icon

Som nešťastná. Potrebujem pomôcť

miska743
1. mar 2013

😢 😢 😢 😢

bambulla
1. mar 2013

ahoj vcom potrebujes pomoc,mozem ti niejako poradit 😒

alka221
1. mar 2013

a v com potrebujes pomoct?

lejla77
1. mar 2013
ekinkala
1. mar 2013

toto je super dat temu a neodpovedat

ekinkala
1. mar 2013

@miska743 co sa ti paci na mojej vete?

jahodka35
1. mar 2013

@ekinkala miska743 tu ma uz viacej veeelmi zaujimavych tem, asi sa dievca dost nudi 😀 staci hodit jej nick do googlu a dozvies sa veci nevidane.... 😎

haslerka27
1. mar 2013

zapni si telku,prave zacina la tormenta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a hned potom idu bratia rejesovci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

gubcikova
1. mar 2013

tak si zafajči marišku a už nebudeš 😀

mata1001
2. mar 2013

@miska743 ty potrebujes pomoc,ale nie od nas.... 😉

luciau72
2. mar 2013

Kto ma marisku????????? 😀

damiankad
3. mar 2013

@haslerka27 oooo bratia reyesovci?? pri nich na smútok zabudnem hned... 😀 😀 😀 😀 s teda na spapkanie všetci 3ja 🤐 😵 😵

haslerka27
3. mar 2013

@damiankad nieeee... ten franko je naj podla mna.....ten jeho ksichtik 😝 😝 😝 😝

damiankad
3. mar 2013

@haslerka27 ja zase total žerem Oskara... 😵 😵 😵 😵 ale ani Franko nieje na zahodenie 😀 😀

haslerka27
3. mar 2013

@damiankad ten najvacsi mi pride ako simpanz,vyzera ako by mal stale mastne vlasy 😀 😀 😀

damiankad
3. mar 2013

@haslerka27 aaaa Juan..hej ten mi príde taký veľky neohrabaný a nevybúrený goriliak ale čosi do seba má 😀 hádam zvihneme náladu zakladatelke témy..lebo ja som si ju zdvihla 😵 😵 😵 😵 ach telenovely......xixxiix

haslerka27
3. mar 2013

@damiankad no to dufam,ze ju bude mat lepsiu😉odkedy som na materskej frcim na telenovelach 😀 😀 😀 no mna to proste akosi baviiii

damiankad
3. mar 2013

@haslerka27 mňa moc ee ale táto je akási iná túto môžeem a kukáš burlivé víno?? Ja áno a sčasti aj kvôli tomu chrumkavému Martinkovi 😀 😀 😕 😨

haslerka27
3. mar 2013

@damiankad no ja som videla jeden diel,neviem,mna neoslovilo.mozno preto ze som nepozerala od zaciatku co je pre mna dost dolezite....naopak pozeravala som panelak alekovli takym pseudocelebritam ako lenka hriadelova ktorych tam pozyvaju to nepozeram.....sa mi zhnusil ten panelak...oslovil ma serial horuca krv.....