icon

Som v 11. týždni a švagriná už rieši mlieko pre moje dieťa

kika541996
31. mar 2023

Žienky mali ste aj vy v rodine, že vam švagrina veľmi radila, aké mlieko dieťatu kupiť, že najlepšie je hypoalergenne lebo to mal jej malý, a že teda ona ho nauči , ako spať celú noc, s takéto hlúposti?? Nato som jej povedala, že od výchovy tu budem aj, a manžel😁To som len v 11tt, a mám pocit,že to prežíva viac ako ja 😁😁😁

tosomja
31. mar 2023

@kika541996 nie, ani si nepúšťam do blízkosti takých ľudí.

h2
31. mar 2023

@kika541996 Ty si v 11 týždni tehotenstva a ona ti radí, aké mlieko máš kúpiť dieťaťu a ona ho chce učiť spať celú noc? Je normálna?

humajnicek
31. mar 2023

Tu pomôže jednoznačne len jedným uchom dnu a druhým von. Takéto reči mňa osobne vôbec nezaujímajú🙂 Tiež sa kadekto snažil radiť mi, ale úplne zbytočne. Mám svoju hlavu, som matka a budem robiť ako ja uznávam za vhodné, dovi.

kika541996
autor
31. mar 2023

Žienky ste skvelé, ďakujem❤️

gabym
31. mar 2023

@kika541996 mne môže poradiť ako naučiť dieťa spať celú noc 😃

kika541996
autor
31. mar 2023

Ja by som skôr čakala od nej nejakú podporu. Kedže som 2roky po transplantacii obličky, a nie rady a ešte tak skoro. Budem šťastná ak to dotiahneme do úspesného konca⭐

nnnuuunnn
31. mar 2023

Ja by som jej poradila, nech si vysuka vlastné dieťa 😂

katkaseiner
31. mar 2023

boze ako keby som pocula moju svagrinu... mne sa normalne hormony vzopreli a nemohla som ju stretavat prilis casto pocas tehotenstva... ta sa ma dokonca pytala dokedy budem pracovat - reku kym je zakonom dane... kedze nic mi nebolo, bola som v poriadku,nemam ziadne rizikove zamestnanie... ze ona si neriskne zivot svojho dietata...no bum... a ja neskusena v sedavej robote som riskovala... hroza..
Potom ci idem kupovat novy kocik.. hovorim ze ano... ona veru nie (to bolo uz jej druhe dieta), ved kociky vobec nie su pouzivane poraidne, ona kupi spod ruky a za lacnejsie...Hadaj kto mal skor kupeny novy kocik... jasne ze ona... jaj a mohla by som ist taakto s milion prikladmi...
Top bol este pred nasim spolocnym tehotenstvom...
Mali sme s muzom zasnuby (ona sa prave rozvadzala s byvalym muzom a mojho svagra mala za priatela) a hned sa pytala ci sa ideme aj brat... ze ved to je len papier...
Asi nemusim hovorit ze sa rychlo brali 1.5 mesiaca pred nasou svadbou....

Pustaj jednym uchom dnu a druhym von... ja to tak robim

miskamicha
31. mar 2023

@kika541996 a co ak budes kojiť????? Fuha...davaj si na to pozor a stanov si svoje hranice

gabym
31. mar 2023

@kika541996 ja som presne pre toto nehovorila nikomu že som tehotná. Len muž, rodičia a svokrovci.. Aj moji rodičia a mužovi tiež mali zakázané rozprávať niekde že som tehotná.. A tak sme to na tajňáša dotiahli až po veľké bruško. Už mám aj bábo a niektorý sa pýtajú kedy som stihla byť tehotná. Bolo to super, nikto mi do toho nekecal, čo jesť čo nejesť, koľko sa hýbať atď. Ale v tvojom prípade už len buď rázne povedať že si dospelá osoba a dieťa je tvoje, budeš všetko robiť podľa seba alebo potom druhá možnosť je vyhýbať sa švagrinej. Ja osobne by som volila druhú možnosť 🙂

bluemoon24
31. mar 2023

@nnnuuunnn top!!!!

janetinka27
31. mar 2023

@kika541996 tak niekedy clovek povie nieco odveci. sme len ludia. proste mozno chcela byt zdielna a začat s nejakymi radami, su to normalne temy medzi zenami. ale dnes si kazdy poradi sam, vsetko povazuje za nevyziadane rady.

kitycat
31. mar 2023

Asi sa az moc těší, ze pribudne dalsie dieta do party

lenka567899
31. mar 2023

@kika541996 možno sa len teší a takto to prejavuje. Zase nemusíte všetko prežívať až tak.

kika541996
autor
Autor odpoveď zmazal
mamamasama
31. mar 2023

Toxic. ☣️☣️☣️ Prerušiť kontakty

zuzana9393
31. mar 2023

Baby neprezivate to trochu moc? Veď možno to povedala úplne inak, niekedy stačí prehodiť pár slov, alebo vety inak formulovať. Možno to len vyplynulo z témy, že proste spomenula, ktoré mlieko je dobré a malý jej dobre spí. Podľa mňa tým nič zle nemyslela.

kika541996
autor
31. mar 2023

To, že tu hľadám podobnu skúsenosť neznamená ,že kvôli tomu nespím a prežívam to🙉 Riešite milión podobných tém🙉 Som len v 11tt tak sama neviem, ako čo bude takže neskáčem od radosti do výšín, ako ona. Keďže som v roku 2018 prekonala infarkt, potom nasledovala dialýza, srdcové zlyhávanie, epi záchvat pri ktorom ma ozivovali 15min, a napokon samotná transplantacia obličky. Tak jasné , že som opatrná aj v tešení.

douc
31. mar 2023

ja som v 17 a nevie to skoro nikto - to je moje riešenie 😀 ale nie teraz vážne: treba im povedať nech dajú pokoj nejak slušne alebo nech si riešia svoje deti

basulaak
31. mar 2023

@kika541996 vies co, asi by som jej naliala frtana, postavila ho pred nu so slovami: “na, daj si, lebo uz trepes kktiny”. a do druhej nohy aj za mna” 😅

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
danica2711
31. mar 2023

@kika541996 dievča zlaté, užívaj si tehotenstvo, dávaj si pozor na vlastné zdravie, to je to najdôležitejšie. Takéto hovadiny odfiltruj, vôbec sa tým nezaťažuj, dôležitá je tvoja pohoda. Držím ti palce

zuza265
31. mar 2023

@kika541996 ale ved to je vporiadku, ze si opatrna a po skusenostiach so svojim zdravym mas strach🤗 ale mozno sa len viac tesi a MOZNO si to len zle pochopila… netvrdim, ze to nemyslela tak ako si to napisala, ale mozno aj nie… ja osobne by som to hodila za hlavu, jednym uchom dnu a druhym von. Nic zle ani hrozne sa nestalo.

svetlonos
31. mar 2023

@kika541996
po vsetkom co si zazila nechapem ani trochu, preco to iz vie ceka rodina. Naco?
Ja keby viem, ze prve dietko to neoznami same, drzim usta ako partizan aj pred rodicmi a to mam pohodu lahodu okrem blbej krcovej zily a teh cukrovky. Je uplne na prasky, pokial sa niekto vytesuje 4nasobne viac ako ty sama, to dibre tak na depku. Ja sa tiez tesim ale neskacem 300m do vysky, zato babka ano. Islo ma svihnut.
Bohuduk sme dostatocne daleko od rodiny a kamosky mam normal e, vsetky rodili prve po 30tke a 9 z 10tich ani nenapadne davat neviziafane rady ci presadzovat svoj patent na rozum. Ked mama nahodou nieco povie = vyvolavajuce strach, zrusim ju hned.
A keby sa nikto odvazil " vychovavat" a ucit spat nase dieta- vsetci svati nech opatruju doticneho! Ako pisem, nemam problem zrusit vlastnych rodicov, nieto este svagrine ( kt. bohudik ani nepoznam osobne).
Ozvi sa hned na zaciatku a pokojne sa takym mudrlantom vyhni.
Ak to dokazes, kludne jej vsetko odkiv nech mas klud a urob si po svojom. To je realne ake len ked sa s danou osobou minimalne stretavas.

sonka333
31. mar 2023

@kika541996 tak jej pekne odkáž že nech dojde k nám 👌môj synček má 2 roky a od narodenia nebolo noci aby sa neprebudil 😄😁vychovala jedno dieťa a už sa nominuje na deda vševeda?...keď tak veľmi túži riadiť tak nech si spraví ešte jedno aj ona 😁