Rozhodli by ste sa v dôležitej životnej situácií rozumom alebo vnútorným hlasom?
Rozhodli by ste sa v dôležitej životnej situácií rozumom alebo vnútorným hlasom, ktorý vás od toho odhovára ?
Nikdy sa nerozhodujeme iba rozumom, aj keď si to nahovárame.
no ja intuíciou vždy.Teda vnútorným hlasom.Ale mna teda ešte nikdy vnútorný hlas neodhováral🙂to skôr rozum odhovára od vnútorného hlasu.Máš to nejako obrátene🙂
@liusa82 rozumom viem, ktorá možnosť bude pre mňa lepšia (výhodnejšia), no vnútorne mám pocit, že nebudem spokojná
Vzdy sa s obidvomi "poradím" a potom sa rozhodnem sama. Vacsinou zalezi od okolnosti, niekde prevazi rozum, niekde niekde vnutorny pocit.
U mňa je to stále vnútorný pocit, ten má nikdy nesklamal. Ale ja mám všeobecne predtuchy, takže mne riadenie rozumom nepomáha, to sa rozhodnem stále zle. Ale intuitívne je to o inom, takže už počúvam môj vnútorný hlas, ten mi nikdy nechcel zle.
pocuvam vnutorny hlas...kedykolvek som ho odmietla pocuvnut a riadila sa rozumom,tak to dopadlo zle..lebo hoci to aj v pociatku vyzeralo dobre rozhodnutie po racionalnej stranke,tak aj tak to skoncilo nespokojnostou,hoci sa vsetko podarilo...
Ja som pragmatik, takže rozumom. Verím, že u niekoho môže byť "vnútorný hlas" vyjadrením niečoho, čo rozum vníma, ale človek to potláča, lebo mu to nesedí do agendy, ale u mnohých iných je "vnútorný hlas" skôr paranoja, overthinking, domýšľavosť alebo úzkosť.
V tom prípade co si napísala (v komente) by som sa držala intuície

rozumom