Spory v rodine
Bývame v dome s mojimi rodičmi na poschodí
Žiaľ nie je to dobre riešenie ah keď dočasné kým dostávame
Moja sestra s chorým dieťaťom sa dostavi ku nám keď dobre vie ze moju 3 rocnu čaká ockovanie
Ešte najlepší mama vedela ze decko v noci horúčku je q zavolá ich dole
A ja nemám robiť cirkus
Aj teraz sa s malou radšej prechádzam vonku aby len nebola s chorým
No žiaľ starší už ostal doma s ich staršou
Je mi donplacu citom sa ako ustvana zver
Utekám z domu
Tak osobne nechápem, prečo sa sestra ku vám dotrepala s chorým dieťaťom? Také dieťa vari má byť doma, v kľude, v posteli. K tomu mi to príde veľmi bezohľadné, aby sa takto roznášali bacily medzi doposiaľ zdravé deti. Rozhodne nestresuj a snaž sa v kľude si to vydiskutovať s mamou i sestrou.
@hytal ešte je sa som zla a mám sa zamyslieť podľa mamy no hrôza
Normálne ľutujem ze som prišla bývať tuná a ze domov je toho viac nezhôd ale tak
.. .
Tak vieš ….nie je to tvoj dom, je mamin a jej dom jej pravidla
Nerozumiem máš 2 deti a byvas u mami? Nebolo lepšie najskôr si zaobstarať si bývanie a potom si robiť deti?
Skúsila by som sa porozoravat so sestrou a nejak slušne si to vydiskutovať že či je nutne aby prišla s chorým dieťaťom
kolko mesiacov tam este budete byvat?
@anonym_autor tvoja sestra je poriadne bezohladna. Ci uz k tebe alebo k svojmu choremu dietatu,ked ho vlaci chore po navstevach. Akoze je normalna?? Bola by som velmi nahnevana na nu a aj na mamu,ze namiesto toho,aby jej dohovorila ,tak sa osopi na teba. Nechapem a nikdy nepochopim takych ludi. Našťastie su u nas normalni a nikomu netreba hovorit,ze s chorym dieťaťom nema chodit na návštevu,lebo im to docvakne aj samym. Pevne nervy prajem pri takej rodine
@anonym_autor chápem vás , mrzí ma to. Sestra je bezohľadná a mama tiež. Buď poriadna diskusia alebo žiaľ, sťahovanie, ak je kam a začo. Toto sú reálne 2 situácie a obávam sa že 3 neexistuje...
@anonym_autor pri vsetkej ucte, ale v prvom rade je bezohladne spravit si 2 deti a nasackovat sa k rodicom domov.
Ano, tvoja sestra mala ostat s chorym dietatom doma, ale kvoli dietatu, nie kvoli tebe.
Ja, keby som isla za rodicmi do ich vlastneho domu, tiez by ma nezaujimal nazor zvysku. Nehnevaj sa, svet sa nekruti okolo teba a toho, ze si si zamenila poradie zivotnych priorit.
Tak vieš ….nie je to tvoj dom, je mamin a jej dom jej pravidla
Nerozumiem máš 2 deti a byvas u mami? Nebolo lepšie najskôr si zaobstarať si bývanie a potom si robiť deti?
Skúsila by som sa porozoravat so sestrou a nejak slušne si to vydiskutovať že či je nutne aby prišla s chorým dieťaťom
@pribinak mamin dom jej pravidlá....no to je také typické slovenské...
Ty bývaš na poschodí a tvoja sestra prišla ku svojej mame na návštevu.
Je to pre teba problém povedať sestre,že ku nám hore nechoď?
@anonym_autor pri vsetkej ucte, ale v prvom rade je bezohladne spravit si 2 deti a nasackovat sa k rodicom domov.
Ano, tvoja sestra mala ostat s chorym dietatom doma, ale kvoli dietatu, nie kvoli tebe.
Ja, keby som isla za rodicmi do ich vlastneho domu, tiez by ma nezaujimal nazor zvysku. Nehnevaj sa, svet sa nekruti okolo teba a toho, ze si si zamenila poradie zivotnych priorit.
@romanovic preco riesis to,ze tam býva? Nevieme,ako sa dohodla ona s rodicmi. Mozno jej oni navrhli,nech tam s detmi byva,ze si budu vzajomne pomahat. Vies kolkokrat mne navrhla babka,ze mozem kludne byvat u nej? Velakrat, ale samozrejme zze som odmietla, lebo nie je nad vlastne byvanie.
@anonym_autor tvoja sestra nesmie chodit k rodicom, ked jej dieta je prechladnuté, lebo si tam ty s rodinou? Hmmm no ja s tebou úplne nesuhlasim.

Tak osobne nechápem, prečo sa sestra ku vám dotrepala s chorým dieťaťom? Také dieťa vari má byť doma, v kľude, v posteli. K tomu mi to príde veľmi bezohľadné, aby sa takto roznášali bacily medzi doposiaľ zdravé deti. Rozhodne nestresuj a snaž sa v kľude si to vydiskutovať s mamou i sestrou.