho rodinou. Priateľ sa mi minule posťažoval, že moja mama mu písala a mala dosť blbé narážky na mňa a aj syna. Posťažovala sa, že ju nevezmem nikde autom, lebo musím maznať syna, nakupujem mu,podľa nej somariny. Priateľ pracuje v zahraničí, takže nie sme spolu.
Jeho sestru pozná ešte z čias, keď pracovala, takže tej tiež začala vypisovať. Začala jej už s tým, že ja ani neviem, že jej píše, ale ako je jej zle a musí sa zabezpečiť, lebo ja jej už nedávam ani halier - žije u mňa, s nami v mojom byte a ešte nám dlží, čo som jej pomohla s jednou vecou. Ako, ona je vždy tá posledná a podobne.
Môjmu ex všetko donáša, hocičo sa stane, automaticky mu píše. On sa o malého nezaujíma, ale škodiť mu škodí a moja mama mu všetko aj povie. Napr., bola som za priateľom aj s malým, hneď mu písala, či vie o tom.
Som zúfalá, neviem čo robiť. Ako to riešiť. Okrem toho jej neviem vysvetliť, že si neželám, aby posielala kdekomu fotkyn ás a malého. Pred známymi sa totiž robí vzornou starou mamou.
Budem hnusná, ale načo ti je taká mama? Čo neznáša svoje vlastné vnúča a všade ťa ohovára? Zruš spoločné bývanie a zablokuj si ju.
@pribinak mama prišla o byt, kvôli otcovej sestre. Ručili jej pri úvere, ona úver nesplácala a dostalo sa to až k exekúcii.
Co to mas za mamu.takto sa sprava k dcere a vnukovi?tak jej pohroz ze ju vystahujes.strasne
Cisty a jasny priklad toxickej matky... vysmar ju z bytu a potom kukaj co bude hovorit. Dobrovolne nechavas u seba v byte cloveka co sa ti snazi robit zle
Ty zijes s tvojou matkou v jednom byte? A to sa ako da fungovat pri takomto cloveku?
Ze nevozis ju autom, maznas syna, boze taketo reci, to znie ako nejaka diagnoza. Ona je dochodkyna?
Rázne mame povedať, že môže skončiť na ulici ak neprestane. Alebo by som rovno vymenila Zámky, nech sa zlakne trosku
Priateľ nech ju zablokuje a ty ju pekne vystahuj
Natka roka toto 😡
Nic ine ako vystahovanie matky natvrdo nepomoze😏
Zbal jej kufre a výhod z domu. Nech si ide bývať k tvojmu ex, keď si tak rozumejú. Načo sa dobrovoľne necháš týrať vo svojom vlastnom byte.
Sa jej opytaj ci nechce ist byvat k tvojmu ex, ked si s nim tak rozumieme, ze by sa tam asi lepsie citila.
Matka rok, pomôžeš jej, dáš strechu nad hlavou a ona toto ?! Kde je v tomto príbehu tvoj otec ? Ako dlho u teba býva ? Pracuje ? ani ja, veľmi empatický človek ti nedám inú radu - vysťahuj ju. Akokoľvek, kdekoľvek. Ubytovňa - zaplať jej na mesiac a preťahuj.
Garsónka .. Ufff ale to by si musela na svoje meno a platiť prvé poplatky a náklady, a to by ti ešte urobilo zle, lebo ty by si bola "nájomca".
Vytlač možnosti ubytovne v okolí, prípadne im tam napíš a mejly a odpovede vytlač ; pozri garsónky, inzeráty a ceny, a všetky papiere polož na stôl, nech vidí čo ju čaká.
Nie je normálne a mysliteľné, aby si takúto toxickú osobu musela trpieť vo svojom byte, aby ešte aj tvoje dieťa muselo trpieť. Mama nemama - z hrušky dole !
Buď silná a nedaj si srať na hlavu.
@cacianka otec mi zomrel už pred viacerými rokmi. Nepracuje, už je dôchodkyňa.
Veď práve, ono hocijaký podnájom musí na moje meno, ale asi aj to už bude lepšie.
Ďakujem.
@domkakvet vieš, že by aj mohla?! Tak neskutočne má potrebu byť s ním v kontakte, lebo to bol tiež "otec roka". Umenie dokopať postihnuté dieťa, lebo on je bývalý pán policajt.
Ufff, vytlac z netu niekoľko stránok - niekoľko zariadení pre seniorov, poloz na stôl, nech si matka vyberie a odíde. V nadpise máš, že problémy s priateľovou rodinou, ale ty ich máš s matkou. Oni si ju môžu zablokovať, predtým jej slušne vynadať a tebe preposlat správy, ako na teba kydá. Tie môžeš použiť vo svoj prospech., kedy a kde bude treba.
Ty a tvoje dieťa potrebujete doma kľud a nie takú toxickú osobu. Buď slušná ale rázna.
@cacianka admin zmenil názov
@123profil321 to je fakt na hlavu, robiť takéto chobotiny. úplne iná podstata

Mama býva s tebou a synom? Prečo nemá vlastne bývanie?
Kde bývala predtým?
Ak chceš spraviť radikálny rez, tak mame záplat 2-3 mesiace na ubytovni a nech sa už potom stará sama o seba