Svokra je strašná rapotačka
Aj vy máte také svokry? Chudák môj muž . Keď sme tam sedí ako na ihlách a koľkokrát úplne veci povie že to prekrúti , ja len pozerám reku to čo . Niekedy reagujem niekedy si poviem musíš vydržať. Ja neviem či sa snaží byť v ich očiach dobrý. Pretože to je jedna čistá kelišova a spol. Jak sa nedozvie niečo tak je zle. Nemyslela som si to až tak ale potvrdila mi to švagriná ale mala som ten pocit . Takto sa necháva matka preboha
Tvoj muž má 5 rokov?
akoze ved vypni zvuk😂 nech si rozprava, obcas kyvni hlavou a hotovo
Boze no, tak sa rozpravajte o pocasi a tam nech si kludne prekruti. My ked sme u svokry, tak ziadne sukromne temy nepreberame. A co sa stane, ked sa nieco nedozvie? Vydedi vas? 🙂
@anonym_autor no vidis. A ty si zas na smiech v tom ze musis na internete kydat na svokru.
Ale aby som ti odpovedala. Mam svokru ktora ma plusy a minusy, vlastnosti ktore si cenim aj nad ktorymi krutim hlavou. Ale muselo by mi dobre vyhravat v makovici aby som o nej zakladala diskusiu.
@anonym_autor no vidis. A ty si zas na smiech v tom ze musis na internete kydat na svokru.
Ale aby som ti odpovedala. Mam svokru ktora ma plusy a minusy, vlastnosti ktore si cenim aj nad ktorymi krutim hlavou. Ale muselo by mi dobre vyhravat v makovici aby som o nej zakladala diskusiu.
@really8 Veru, veru, aj my raz budeme svokry – či nevestám, alebo zaťom.
pokiaľ je iba rapotačka, tak to je dobré ... sú aj horšie matky ...
Ja by som to proste ignorovala, usmievala sa a tvarila, ze je vsetko ok. Toto sa zmenit neda.
@anonym_autor otrasne formulujes vety.Z napísaného človek nevie či ohovaras svokru, alebo muža.Muz ju takú pozná celý život jemu to nepríde čudné a niektoré ženy žijú tým, že rozprávajú o druhých.
tak je klebetnica no a čo, nedavajte jej žiadne info a hotovo
horšie je toxická svokra a pod
ja mám super svokru nemožem sa stažovať
Pokial o niekom viem, ze je klebetny, tak mu nehovorim nic. A je jedno, o koho sa jedna. A zaroven nevesiam svoje veci na nos kazdemu len preto, ze to musi vediet. Nemusi. Pokial sa ho to netyka. A to radim kazdemu. Nechavajte si sukromne veci pre seba, nemate povinnost ich zdielat s okolim ani s blizkou rodinou. Ak sa ich to netyka, nie je to ich vec. A ani rodicom alebo svokrovcom sa nehovori vsetko.
@anonym_autor a aspoň rozpráva súvislo a jasne, či tiež tak nezrozumiteľne a popletene ako ty?
Už sa ani nečudujem ženám, keď sú zdesene iba zo synov a chcú dcéru....
@anonym_autor však ty tam nemusíš chodiť a počúvať to

O mužovi prekrucuje či čo?