Som jeho priorita?
Ahojte.
Moja otázka znie ako by ste vnímali muža s ktorým randíte a v dňoch keď sa vôbec nevidíte a máte len telefonicky kontakt s vami komunikuje max z autá keď sa presúva z bodu A do B ? Keď ide na obed, tankovať, do prace …a čo mi na tom vadí že ten hovor je vlastne limitovaný že proste viem že to trvá tak 2min možno lebo ukončí hovor slovami “dobre musím končiť” …príde mi to take neúctivé že si proste nevie nájsť chvíľu čas a zavolať mi normálne namiesto tohto
Koľkokrát ste sa už stretli?
Nuž, očividne nie si pre neho priorita a ani mi to neznie že máte vôbec spolu vzťah. Možno má takých na telefóne 10 a ako bonus je ženatý 🤷
Prečo by si podľa tohto mala usudzovať či si jeho priorita? Ja tiež tento čas využívam na telefonovanie. V práci na to nie je priestor, poobede som často v záhrade a tak. Tiež nie som typ človeka, čo sedí na zadku a pol hodinu sa vykecava do telefónu. Ja by som to brala skôr pozitívne.
Tak z toho usudzujem, ze ja pre muza nie som priorita. A hadam on tak neuvazuje, pretoze ja mu nezavolam vobec nikdy, pokial nieco nepotrebujem😂
a inak okrem telefonovania sa aj stretavate,ako casto?Aspon jeden,cely vikend za 2tyzdne? ak ano,venujet sa ri cely,ten vikend?Alebo ako fungujete?
Sústredila by som sa na to ako často sa stretávate, či je ochotný vynaložiť úsilie na to aby ste sa stretli alebo to často na poslednú chvíľu zruší a ako sa k tebe správa počas stretnutí, či sa ti venuje, počúva atď... to, že keď má počas dňa čas si spomenie a zavolá je podľa mňa milé, ale ja nie som na dlhé telefonáty, ty keď mu zavoláš mimo toho, napr. večer reaguje ako? tiež ťa ruší po 2 minútach?
ak ti vola len ked nieje doma a ani v praci mala by som podozrenie ,ze inak ti volat nemoze kedze niekoho ma .. ak by mu na tebe zalezalo zavola aj vecer pripadne po praci etc
Mne robil toto ex, až som sa ho opýtala niekoľkokrát, prečo mi nezavolá , keď ma už večer kľud a môžeme sa normálne porozprávať a nie takto narýchlo v zhone 🙂 stále trápne výhovorky , potom som zistila, že býva s priateľkou 😂
Musí končiť aby ho žena nepočula.
Tak mu zavolaj ty večer...
Nie si. Pokial nie je ochotny zdvihnut telefonat po 20:00, ked je doma, radsej mu zamavaj. Nie si jedina.
Ja som nikdy s nikým nepotrebovala takto často byť v kontakte,vzdy mi stačili správy keď sme spolu neboli osobne a aj to len po večeroch pred spaním väčšinou, sama som vždy bola dosť zaneprázdnená... a tak to máme so snúbencom aj dodnes.
Je to vec preferencií, možno ty chces kontakt viac než on, na tom není nič zle 😊ale príde mi že asi ste spolu krátko keď ste sa ešte o takýchto veciach nebavili 😊
Nie si podla mna prioritou.

Neviem čo by som myslela, buď rada, že aspoň ti zavolá