Som v 8. mesiaci a manžel si píše so ženami na Badoo
Ahojte dievčatá,
Som v 8mesiaci a manžel si veselo vypisuje na Badoo.
Ani neviem co čakám, ze mi napíšete. Ale poraďte aspoň niečo. Neviem komu to mam povedať, aby sa mi uľavilo. A ešte aj tehotenské hormóny do toho. Pekny deň ☹️
Ahoj Tvoj manžel je pekný idiot...ale ide aj o to že mu možno niečo chýba ...niektoré ženy keď sú tehotné tak prestanú viesť sex.život a vtedy nastáva problém nehovorím že to je Váš prípad ani ho nechcem tým ospravedlňovaț ale vždy je chyba na oboch stranách . Držím palce nech túto krýzu prekonáte 🙂
@littlebubble prečo rovno urazas ženy, ktoré sú na zoznamke ze su cundry? A nie je kreten náhodou on ze je zadaný a lezie na zoznamku?
Vieš koľko zadaných tam je a neprizná to? A žiadna žena nemá vsetecku gulu aby vedela ze ten je zadaný a ten nie. Takže je to v prvom rade chyba muža.
@littlebubble Je ich tam brutalne vela takychto, na tinderi este viac .. niektori chodia len ocumovat, niektori hladaju realne niekoho na sex a vobec im to nie je blbe. Co som sa ale s jednym rozpravala, tak vacsina zien ho posle kadelahsie, najdu sa vsak aj take, ktore si tam idu riesit nieco podobne, ze nie su spokojne v manzelstve/partnerstve a namiesto toho, aby sa s tym najprv vysporiadali si idu nahanat milencov. Je to smutne.
Aj si sa ho spytala priamo ze co mu drblo? Co ti na to povedal?
@littlebubble to je názor zo streedoveku? Že cundry? Ja som mala partnera, s ktorým som sa zoznámila na Badoo. Poznám 3 manželské páry, ktoré sa zoznámili na pokeci. Nemyslím, že ja či tie iné ženy sme cundry, lebo sme boli na zoznamke.
urob si na badoo tiez ucet, pekne fotky s tehotenskym bruchom a posli mu tam friend request 😂
@janka_23 presne... pamatam si este za slobodna ako som chodila s týpkom z Badoo, ktory pracoval v Banskej Bystrici a pochádzal z Bratislavy. V Bystrici mal podnajom, kde zil so mnou a v Bratislave dom, kde mal manželku a za nou chodil raz za cas.... myslis, ze som o tom vedela???? Vravel, ze ide na vikend za mamou 🤭🤭🤣 neriesila som...bola som študentka, takze vikendy som aj tak prezurovala, alebo prelenosila ... pravdu som sa dozvedela po roku, ked som mala po štátniciach a silou mocou ma tlacil do tehotenstva... Dakujem Bohu, ze sa potreboval priznat skor,ako som vysadila antiku ... baby.. a ked vam poviem, ze mi to ani nepovedal do oci, ale napisal list, ktory mi podal v aute 🤣🤣🤣 este som sa z neho smiala, ked mi podával obalku, ci su to rozvodové papiere... a ono... fakt bol zenaty..😰🤭 rozvadzat sa ale nechcel... mna chcel ako bokovecku popri praci... aaach jaj... no a nie.. necitim sa ako cundra preto, ze on bol zenaty a klamal mne aj svojej zene.. jasne, ze mi je luto jeho manželky, ale moja vina to nebola...
@ndrag hahahaha... to by som urobila aj ja 😂😂😂😂
@mamamasama no krása 😅 ale zažila som v 17tich niečo podobné. Prišla som na to po pol roku keď si ma zavolal jeho otec a povedal mi, že typek je ženatý, má malé dieťa a druhe na ceste. A nie, netušila som absolútne nič. Takže môj názor je taký, že kto chce oklamať, podviest tak mu v tom nič nezabrani
@janka_23 presne suhlasim... ten "moj" aspon nemal deti... 😬😅😅😅🤭
@cocolino234 nie, nikto ju nejde za to zožrať 😉 ide o to, že ja idem na zoznamku iba vtedy keď som slobodná, sama a neleziem tam keď mám partnera. Tie ženy, ktoré si aj píšu so zadaným to väčšinou nevedia lebo povedzeme si pravdu, máloktorý muž to prizná. Chodia si tam masírovať ego, dvíhať sebavedomie takže nechapem prečo žena dostane hneď označenie cundra a chlap je vlastne chudácik a bez viny
@cocolino234 a ze zeny su cundry 🙄😄 no, ja som na badoo tiež nasla kadečo, by som mohla knihu napísať 😄 preto tam už radšej ani nechodím 😄
Nemas kam ist? Ked sa narodi dieta, budes potrevovat oporu a pomoc a nie takehoto neandrtalca...utekaj od neho...
@mamamasama vidím, že nás je takých viac. No, ja stále hovorím ze sociálne siete ničia ľudské životy, vzťahy a rodiny. Ale tak každý má svoj rozum, vedomie a svedomie.
@cocolino234 nehovorím ze nie sú, však každá z nás je iná a kazda na zoznamku ide z iného dôvodu.
Ja hovorím skôr o vlastnom svedomí ktoré by mal mať každý z nas, že keď som vo vzťahu tak nebudem vypisovať s iným. Takže na chybe je v tomto prípade on a niečo také by som netolerovala.
@cocolino234 súhlasím, preto som tam napísala ze každý ma svoj rozum, vedomie a svedomie 😉
@janka_23
@cocolino234
pisem mimo temy dievcene, lebo po dlhej dobe vidim konecne normalne zeny a rozumne komentare... ziadne útoky, ale zmysluplná výmena názorov... v reálnom zivote by sme boli asi kamosky 👌🏻👏🏻👏🏻👏🏻
@mamamasama jeeej, toto je aké milé 🥰 aj ja som rada, že sa tu nájdu aj milé, normálne žienky s rozumnými názormi. A je naozaj dosť možné, že by sme boli kamošky 😊
@cocolino234 ja si myslim, ze vinni su obaja - zadany muz a aj (nezadana) zena, ktora vedome ide do vztahu/stretnutia s nim

Tak čo k tomu napísať.Normálny chlap nemá potrebu vypisovať s cundrami na zoznamke.
Aby si ešte od neho nechytila nejakú pliagu.Vlastne načo s takým vôbec liezť do postele ktorému príde normálne takto ponižovať ženu ku ktorej sa určite nepriznáva.