icon

Som normálna?

7. aug 2022

Mám v robote šéfa slobodného a nechápem či mi preplo alebo čo ale som donho poblaznena. A až tak že keď príde zamnou a niečo chce tak ja začnem koktat, padajú mi veci z rúk, papiere všetko, potkynam sa pred ním, nohy sa mi z neho podlamuju, srdce mi bije rýchlo keď ho vidím a jednoducho obmedzuje ma to v práci, nemôžem vôbec Robin svoju prácu lebo sa až trasiem keď ho vidím. Čo mám robiť ako to zastaviť ? Ešte on sa ma spýtal či som v poriadku.. trapas.

Strana
z2
miadi
7. aug 2022
sticker
miadi
7. aug 2022

Tak sa ukludni je to len clovek ako kazdy druhy.

casavina
7. aug 2022

Začni si veriť a nebuď ako želatína🤦 maj trochu hrdosti ženská 🙏

bajka16
7. aug 2022

Fúha, to by som ho chcela vidieť. Pošli mi jeho fotku do správy a ja ti hneď skludnim hormón. 🤣

autor
7. aug 2022

Ja sa takto správam vždy keď sa mi niekto páči. Nechápem. Neznášam to. Pritom ja som mala vždy hrdosť a už som sa veľa krát sklamala viem aký sú niektorí chlapi. Tak ma to hnevá že sa takto strapnujem

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
medica88
7. aug 2022

Aký máš vzťah s otcom resp.s rodičmi? Nemali príliš autoritativnu výchovu? Alebo nejaký silný negatívny zážitok v minulosti? Ak všetko ok,tak si proste taka a musíš len" trenovat". Chod do baru s kamoškami a zbal nejakého barmana:D

viestta
7. aug 2022

Kedysi som čítala radu od psychológa. Keď máš z niekoho stres, dôvod môže byť hocijaký, predstav si ho ako sedí so stiahnutými gatami na záchode. Mne to celkom pomaha pochopiť, že je to človek ako ja, takže žiadny stres z neho netreba mat

autor
7. aug 2022

@medica88 no s otcom sa nerozprávam už roky keďže bol agresor psychicky nás s mamou týral. Tak neviem či to môže byť tým

autor
7. aug 2022

@viestta skúsim to, ďakujem 😀

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
7. aug 2022

Tak mu to povedz. Možno je aj on do teba 😆

viestta
7. aug 2022

@zoro9836 teba som si už predstavila

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
nika523
7. aug 2022

@viestta super, to budem používať 🤣

rebekanr
7. aug 2022

@casavina To nemá s hrdosťou absolútne nič spoločné...

viestta
7. aug 2022

@zoro9836 čože si mi chcel? Nestihla som precitat

bessie12
7. aug 2022

@viestta on teba tiez si predstavil 😀

viestta
7. aug 2022

@bessie12 ale prečo sa za to hanbí?

bessie12
7. aug 2022

@viestta to netusim. Co som si vsimla, tak casto maze /mazal spravy a nechapem preco alebo si ho mylim s niekym inym ?

viestta
7. aug 2022

@bessie12 nie, nemylíš sa. Veľmi často vymaže svoje komenty.

bessie12
7. aug 2022

@viestta tak potom som trafila 😀 nechapem aky to ma zmysel napisat koment a potom ho zmazat 🤔

viestta
7. aug 2022

@bessie12 u toho pána mi veľa veci zmysel nedáva. Ale múdry je aj o rádio Jerevan. Hlavne ak sa jedná o to co ženy majú, nemajú, musia a nesmú robiť.

bessie12
7. aug 2022

@viestta dnes bol trochu arogantny ku mne, lebo som si dovolila napisat v prvej osobe, ako by som reagovala a co by som urobila keby som bola na mieste autorky. V tejto teme https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/priatel-nema-peniaze-na-dovolenku-a-ja-som-sa-tesila-k-moru-rozhodla-som-sa-ist-s-kamaratkou-a-on-mi-vynadal/?page=6#post-85206917 ... To uz clovek nemoze nic napisat v 1. osobe, lebo vzdy sa na neho niekto osopi. Ako toto nechapem. Dost ma to zarazilo. Nic proti nemu, ale tato reakcia ..

bessie12
7. aug 2022

@autorka a chcela by si s nim nieco skusit, ked si do neho poblaznena ?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
7. aug 2022

@bessie12 v tomto móde on ide stále. Niekedy "civilizovane" niekedy "z ostrá" ale vždy to skončí tým, že všetky, ktoré radia viac samostatnosti a sebeúcty vo vzťahu sú manipulátorky, ktoré huckajunzeny proti muzom. A hlavná manipulatorka tých nešťastných žien som ja🤩

bessie12
7. aug 2022

@zoro9836 ty mas ocividne nejaky problem. Vela ludi tu pise v 1. osobe. Tak sa laskavo prestan do mna navazat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2