Som normálna?
Mám v robote šéfa slobodného a nechápem či mi preplo alebo čo ale som donho poblaznena. A až tak že keď príde zamnou a niečo chce tak ja začnem koktat, padajú mi veci z rúk, papiere všetko, potkynam sa pred ním, nohy sa mi z neho podlamuju, srdce mi bije rýchlo keď ho vidím a jednoducho obmedzuje ma to v práci, nemôžem vôbec Robin svoju prácu lebo sa až trasiem keď ho vidím. Čo mám robiť ako to zastaviť ? Ešte on sa ma spýtal či som v poriadku.. trapas.

Tak sa ukludni je to len clovek ako kazdy druhy.
Začni si veriť a nebuď ako želatína🤦 maj trochu hrdosti ženská 🙏
Fúha, to by som ho chcela vidieť. Pošli mi jeho fotku do správy a ja ti hneď skludnim hormón. 🤣
Ja sa takto správam vždy keď sa mi niekto páči. Nechápem. Neznášam to. Pritom ja som mala vždy hrdosť a už som sa veľa krát sklamala viem aký sú niektorí chlapi. Tak ma to hnevá že sa takto strapnujem
Aký máš vzťah s otcom resp.s rodičmi? Nemali príliš autoritativnu výchovu? Alebo nejaký silný negatívny zážitok v minulosti? Ak všetko ok,tak si proste taka a musíš len" trenovat". Chod do baru s kamoškami a zbal nejakého barmana:D
Kedysi som čítala radu od psychológa. Keď máš z niekoho stres, dôvod môže byť hocijaký, predstav si ho ako sedí so stiahnutými gatami na záchode. Mne to celkom pomaha pochopiť, že je to človek ako ja, takže žiadny stres z neho netreba mat
@medica88 no s otcom sa nerozprávam už roky keďže bol agresor psychicky nás s mamou týral. Tak neviem či to môže byť tým
@viestta skúsim to, ďakujem 😀
Tak mu to povedz. Možno je aj on do teba 😆
@viestta dnes bol trochu arogantny ku mne, lebo som si dovolila napisat v prvej osobe, ako by som reagovala a co by som urobila keby som bola na mieste autorky. V tejto teme https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-nema-peniaze-na-dovolenku-a-ja-som-sa-tesila-k-moru-rozhodla-som-sa-ist-s-kamaratkou-a-on-mi-vynadal/?page=6#post-85206917 ... To uz clovek nemoze nic napisat v 1. osobe, lebo vzdy sa na neho niekto osopi. Ako toto nechapem. Dost ma to zarazilo. Nic proti nemu, ale tato reakcia ..