Suseda kradne letáky
Už som ju pár krát videla. Letáky dávajú vždy pod schránky, a ona ich vždy zoberie - zhodou okolnosti domová dôverníčka. Vezme vždy celú kopu a susedom neostane nič. Dá sa nejak zakročiť?
jej tam daj odkaz kludne ju aj mneuj a popros ci by bola taka mila a nechala neake letaky aj ostatnym najomnikom bytov ...
Ja som už nad tým rozmýšľala, ako jej to povedať. ako o mňa nejde ale u nás vo vchode je plno dôchodcov, nemajú ani telefón. Už sa mi ich zopár sťažovalo že letáky nemajú, že miznú… ja som zatiaľ ticho lebo mi je v podstate jedno ale čo oni? A dôverníčká má v podstatne toaletný zdarma 😂
z letákov toaletný????
@deti95060810 asi myslí ten zber či čo to je kde sa odovzdáva papier a za to dostane toaletný papier 😁 Alebo sa mýlim a má to rada tvrdšie 🤣
@lucijalucy skoro mi zabehlo,ze ma to rada tvrdsie 🤣🤣🤣🤣
Jedná sa o schránky vonku alebo vnútri vo vchode? Pretože ak vonku, zvykla som ich vyhadzovať aj ja, pretože trošku zafúkalo a sú po celom sídlisku. Na novom mieste ich dávaju pod schránky vnútri vo vchode a tam zostanú. Nemôže byť v tomto problém?
Volaj políciu
Natoc si ju alebo odfot😆😆
Da sa, povedz to tym dochodcom, utlcu ju palicami. Oni si uz poriadky narobia.
Rovno jej to povedať
Pošli ju aj k nám! Ja letáky rovno vyhadzujem do zberu papiera. Mile rada jej ich darujem. Škoda toľkého papiera.
Nebyvame v tom istom vchode? 😁😁😁.Aj nasa ich berie.Je uz davno v dochodku. Ja som ju aj nechtiac nacapala ked ich vytahovala zo schranok. Bolo mi strasne smiesne.Ako dieta ked nacapes.Na druhej strane aj luto.
Ano.Az vtedy som pochopila preco su niekedy letaky natrhnute 😀
Dufam,ze si neutiera zadok🤣 to viacej skody ako osohu😃. Moja babka takto zapchala zachod😃 stara skola🙊. Ale podla mna to vymiena ako proti hodnotu pri zbere papiera, len dufam,ze sa nemylim🤣
Asi pletie z nich novinové košíčky, na to sa to zbiera.
Toto Ťa skutočne až tak trápi ?
@h2 samozrejme, každému to doma len zavadzia. Ja to tiež neberiem a rovno vyhodím do koša na papier.

Áno, konfrontovat ju.