icon

Rodinné vzťahy

nikoo
15. nov 2016

Ahojte chcem sa spytat ak mam frajerku ktora ma sesternicu a s nim chodi moj kamarat a zobrali by sme sa(ja s mojou frajerkou a on s jeho) co by sme si potom boli s kamaratom?

obsadenemeno
15. nov 2016

@nikoo stale kamarati????

nikoo
autor
15. nov 2016

Ale mne kamarat hovoril ze sis mi navzajom budeme tiez nieco nez leln kamarati

pribinak
15. nov 2016

@nikoo stale super kamaráti ;)

obsadenemeno
15. nov 2016

@nikoo no ja by som bola opatrna, co tym " 😀 viac ako kamarati" myslel.......

sibalka21
15. nov 2016

@nikoo :D :D :D ty si nebude nic ani so sesternicou tvojej frajerky :D :D Jedine keby to je jej sestra, tak s tym kamaratom by ste boli svagrovia... Inak si budete stale len kamarati... Kolko mate rokov ze toto neviete??

obsadenemeno
15. nov 2016

@sibalka21 a este co to za sesternica, co s "nim" chodi jeho kamarat...... hm, hm..... 😵

mihula
15. nov 2016

@nikoo zoberte sa vy dvaja a urcite budete pokrvna rodina 😀

libawet
15. nov 2016

@nikoo
Mám 24 rokov a oženil som sa s vdovou vo veku 44 rokov. Moja manželka má dcéru vo veku 25 rokov.
Zhodou okolnosti sa stalo, že s dcérou mojej manželky sa oženil môj otec, čím sa stal mojim zaťom, lebo si vzal moju dcéru.
V tejto súvislosti je moja dcéra mojou macochou.
Mojej manželke a mne sa v januári narodil syn. Toto dieťa je bratom manželky môjho otca, ktorý je jeho švagrom.
Zároveň, ako bratom mojej macochy, je i mojim strýkom. To znamená, že môj syn je i mojim strýkom.
Manželka môjho otca porodila na Veľkú noc chlapca, ktorý je zároveň mojim bratom, lebo je syn môjho otca a zároveň vnukom, lebo je synom mojej manželky.
Som bratom môjho vnuka a vzhľadom k tomu, že som manželom svokry otca tohoto dieťaťa, som teda v postavení otca svojho otca a zároveň bratom jeho syna.
Som teda sám sebe dedkom?

evittam
15. nov 2016

@libawet 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Dobrééééééé 😉

anickaa123
16. nov 2016

@libawet to je nejaký ojeb?? Hádanka???

deltaa
16. nov 2016

a moze byt matka s otcom, babkou, dedkom a vnukom ta ista osoba? ak ano tak potom aka? 😝