Sú muži len na okrasu?
Ahojte.. práve som sa vrátila z rodinnej oslavy, kde sme sa rozprávali so sesternicami a inými členkami rodiny ja neviem či mám naozaj nereálne očakávania ale to čo mi oni rozprávali ako fungujú v domácnosti s ich manželmi tak ja sa fakt vydávať nechcem a ani žiadneho chlapa radšej.. Normálne som pulila oči keď mi rozprávali že im oni ani nepomáhajú, všetko robia za nich, nepodielaju sa na domácich prácach a keď majú aj povysavať tak to spravia zle, že to nevyzera ako povysavane a musia to robiť znova a ešte su chlapi oduti čo ich žena buzeruje.. Ako nevedia dať ani tanier do umývačky a nechajú ho tam kde dojedia, že len robia bordel a nevedia si po sebe upratať.. Jedna sesternica mi toto hovorila už pred 2 rokmi ako manželovi povedala že prosim ta ty len dýchaj a buď na okrasu a teraz sa pridali aj iné ženy, ktoré sedeli pri stole a uff.. A ešte žena chodí do práce rovnako ako muž.. To je vážne väčšina takýchto mužov? Nikdy som s nikým nebývala ale ak toto ma čaká, že budem robiť niekomu slúžku tak nie ďakujem..
Nie nie je, že sa skoncentrovali práve také ženy na kôpku, ktoré to takto majú, neznamená, že všetci.
V mladsej generacii uz nie, ale v tej starsej ano, bolo to bezne a uplne normalne, az na vynimky. Tiez som tak vychovana a mam to v sebe.
@anonym_autor no moj taky nie je. A vela krat si za to moze zena sama svojim prehnanym perfekcionizmom - napr moja teta musela mat vyvesene pradlo tak, ze stipce museli byt vo farbe zavesenej veci 🙈 No ktory chlap bude toto robit (a mna by to tiez ani nenapadlo). A to je iba jeden priklad.
@anonym_autor čo si nájdete to máte. Ja som si našla muža ktorého milujem a ktorý zastane v domácnosti akúkoľvek prácu a aj ho môžem nechať na týždeň s bábätkom. Vedel by sa postarať ľavou zadnou. A to mi tiež hovorili že preberam a bla bla blaaaaa.....
Vedela som čo chcem a čo nie.
Týmto sa nechvalim ale keď to máš v sebe upratané tak sa potom nemáš na čo sťažovať.
@anonym_autor no moj taky nie je. A vela krat si za to moze zena sama svojim prehnanym perfekcionizmom - napr moja teta musela mat vyvesene pradlo tak, ze stipce museli byt vo farbe zavesenej veci 🙈 No ktory chlap bude toto robit (a mna by to tiez ani nenapadlo). A to je iba jeden priklad.
@simsalabim to mas pravdu, tiez mam tuto uchylku a ine podobne smiesne 🙂.
@simsalabim to mas pravdu, tiez mam tuto uchylku a ine podobne smiesne 🙂.
@la_dolce_vita no pre mna je to naozaj uchylka 😅 Ale osobne mi nevadi, pokial do toho nie su nuteni ini 🤷♀️ Ale to by teta neprezila, aby modre tricko drzal zeleny a cierny stipec 😂 Jasne, ze to inych vytacalo a skoncilo to slovami “urob si to sama” a “ty radsej sed, ja si to spravim poriadne”.
ako si zariadis tak mas- v prvom rade je to aj financna pomoc, potom je to aj pre deti- potrebuju otca nielen mamu,jeden druheho vedia podrzat a podporit dobijat si vzajomne energiu a spolahnut sa jeden na druheho a ano vedia doma porobit a aj popratat ... ale treba ich zapojit a nie sa zmierot s osudom a podcenovat ich .. kolko zenskych nieje ani na tu okrasu a predsa si zakladaju rodiny ...
Za to že tvoje príbuzné si vybrali zle ešte existujú áno normálni chlapi.
Ja sa na môjho nemôžem sťažovať
Ako hovori moja kolegyna "beriete si kktov a potom placete".
Je to výsledok rodičov ktorí deti obskakovali a by za nich aj dýchali.
@la_dolce_vita no pre mna je to naozaj uchylka 😅 Ale osobne mi nevadi, pokial do toho nie su nuteni ini 🤷♀️ Ale to by teta neprezila, aby modre tricko drzal zeleny a cierny stipec 😂 Jasne, ze to inych vytacalo a skoncilo to slovami “urob si to sama” a “ty radsej sed, ja si to spravim poriadne”.
@simsalabim tak ja to az tak nehrotim, ale tiez si radsej urobim vsetko po svojom 🙂). Muz sa praveze angazuje, hoci to od neho neziadam ani necakam, ale nasledky vychovy mojej mamy su vo mne cely zivot.
@anonym_autor dakujem ženy že ste sa zastali mužov v tejto troliej téme, a autorka niesu vadni muži tvojich sesternic, ale tvoje sesternice že si našli takých muzov ...aká išla takého našla
@anonym_autor nemám takého muža, ani môj ex nemal problém ani navariť, ani poupratovať, bolo to normálne aj u môjho otca, uja a to 40 rokov späť. Treba si všímať, aký má muž vzťah k domácnosti ešte v čase chodenia a napriek najvúčšej zaľúbenosti, zhodiť ružové okuliare
@anonym_autor chlapi nie su pridelovani okresnym uradom, takze ak si sesternice zle vybrali, tak je to ich chyba. Nemali vziat prve co prislo a byt uvazene pri vybere cloveka, s ktorym mam stravit roky, dokonca s nim by som mala aj zostarnut
Nie vsetci nie a asi ani vacsina (minimalne v mojej bubline), mne dala moja svokra radu, ako si nastavis, tak mas a tej sa v nasom vztahu s manzelom drzim 🙂 a tak nie je na okrasu...
@anonym_autor Muži sú z Marsu a ženy z Venuše. Preto si niekedy nerozumejú.
@anonym_autor Muži sú z Marsu a ženy z Venuše. Preto si niekedy nerozumejú.
@chrobak7 ale na to aby muz umyl riady ked su spinave, na to netreba ziadne specialne vesmirne komunikacne technologie. Alebo povysaval, alebo... Ta domacnost je spolocna, tak spolocne ju treba udrziavat v chode a cistu
Nie.
Viem dokonca dat tanier do umyvacky a neuveris aj vybrat ju viem.🤣
Dokonca viem aj kam patri spinave pradlo a dokonca aj vyvratene.
Oni to vedia urobiť aj dobre ale nechcú sa ukázať lebo to žena bude využívať a toto mi povedalo od seba nezávisle 5 mužov
Tak napríklad v našom manželstve som väčší bordelár ja a môj chlap dokonca upratuje o niečo precíznejšie, na mne je zas väčšina varenia, lebo v tom som lepšia ja 😅 ono si to treba hneď na začiatku nastaviť, netreba sa hrať na dokonalú wifey, nenechať ho nič spraviť a potom byť prekvapená, že si na to navykol... a tiež treba brať takéto babské klebtenie s rezervou...
Ja som mala presne takého ako popisuješ.Vydržala som to takmer 22 rokov a stačilo.Už je ex a on si ďalej žije rovnako.
no a niektori nie su ani len na tu okrasu 🤭
Môj vysáva, vyloží myčku, podieľa sa na starostlivosti o naše deti, pracuje na záhrade a robí nákupy. Ale nechválim sa..máme v domácnosti systém, ktorý funguje a keď jeden z nás vidí, že druhá strana má toho viac tak urobí aj niečo navyše a je to vzájomné. Veľakrát pozorujem, že ženy nechajú so sebou zametať a priveľmi mužov obskakujú a potom sa sťažujú že sú na všetko same..ako si zariadiš, tak máš...naozaj nie sú všetci na nič 🙂
Kopa zien robi zo zaciatku vztahu chybu, ze muza z celej lasky obskakuju a zniesli by mu aj modre z neba. A muz si zvykne. Potom pridu deti a dalsie povinnosti a muz uz neni ochotny sa zacat zapajat do chodu domacnosti s kolko krat ani starostlivosti o deti. Za mna treba od zaciatku vyzadovat od muza aby sa proste zapajal a nebol "na okrasu" 😏
Áno, väčšina mužov je taká.

@anonym_autor nie, nie je taka vacsina muzov.