Starká a konflikt s krstnou. Ako zvládať rodinné napätie?
Ahojte je to normálne chodím ku starkej a moja starká sa pohádala s mojou krsnou no ja tam chodím ku krsnej každý víkend najprv idem ku starkej a potom o jednej ku krsnej a včera som povedala že už idem a ona že kde idem ja som povedala že ku krsnej a ona zase ako keby jej to vadilo že tam chodím a dneska sa chce ísť prejist no ona vie že chcem ísť aj ku krsnej ako keby robila to naschvál čo si otom myslíte mám 18 rokov
Máš 18, snad sa vieš sama za seba rozhodnúť čo áno a čo nie
Máš 18, v sobotu večer sa máš ísť niekam poriadne zabaviť, potom v nedeľu doobeda by si nezaťažovala svet takýmito ťažkými filozofickými úvahami.
krsTna, od slova krst
Si dospelá a môžeš chodiť kam chceš, nemusíš klamať.
Ďalšia vymyslená téma
Ďalšia vymyslená téma
@anonym_05dc78 to nie je vymislena téma
@kajka229 cim skor sa naucis postavit za seba tym lepsie. Jednym s prejavom dospelosti je vediet povedat nie. Normalne povedz babke - "babka vies, ze ta mam rada, ale do tvojich problemov s krsnou ma netahaj. Je to iba medzi vami. " Myslim, ze na toto ti babka nema co povedat.
@anonym_05dc78 to nie je vymislena téma
@kajka229 vymyslená téma to byť nemusi, ale svoj vek si si vymyslela. My totiž vieme, že 18 ročná dospelá baba nemá taký detinský písomný prejav, ako ty a s takým banálnym problémom si vie hravo poradiť.
@anonym_79ffef mám 18
@kajka229 strašne by som sa hanbila, ak by som mala takýto písomný prejav v 18tich. Uč sa pravopis, slovosled, veľa čítaj, lebo toto je prejav na veľmi nízkej úrovni.
Tomu zodpovedá aj schopnosť rozhodovať sa a primitívnejšie riešenie situácií, ktoré si v úvode popísala. Prosím, uč sa a čítaj knihy. 🙏
Nekomentujem tento "problém" lebo už ani moje deti nemajú 3 roky, aby sme toto museli doma riešiť, ale dobrá rada pre teba (a aj pre ostatné lebo každá druhá tak píšete), slovo "krsná" neexistuje. Je to krstná, od slova krst. Vieš, taký ten obrad v kostole, ktorý z 90% absolvujete, lebo "sa to patrí" ale reálne nemáte šajnu , čo to znamená. Tam to písmeno T patrí, na rozdiel od obľúbených slov ako "súčastnosť", "krástne" atď, kam to T naopak nepatrí.

No starkej povedať, že sa nechceš zapájať do ich hádok, že je to trápne a chceš vidieť jednu aj druhú. Že ich máš obe rada a nech ťa nestavia do pozície, že si musíš vybrať.