Som nešťastná. Potrebujem pomôcť
😢 😢 😢 😢
a v com potrebujes pomoct?
toto je super dat temu a neodpovedat
zapni si telku,prave zacina la tormenta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a hned potom idu bratia rejesovci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak si zafajči marišku a už nebudeš 😀
Kto ma marisku????????? 😀
@haslerka27 oooo bratia reyesovci?? pri nich na smútok zabudnem hned... 😀 😀 😀 😀 s teda na spapkanie všetci 3ja 🤐 😵 😵
@damiankad nieeee... ten franko je naj podla mna.....ten jeho ksichtik 😝 😝 😝 😝
@haslerka27 ja zase total žerem Oskara... 😵 😵 😵 😵 ale ani Franko nieje na zahodenie 😀 😀
@damiankad ten najvacsi mi pride ako simpanz,vyzera ako by mal stale mastne vlasy 😀 😀 😀
@haslerka27 aaaa Juan..hej ten mi príde taký veľky neohrabaný a nevybúrený goriliak ale čosi do seba má 😀 hádam zvihneme náladu zakladatelke témy..lebo ja som si ju zdvihla 😵 😵 😵 😵 ach telenovely......xixxiix
@damiankad no to dufam,ze ju bude mat lepsiu😉odkedy som na materskej frcim na telenovelach 😀 😀 😀 no mna to proste akosi baviiii
@haslerka27 mňa moc ee ale táto je akási iná túto môžeem a kukáš burlivé víno?? Ja áno a sčasti aj kvôli tomu chrumkavému Martinkovi 😀 😀 😕 😨
@damiankad no ja som videla jeden diel,neviem,mna neoslovilo.mozno preto ze som nepozerala od zaciatku co je pre mna dost dolezite....naopak pozeravala som panelak alekovli takym pseudocelebritam ako lenka hriadelova ktorych tam pozyvaju to nepozeram.....sa mi zhnusil ten panelak...oslovil ma serial horuca krv.....

ahoj vcom potrebujes pomoc,mozem ti niejako poradit 😒