Švagriná neumyla misku, ktorú som si u nej zabudla
Keby ma vasa svagrina u vas misku, ktoru si nechala u vas doma. (Nejdem zachadzat do podrobnosti, ak by to tu citala). Ale proste nieco sa robilo u mojej svagrinej. Kde som si doniesla misku, v ktorej boli veci potrebne na pripravu niecoho, co sa robilo (varilo) u nej. Tu misku som u nej zabudla. A po tyzdni som si na nu spomenula, ze som si ju u nej zabudla. Isla som po nu a ona ju ani neumyla.
Neviem ako vy, ale u mna keby si hocikto nieco nechal alebo mi doniesol nieco na tanieri, tak by som to umyla. Bolo by mi trapne vratit neumyte. Myslite, ze sa svagrina zachovala zle?
1. Áno, švagriná je humusacka
2. "Co by som urobila?" Asi len umyla tu misku
3. (Bonusove kolo) co by som neurobila? Nezalozila o tom temu na verejnom fóre.
...ale to som ja...
1. Áno, švagriná je humusacka
2. "Co by som urobila?" Asi len umyla tu misku
3. (Bonusove kolo) co by som neurobila? Nezalozila o tom temu na verejnom fóre.
...ale to som ja...
@haley7897 mne nedavno kolegyna po tyzdni vratila neumytu dozu, v ktorej som jej doniesla kolace. Asi som sa tiez mala na MK spytat co s nou (a teraz neviem ci s babou alebo dozou 😅 )
Co ja viem. Ja by som to sice neurobila ale kazdy mame inde polozene priority alebo len zabudla/ nestihla atd. Urcite je milion inych dovodov preco ju mozes mat aj tak rada a moze byt inak super svagrina alebo aj nie, my ju nepozname. Je to len miska..
🐷🐷🐷🐷
Niekedy si pripadám že vôbec nežijem na planéte zem 🙄🙈
@haley7897 mne nedavno kolegyna po tyzdni vratila neumytu dozu, v ktorej som jej doniesla kolace. Asi som sa tiez mala na MK spytat co s nou (a teraz neviem ci s babou alebo dozou 😅 )
@viestta nic, len vyckaj a sleduj vlákno. Konečne ti niekto poradi ako so situáciou naložiť...
Ale inak som zlá. Lebo pravdu má, špinavá miska je zhruba level obtiažnosti ktorý by som nechala ľudí na mk riešiť. Ani by mi nenapadlo pýtať sa tu o nejakú zásadnú radu.
@anonym_autor by som sa nad sebou zamyslela kebyze idem takuto temu zalozit na 1.sviatok vianocny 😅
A co si v tej miske niesla? Asi nie mlete maso alebo majonezu. Lebo si neviem.predstavit kde svagrina takto spinavu misku skladovala 😃
A tiez co sa u tej svagrinej varilo? Ze si musela nosit v miske ingrediencie?
Odpoveď na otázku v názve témy - umyla by som misku. Čo iné? Alebo keď ju nechceš umývať tak ju vyhoď.
Mne minule vratila kamoska dozu po jedle, ale zle to umyla, musela som to po nej umyvat este raz. Toto uz je uplne zaludna otazka (ze co s tym a ako sa mam citit) plna neznamych.
Boze no tak asi zabudla, tak ako si si ty misku zabudla u nej. Ci to sa smie a to druhe uz nie? 🤷♀️ Mne sa to obcas stane aj s mojou vlastnou miskou doma, rychlo zalozim idem riesit dieta a zabudnem na misku. Tak si ju proste umyjes a vybavene, co na tom je na riesenie na diskusnom fore 🤦♀️
@viestta tak to je fajn že po týždni , ja čakám rok na nádobu zo zemiakového šalátu,..ale teda dúfam že ak sa mi raz vráti tak umyta....😂😂😂 Alebo radšej nech sa nevráti
Ja by som ju umyla a určite by mi ani nenapadlo to tu riešiť na mk... Musí ti riadne vadiť niečo na nej
@viestta tak to je fajn že po týždni , ja čakám rok na nádobu zo zemiakového šalátu,..ale teda dúfam že ak sa mi raz vráti tak umyta....😂😂😂 Alebo radšej nech sa nevráti
@sense moj strýko si od brata (môjho otca) kedysi požičal fúrik. Necelých 15 rokov na to ho aj vrátil. Stále mas reálnu šancu...
Moja odpoveď:Umyla by som misku

Myslím si, že riešiš sprosti a plačeš na nesprávnom hrobe. Švagrinej si sa predpokladám neopýtala prečo ju neumyla, že?