Starajú sa o vás muži počas choroby?
Staraju sa o vás muži v chorobe? Nemyslím prechladnutie, ale napríklad nevoľnosť, previažu obväz, natrú dákou masťou? Ak áno, robia to normálne alebo ich treba nútiť, štítia sa, frfľú?
Samozrejme že áno. Varí, upratuje, nakupuje, robí čaj, poľutuje, nosí obklady a všetko čo potrebujem. Počas korony som si ho najviac otestovala 🙂 Ja to beriem ako samozrejmosť lebo aj pre mňa opačne je to samozrejmosť
Ano stara sa o mna ked mi nie je dobre, tak ako ja o neho ked nie je dobre jemu samozrejme 🙂
ja tak rozmyslam, ze som toto nemala prilezitost otestovat... nebola som nastastie zatial tak chora, ze by som potrebovala starostlivost...
Áno, mávam pravidelne migrény a bez neho by som ich nedala.. keď som odpálená, tak sa plnohodnotne stará o deti a aj omna.. samozrejme ak je odpaleny on, som mu k dispozícii rovnako..
Keďze sme si prisahali v zdraví aj chorobe 🙂... tak samozrejme, že áno. A samozrejmé ho to neobťažuje a je iniciatívny
Moj sa stara aj ked nie som chora 😊
Nie
Jasne. Dokonca ma nahana s mastami a roznymi liecivami.😂
Nie veru.☹
Ja nepotrebujem velku opateru, vsetko co chcem je, aby mi navaril caj, ale za 13 rokov co sme spolu, nenavaril ani raz☹
On sam neznasa ked sa o neho staram ked je chory. Vzdy mi zakazuje a hneva sa ked mu nieco urobim, lebo si pripada ako uplne nemohucny.
Ale zase musim povedat, ze nom sa bezne plne postara o domacnost, od varenia, prania, nakupov, upratovania.... fakt neviem preco ignoruje ten caj.
Nie, ani keď som bola tehu a bolo mi brutálne zle
Samozrejme, ze áno. V zdraví aj v chorobe 😊
Ano😊
Áno. Aj cez svadobnú noc (ktorá bola naša prvá spoločná) a namiesto romantiky mi nosil misu k posteli, lebo som dostala silnú migrenu. Aktuálne mi pichá injekcie, čo by som ja nedala (sebe ich musel pichať tiež on).
Áno, momentálne mám zápal sedacieho svalu, tak ma obskakuje, masíruje, nahrieva mi kríže fénom, ide po lieky, pomáha aj psychicky, keďže som vášnivá bežkyňa a ubíja má toto ležanie... To isté ja, keď je chorý, starám sa o neho tak, ako aj o deti, keď majú choroby. Proste v šťastí, v nešťastí, v zdraví i chorobe...
@andreatytler mozem sa spýtať, ty mas slovaka alebo kanadana?
Samozrejme, že áno. Aj ja o neho...len musí byť doma 😂 (Je kamionista.)
to je hádam samozrejmé, tak, ako sa ja starám o neho, tak aj on o mňa
Áno stará sa. Mám rizikové tehotenstvo dokonca mi oblieka ponožky a strihá nechty na nohách. To isté by som pre neho robila aj ja. Vraví sa v dobrom aj v zlom.
Samozrejme, ze ano, je to hadam prirodzene.
Môj sa tiež stará
mama nikdy nie je chora, lebo nema cas byt chora 😂
Áno stará, a aj keď mi nič nie je 😊
@mamamasama ako si kto rozmazná, tak má, či muža alebo deti, ale verím, že to bolo napísané len na odľahčenie témy
Ano stara sa o mňa. V chorobe aj bez choroby. Nákupy nosí, urobi jedlo alebo kúpi, maskrtky, poskrabka chrbát, ale aj čaj a kávu vari 95% on,
Taktiež pomasiruje a natrie boľavé miesta.
@elizabet173 jasne, ze ano... ,napisala som to preto, ze vďakabohu ma choroby obchádzajú, takze ak aj mam nejaky soplik, nestiham si to popri babatku ani len uvedomiť 🤭
samozrejme, stara sa , netreba mu ani hovorit
ano 🙂 a nie netreba ho nutit a nefrfle
Ahoj,občas mám migrénu a prežila som 4× prvý trimester tehotenstva, kedy mi bolo mizerne celé týždne. Môj manžel sa o mňa vždy postaral, zabezpečil čo treba a samozrejme aj o deti. Obetavosť v manželstve a rodine je vzájomná.

Ano staram sa o priatelku,ked je chora tak vsetko co treba od nakupu liekov po varenie cajov,davam obklady a proste vsetko co je treba