Som smutná, chýba mi láska
Ahojte,som.smutna a chyba mi láska,kamošky mám.Mam ročného synčeka ,otec jeho nás opustil keď som bola ešte tehotná a ja sa pýtam nájdem si s takým malým ešte niekoho? Mal to niekto takto?
Vsak si mohla napisat odkial si, mozno by si si tu nasla zienku co je v podobnej situacii a hlada kamaratku
@elizabet173 zle som precitala 🤦♀️
Tak autorka pardon
najdes si je dost takych muzov ktorym nevadia slobodne matky..ja som to mala podobne cele tehotenstvo som bola sama po porode sa ten parchant ku mne vratil aby ma mohol znova po pol roku odkopnut, vedela som ze nemienim byt sama a plakat do vankusa kvoli dakemu debilovi a este viac som si uvedomila svoju hodnotu a hned ako som si tym porozchodovym peklom presla som si zacala hladat chlapa a nasla som len si treba davat pozor na charakter a poriadne si ho preklepnut lebo posledne co potrebuje matka sama s dietatom je byt smutna a zlomena
Muži nemaju veľmi na výber ak chcú randiť, každé 3. dieťa na SK je narodene mimo manželstvam to znamena, že možnosť, že chlap naďabí na slobodnú mamičku je veľmi vysoká..a oni chcú randiť, tak sa na každú mamičku ujde
urcite si najdes, neboj. aj ked asi trochu pockaj, nie kazdy chlap vie zvladnut take male dieta. jedine ze by si zatial chodila na rande von a mas dobre strazenie.
Tvoje stastie by nemalo byt na niekom inom zavisle. Mala by si byt stastna sama so sebou a s tvojim synom 🙂 Pokial cakas ze vas spravi stastnym niekto iny, tak to nebude dobre 🙂 A podla mna si niekoho najdes. Co poznam vo svojom okoli slobodne mamicky, tak mali stastie aj pri detoch si niekoho najst.
Prečo by si nemala? Pre niečo to skončilo, všetko v živote sa deje z nejakého dôvodu. Takže nesmúť, daj životu šancu nech sa ti ukáže v tom krásnom svetle.
tiez si myslim ze tomu treba dat cas a myslim si ze niekto dalsi na teba este len caka 🙂
@juditaaaa ty sa voláš Judita, či maš len prezyvku? Akurát sa rozprávame, že Juditu malokto dava a zaujimave meno je to pri tom
@karolinakr áno, som Judita. To meno mi dal môj otec. Aj mne sa zdá, že je to zriedkavé. Hmmm😉
najdes. Teraz je blba doba na nadvazovanie novych vztahov. Korona k tomu nepomaha. Ako mas maleho synceka tak tiez nemozes ani sama ani s nim. Ale sama urcite nezostanes. Kto partnera chce ten ho najde. V okoli mam vela mamiciek ktore maju noveho muza, nove deti, novu rodinu.
Moju sesternicu tiež opustil priateľ keď mu povedala že je tehotna … tehotenstvo bola sama a nejak pri konci som s nou sla od Dr a stretli sme môjho známeho… nejako sa do seba zapozerali a potom keď sa maly narodil ju prisiel pozriet,ja som strazila maleho a stretávali sa až tam jedného pekného dňa ostal. Syn má už 19 rokov a odvtedy majú spolu ďalšie dve deti 😃🤷♀️Takze podľa mna každý si najde toho vhodného pre seba 😉či je to s drobakom,s veľkým dietatom,proste verim na tu skutočnú lásku a aj keď máš už dieta,stále sa aj na teba môže “nalepiť” aj laska partnerská
Ahoj. Ako chces napíš. Štasne a veselé vianoce. 🌲

Stastie nie je zavisle iba na laske. Stastna mozes byt aj bez chlapa. A najst si mozes hocikedy, to nezavisi od toho kolko mas rokov, ci deti 😉