Svokra ma kritizuje za pribratie
Moja svokra ma 110 kg a asi 150 cm. Stále ked prídem na návštevu mi hovori ze som nejak pribrala. Potom sa mi smiala ze sa nevojdem za stôl. Mam 69 kg. A ze som nejaka okrúhla v tvári. Pride vám to normálne? Vie ze priberám z liekov napriek tomu sa mi smeje.
Však jej povedz: svokrusa však vy sa ani čertovi do kotla nezmestite a uvidis čo bude
Jej povedz ty že je nizkotučná. Nízka a tučná.
Je jedno ci nam to pripada normalne, alebo nie. Ak ti to prekaza a vadi tak jej to povedz ako jedna dospela osoba druhej dospelej osobe.
@anonym_autor Tak sa nedaj ! Nabudúce jej povedz že aspoň nepadáš z oboch strán postele naraz ako ona. Že keď priberieš trocha tak už ju možno nebudeš môcť preskočiť a budeš musieť jazdiť naokolo nej.
Nie, ale ak nic nepovies, same sa to asi nezmeni
Mas usta tak ich pouzi, my to svokre nepojdeme vvysvetlovat, nevieme kto to je
Nechajte svokru tak, možno ona z vlastných skúsenosti vie ako ľahko sa priberá a ťažko chudne.
Však jej povedz: svokrusa však vy sa ani čertovi do kotla nezmestite a uvidis čo bude
@pribinak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣tak toto ma riadne pobavilo😂😂😂
Inak sranda, ze svokra je podla opisu o rozmeroch dobre zivenej prasnice a ma potrebu sundavat teba. Ja by som jej nabuduce, keby toto zacala riesit, povedala: „Svokruska, viete co, mate pravdu, zamyslela som sa nad vasimi slovami, od minuleho tyzdna som zacala pravidelne cvicit, zdravsie jest, nechcem do dohnat do takeho extremu, akym ste vy. Dakujem vam, ze ste mi takymto odstrasujucim prikladom otvorili oci.”
Keby mi to povie raz, prehliadnem to lebo je to svokra a hodila by som to za hlavu. Ak by mi to ale povedala viac krat a ozaj by sa mi smiala do tvara, povedala by som jej nech sa radsej zamera na svoju postavu a ci ju tak velmi trapi ze si to musi kompenzovat na mne
@anonym_autor ak by si nepribrala, smiala by sa z inej prkotiny🫣 to je ako moja matka🫣😵💫 hľadá na každom niečo, ale zrkadlo si nenastavi….
@anonym_autor za jej smiechom je zúfalstvo z vlastnej postavy, preto sa utešuje, keď aj niekto iný priberie. Nerieš, usmej sa a nereaguj
@pribinak 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣tak toto ma riadne pobavilo😂😂😂
Inak sranda, ze svokra je podla opisu o rozmeroch dobre zivenej prasnice a ma potrebu sundavat teba. Ja by som jej nabuduce, keby toto zacala riesit, povedala: „Svokruska, viete co, mate pravdu, zamyslela som sa nad vasimi slovami, od minuleho tyzdna som zacala pravidelne cvicit, zdravsie jest, nechcem do dohnat do takeho extremu, akym ste vy. Dakujem vam, ze ste mi takymto odstrasujucim prikladom otvorili oci.”
@anonym_b77606 toto povedala moja kamoska tiež veľmi vtipnej svokre 😁😁
@anonym_autor no tak jej povedz, že od takého prasaťa to berieš 😆😆😆🐷🐷🐷
A ty nemáš ústa?
Tak jej povedať je ona je tak fantastická že sa jej chceš vo všetkom vyrovnať, aj vo vahe
a tie lieky berieš kvoli čomu ? ak máš zdravotné problémy tak povedz ano priberám z liekov , tiež by som bola radšej aby som bola zdravá ved práve zdravie je najcennejšie na jej váhu by som neupozorňovala je to pod úroveň poukazovať niekomu na jeho stav ktovie či nemá nejaké komplexy a potrebuje si ich na tebe ventilovať ak si slabá psychicky a dovolíš to tak si na teba dovoluje
ked sa vy zmestite za stol pre mna to problem iste nebude.... nechcem vas v tej vahovej skupine nechat samu .... muz ma dobre zivy-berie si priklad z otca... vzdy sa da odpovedat a byt ustipacna rovnako ako druha strana... alebo proste cus a nech ju uzemni muz
@anonym_autor Ahoj, povedz svokre, ze nie kazdy si moze dovolit mat taku dokonalu asymetricku postavu ako ona-asi meter vysoku, asi meter siroku🤷♀️
Ja nechápem. Niečo mi vadí a opkuje sa to,ale ústa si neotvorím. Tak sa potom nečuduj, že si stále dovoľuje.
@anonym_autor Možno sa nenápadne (ale aj nevhodne) vyzvedá, či nie si tehotná.
Ignor alebo by som jej povedala, ze sa snazim vyzerat ako ona. Fakt kaslat na taketo sproste reci
Nie nepride mi to normalne, ja som velmi priamy clovek, takze by som jej davno povedala, ci jej pridu naozaj v poriadku taketo reci, lebo mne nie a uvitala by som, ak by od tejto chvile moju vahu nekomentovala. Obzvlast nie, ak vie, ze priberam z liekov (a keby aj nie).
@anonym_autor To by som ani nebrala vážne.
Keď ona sama je tučná.
Mala by som veľké nutkanie jej povedať že aj vy ste pribrali. 🤣🤣🤣
A hovorí ti to aj pred chlapom? Ten je ticho alebo sa ešte na tom debilne smeje s ňou?
@anonym_autor povedz jej, ze sa jej chces podobat
@anonym_autor Uz to tu bolo spomenute, vyzveda, ci si tehotna.
Hadam sa neznizis na jej uroven a nebudes rovnako sprosta ako ona. Jednym uchom dnu, druhym von
Ano svokruska mate pravdu. Mala by som si davat pozor aby som neskoncila tak ako vy. - a koniec debaty. Ak jej to nedojde po prvej odpovedi tak jej to zopakovat po kazdej blbej poznamke a mas to. Aky pozicaj taky vrat

@anonym_autor a prečo jej niečo nepovieš