icon

Stará dievka sľúbila zaplatiť dovolenku do Egypta a po dvoch hodinách to odvolala

alexis41
Dnes o 17:37

Co by ste robili ,keby ze Vam navrne jedna skareda zatrpknuta stara dievka,ze Vam zaplati dovolenku do Egypta a po dvoch hodinach to odvola a napise ,ze si mam zaplatit tu dovolenku sama?Samozrejme som suhlasila ,ze s nou pojdem aj ked neni zrovna moja krvna skupina.Navyse je to schyzofrenicka so psych.diagnozou.Odrazu mi napise ,ze som krava a ze ona si zobrala pozicku na zariadenie kuchyne.No viac som nereagovala.No go…!

Strana
z2
anonym_f3cd26
Dnes o 19:23
@alexis41

Neni to moja kamaratka ,nie sme dve pacientky ,len ona je.A ano suhlasila som,ved ked mi ju chcela zaplatit treba vyuzit…Ale ona je este aj zla nielen skareda .

@alexis41 Ale ty si tá sprostejšia a zákernejšia!

valria
Dnes o 19:28
@alexis41

Vy musite byt ako ona skarede a stare dievky ktore nikto nechce,ked si ju tak zastavate

@alexis41 Sorry, ale koľko máš rokov?

ivik4
Dnes o 19:31

Ja som neni ani skareda, ani stara a uz vobec nie stara dievka 😃. Ale rovnako niesom ani zakomplexovana zenska ktora bude chciet taku zenu vyuzivat a este jej nadavat do skaredych aby som si pohladkala svoje ego... musela by som byt strasna chudera. Ak toto nie je ovšem vymyslene a tiez by to bolo riadne zufalstvo 😵‍💫

deedol
Dnes o 19:34

"treba vyuzit". toto je zas aky troll tvl. vikendy na mk su smrrrt.

anonym_bb7dfc
Dnes o 19:35

@alexis41 V skutočnosti v tejto situacii nejde o Egypt ani o dovolenku. Táto stará dievka je vnútorne rozbitá, má silný pocit menejcennosti. Ale chcela by mať pri sebe blízkeho človeka. Sľub, zaplatím dovolenku mohol v jej hlave znamenať :takto budem dôležitá tak to ma budeš potrebovať. Urobila veľké gesto, ale uvedomila si že na to nemá, tak prišiel pocit hanby a jej obrana pred pocitom hanby bol útok,agresia. Ona si to celé vymyslela, ale zvalila to na teba.
Aj ty máš v sebe pravdepodobne niečo také boľavé niečo nie celkom" košér" lebo máš potrebu ponížiť tú známu ( škaredá, stará dievka). Máš snahu vyzerať ako tá normálna a obetavá. Možno si si povedala nech sa ukáže, či mi to naozaj zaplatí. Je to taký stret dvoch zranených duší ,kto viac, kto menej.Ty to nemáš ľahké s ňou,a ona to nemá ľahké sama so sebou.Ideálne to asi nebude nikdy,ale prajem vám, aby sa to aspoň nejak utriaslo.

sulavikova
Dnes o 19:43

@alexis41 fúha, príspevok zrejme miestna solventná krásavica. Kde sú admini, keď tu máme takéto perly. Kamarátky ako 2 hrozná….a iba 1 má rozum a nezaplatila.

anonym_13ab2f
Dnes o 19:44

to kto akoze veri ze tato je naozaj 🤣ved to vidno ze dotycna sa len zabava alebo dotycny.Co to uz nezmazu

nafka0483
Dnes o 19:49

@alexis41 To o sestre sa tak vyjadrujes?

alickapusinka
Dnes o 20:13
@anonym_3ad39e

Toto čudo tu má aj iné témy a je to podľa všetkého chlap. Nejaký starý somrák, čo býva na ubytovni.

@anonym_3ad39e a kde su aj ine témy

anonym_8ea961
Dnes o 20:24

@alexis41 za peniaze si dáš aj dieru do kolena vŕtať

anonym_ac49df
Dnes o 21:30

To píše o sebe..Ja a moje druhé ja 🤣🫣

lentakyterapeut
Dnes o 21:51

@alexis41 nepisal by som to na mk ale pustil z hlavy

Strana
z2