icon

Rozhodli by ste sa v dôležitej životnej situácií rozumom alebo vnútorným hlasom?

15. aug 2023

Rozhodli by ste sa v dôležitej životnej situácií rozumom alebo vnútorným hlasom, ktorý vás od toho odhovára ?

shewinka
15. aug 2023

rozumom

ckocka
15. aug 2023

Nikdy sa nerozhodujeme iba rozumom, aj keď si to nahovárame.

liusa82
15. aug 2023

no ja intuíciou vždy.Teda vnútorným hlasom.Ale mna teda ešte nikdy vnútorný hlas neodhováral🙂to skôr rozum odhovára od vnútorného hlasu.Máš to nejako obrátene🙂

autor
15. aug 2023

@liusa82 rozumom viem, ktorá možnosť bude pre mňa lepšia (výhodnejšia), no vnútorne mám pocit, že nebudem spokojná

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
tykat
15. aug 2023

Vzdy sa s obidvomi "poradím" a potom sa rozhodnem sama. Vacsinou zalezi od okolnosti, niekde prevazi rozum, niekde niekde vnutorny pocit.

strongi
15. aug 2023

U mňa je to stále vnútorný pocit, ten má nikdy nesklamal. Ale ja mám všeobecne predtuchy, takže mne riadenie rozumom nepomáha, to sa rozhodnem stále zle. Ale intuitívne je to o inom, takže už počúvam môj vnútorný hlas, ten mi nikdy nechcel zle.

poppy22
15. aug 2023

pocuvam vnutorny hlas...kedykolvek som ho odmietla pocuvnut a riadila sa rozumom,tak to dopadlo zle..lebo hoci to aj v pociatku vyzeralo dobre rozhodnutie po racionalnej stranke,tak aj tak to skoncilo nespokojnostou,hoci sa vsetko podarilo...

thoughtfulweirdo
15. aug 2023

Ja som pragmatik, takže rozumom. Verím, že u niekoho môže byť "vnútorný hlas" vyjadrením niečoho, čo rozum vníma, ale človek to potláča, lebo mu to nesedí do agendy, ale u mnohých iných je "vnútorný hlas" skôr paranoja, overthinking, domýšľavosť alebo úzkosť.

saraxyz
19. aug 2023

V tom prípade co si napísala (v komente) by som sa držala intuície