icon

Strata dôvery v manžela závislého na automatoch

27. sep 2025

Sme spolu už 6 rokov z toho 3 roky sme svoji a máme syna len že problém je ten že ako som otehotnela vyšli na povrch jeho veľké dlžoby ktoré mal kvôli automatom chodili exekúcie , rôzne dlžoby nevyplatené veci keď som na to prišla skoro ma trafilo.. všetko poctivo vyplatil neboli to zas tak horibilné sumy mali sme na to vtedy Lenže ono sa to opakovalo že som na to prišla znova a znova otvaral si ucty potajomky atd.. a ohrozuje to prosté našu rodinu za každým mi povedal že už prestane prisahal a aj tak sa to nestalo. Lenže teraz chodí na liečenie chodí poctivo k psychologické . Z každého sedenia mi donesie potvrdenie lenže ja som z toho hotová že musím každý cent kontrolovať kde išiel čo kúpil pretože inak sa to nedá máme samozrejme spoločný účet lenže máme ešte aj firemný jeden a tam musím každú jednu Transakciu pre zistiť a overiť či naozaj to išla tam a tam je to naozaj vyčerpávajúce a prestáva ma to Baviť. Veľmi sa snažím ale tá dôvera tam už nie je. Je to inak jeden úžasný otec aj človek naozaj nemôžem vytknut nič. Lenže ja mu už neviem vôbec dôverovať a nechcem pokracovst v tomto vztahu aj ked je verny muz.

Prosim muzi aj to nejaky citate a mate podobny problem vykaslite sa na tie stroje nici rodinu.

autor
27. sep 2025

Rozviedli by ste sa s nim.?

enmery
27. sep 2025

Nelátkove závislosti sú tie najhoršie. Málokto, fakt málokto sa z toho dostane. Stiahne to do pekla ženu, deti, lásku, všetko.
Mňa by už nebolo po exekútorovi.

autor
27. sep 2025
@enmery

Nelátkove závislosti sú tie najhoršie. Málokto, fakt málokto sa z toho dostane. Stiahne to do pekla ženu, deti, lásku, všetko.
Mňa by už nebolo po exekútorovi.

@enmery bola som tehotna :(( keby nebolo toho ani sekunda . Ja mu chcem pomoct som opora ale uz to nedavam …. Pritom ma pracu ze cely den so synom proste je s nami 95% casu na mojej MD ale ma sluzobky alebo po nociach toto vystrajal …. Chcem mu doverovat ale nejde to. Aj teraz vlastne by som ho mala podporovat co robim ake uz umelo , neverim ze ta psycjologicka pomoze …

enmery
27. sep 2025
@anonym_autor

@enmery bola som tehotna :(( keby nebolo toho ani sekunda . Ja mu chcem pomoct som opora ale uz to nedavam …. Pritom ma pracu ze cely den so synom proste je s nami 95% casu na mojej MD ale ma sluzobky alebo po nociach toto vystrajal …. Chcem mu doverovat ale nejde to. Aj teraz vlastne by som ho mala podporovat co robim ake uz umelo , neverim ze ta psycjologicka pomoze …

@anonym_autor Odpovedala si si. Zostane z Teba troska psychická a utrapená a takto vzťah nemá vyzerať. Ja viem, ze tu ženy nechcú nikoho so schizofreniou ci depresiou, ale dobrovoľne budú trpieť vo vzťahu s alkoholikom ci gemblerom. To je úplne to najhoršie.

autor
27. sep 2025
@enmery

@anonym_autor Odpovedala si si. Zostane z Teba troska psychická a utrapená a takto vzťah nemá vyzerať. Ja viem, ze tu ženy nechcú nikoho so schizofreniou ci depresiou, ale dobrovoľne budú trpieť vo vzťahu s alkoholikom ci gemblerom. To je úplne to najhoršie.

@enmery preto hovorím že už nevládzem a cítim že ma to už vyčerpáva ja si to priznávam ale zatiaľ akože na tom nie som až tak zle ale už prosté nie som nejak zamilovaná a beriem to už tak ten vzťah že nejak je ani jak skončí že určite skončí.
A strašne ma mrzí že to skončí kvôli takejto veci … až som sa rozplakala. To že človek dava strašne veľa do toho vzťahu a takto skonči.

autor
27. sep 2025

Ale to je úplne jedno či by mal frajerku alebo niečo prosté dôvera tam už neni a keby mi teraz povedal že zase sa to stalo prípadne aj keby mi oznámil neveru ja by som už nemala k tomu emóciu ktorú emóciu nemám ja už som sa toľko na cirkusovala že ja už som úplne Chladná bez emócie . Najhoršie čo môžem urobiť je pretvarovať sa pred synom že ho nejak milujem prosté nie je to tak…

enmery
27. sep 2025
@anonym_autor

@enmery preto hovorím že už nevládzem a cítim že ma to už vyčerpáva ja si to priznávam ale zatiaľ akože na tom nie som až tak zle ale už prosté nie som nejak zamilovaná a beriem to už tak ten vzťah že nejak je ani jak skončí že určite skončí.
A strašne ma mrzí že to skončí kvôli takejto veci … až som sa rozplakala. To že človek dava strašne veľa do toho vzťahu a takto skonči.

@anonym_autor Chápem Ťa, že to bolí, ale ty za to nemôžeš. Ja by som nechcela robiť dozorcu, matku do smrti. Lebo ako píšem, z gemblerstva sa dostane fakt úplne minimum ľudí. A doplatíš na to len ty a dieťa. Otcom bude do smrti.

autor
27. sep 2025
@enmery

@anonym_autor Chápem Ťa, že to bolí, ale ty za to nemôžeš. Ja by som nechcela robiť dozorcu, matku do smrti. Lebo ako píšem, z gemblerstva sa dostane fakt úplne minimum ľudí. A doplatíš na to len ty a dieťa. Otcom bude do smrti.

@enmery je to tak otec je uzasny , viem je to choroba ale je to nizka sanca proste pride ten krach. Najviac ked ma k dispozicii vela penazi zacne robit umele prevody a tak som na to prisla , nemal problem na supu dat 5.000€ do luftu . Nechape nasledky ze my sme mohli za to niekde ist kupit setrit nechale to . On ma v hlave to ze to znasobi. Mam len 25 rokov a nechcem takto prezit zivot .

enmery
27. sep 2025
@anonym_autor

@enmery je to tak otec je uzasny , viem je to choroba ale je to nizka sanca proste pride ten krach. Najviac ked ma k dispozicii vela penazi zacne robit umele prevody a tak som na to prisla , nemal problem na supu dat 5.000€ do luftu . Nechape nasledky ze my sme mohli za to niekde ist kupit setrit nechale to . On ma v hlave to ze to znasobi. Mam len 25 rokov a nechcem takto prezit zivot .

@anonym_autor Ty si mladučká. Utekaj.

pribinak
27. sep 2025

Dávno pradavno si mala byt preč a zachranit pre dieťa čo sa zachranit dá

On je chorý, doživotne a teba jednoducho zničí, zničí aj seba, ale teba tiež

autor
27. sep 2025
@pribinak

Dávno pradavno si mala byt preč a zachranit pre dieťa čo sa zachranit dá

On je chorý, doživotne a teba jednoducho zničí, zničí aj seba, ale teba tiež

@pribinak myslite ze fakt tam uz nie je sanca aby sa vyliecil.? Nepomoze mu nic ?

Chcem uz riesit rozvod a povedat mu to ako hotovu vec ze koncime

enmery
27. sep 2025
@anonym_autor

@pribinak myslite ze fakt tam uz nie je sanca aby sa vyliecil.? Nepomoze mu nic ?

@anonym_autor Keby si mala 55, ok. Ale ty máš 25! Opisuješ pocity ako k nepriateľovi a nie mužovi a partnerovi a prakticky máš ďalšie dieťa na krku. Či on sa z toho dostane je len v jeho rukách. Ty sa postaraj o seba a dieťa, lebo väčšina takýchto rodín končí nešťastne. To chceš do smrti takto žiť s mužom, ktorého nemáš absolútne rada? A snoriť mu za zadkom a každým eurom?

pribinak
27. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vyliečil? Ty sa preber! To nie je že dostane na 2 týždne ATB a bude si mesiac dávať vitamin C a huraaaa je vyliečený
Tu je liečba PEVNA VÔĽA, aj ju nemá tak zničí seba aj teba

Už dávno si mala byt preč! Tak či tak už si tym všetkým poznačená a skôr či neskôr to zasiahne aj vaše dieťa
Však to dieťa rastie, vníma, nie je padnuté na hlavu

Čo chceš čo konca života robiť policajtku a kontrolovať každý cent !

pribinak
27. sep 2025

A nezabudaj že máte BSM. To znamená že čo je jeho je aj tvoje, teda jeho dlhy sú aj tvoje dlhy a kľudne sa ti môže stat, že ich začneš spalacat

Čože čím skôr sa rozvedies, tým lepšie

anonym_710817
27. sep 2025

Známy, dlhoročný gambler, sa na jar obesil. Jeho manželka po pohrebe povedala, že konečne, že takto sa nedalo viac žiť. Ale ani za boha ho nechcela opustiť, hoci do nej hučali všetci, kto ich poznali. Mali tri deti, všetky sú, dovolím si povedať, poznačené spolužitím s takýmto otcom a slabou matkou.

alickapusinka
27. sep 2025

Ja len že moju svokru svokrove hranie automatov dostalo do hrobu.Psychický sa utrapila dostala mozovu príhodu a zomrela a popritom na nič nebola chora. Mohla žiť. Aj tu kde bývam tiež dvaja gemblerí narobili dlhý a jeden sa zastrelil druhy obesil.Svokor bol aj na liečeni ale nič s toho. Hraje s prestavkami od roku 1989/90 aspoň podľa slov mojej svokry vtedy to začalo.U mna kde nie je dôvera nie je zachrana vzťahu.Nikdy by som nebola s človekom ktoremu neverim.Môj svokor ma teraz 83 rokov bude mať a hra stale nikdy neprestal.V manželstve su jeho dlhy aj tvoje.A povedal že dokiaľ bude žiť a vladať chodiť do herne bude hrať.Máš dosť bol veľa krát na liečeni a nič.Liečenie nie je zaruka že prestane.Dnes som stretla kamarátu má syna autistu a muža pre automaty v psychiatrickej liečebni a sľubovala ale zo sľubov nebolo nič iba dlhy.

cacianka
27. sep 2025
@pribinak

A nezabudaj že máte BSM. To znamená že čo je jeho je aj tvoje, teda jeho dlhy sú aj tvoje dlhy a kľudne sa ti môže stat, že ich začneš spalacat

Čože čím skôr sa rozvedies, tým lepšie

@pribinak BSM môže riešiť ihneď, pre istotu a potom ak sa rozhodne a odhodlá tak rozvod.

autor
27. sep 2025

Suhlasi s BSM - vieme zmluvu urobit aj doma na zuzeni toho aby dlzoby ak niekto urobi nesie za ne zodpovednost sam? Nema proble. Dolozit aj dokazy o gembleni… len chcem vediet ci to staci mat tlacivo notarom overene. A tym je zmluva pravoplatna ?

chrobak7
27. sep 2025

@anonym_autor Gambler sa zo závislosti nevylieči. A sľuby, že už to nebude robiť sú plané. Poznám to, mali sme to v rodine. Aj sa rozviedli a on nedopadol dobre.

Mám aj gamblera kamaráta, bývalý spolužiak, ale on ženatý nikdy nebol. Prehral auto, zdedený byt a teraz vraj býva v nejakej prenajatej záhradnej chatke. Stratili sme kontakt.

Rozveď sa čím skôr, lebo ťa stiahne so sebou finančne dole.

radostka
27. sep 2025

pozri si toto: https://www.urhh.sk/-/aktualita-zapis-do-reg-vo ak nepristupi na vylucenie, rozisla by som sa s nim… stale by som sa vsak mala na pozore, lebo vie stavkovat online aj na inu osobu

anonym_f1e01d
27. sep 2025
@anonym_autor

Suhlasi s BSM - vieme zmluvu urobit aj doma na zuzeni toho aby dlzoby ak niekto urobi nesie za ne zodpovednost sam? Nema proble. Dolozit aj dokazy o gembleni… len chcem vediet ci to staci mat tlacivo notarom overene. A tym je zmluva pravoplatna ?

@anonym_autor v prvom rade vyries ihneď BSM. Manželovi odporúčam liečenie. A vylúčenie, čo ti písala @radostka.