icon

Svokrovci - nemajú ma radi, alebo mi závidia?

22. apr 2023

Prevracaju očami keď sa teším alebo sa mi niečo podarí 🤦nechápem či má nemajú tak radi alebo závidia .
Nemôžem byť sama sebou pred nimi .
Nejaká rada prosím vás ?

autor
22. apr 2023

Keď sa držím na uzde je to ešte e horšie pre mňa 😂

zmrzlinka2021
22. apr 2023

Buď naďalej šťastná, nerieš druhých. Podstatná si ty, nie manželovi rodičia. Mnoho ľudí, ktorí nie sú v živote vysporiadaní a spokojní, majú takéto prejavy.
A druhá vec, na Slovensku nie je radosť prirodzená emócia

dskjhfdlkdjhl
22. apr 2023

Nenechaj sa znechutit. Bud sama sebou a nevsimaj si, ak niekto kruti ocami (casom pri pubertalnych detoch toto ocenis) a dufam, ze nebyvate so svokrovcami, takze s nimi nie si snad tak casto. Ak byvate, tak sa treba cimskor osamostatnit.

zuza265
22. apr 2023

Vykaslat sa na nich a bud taka aka si🙂 ked sa tesis, tak sa proste tes a nenechaj si to kazit. Nepoviem, keby to bolo nejak nevhodne, alebo v nevhodnej situacii, alebo napr nejake neprimerane vtipky. Ale normalna radost je radost preco sa niekomu vtedy prisposobovat, ked nie je dovod

mondolina
22. apr 2023

tak nemajú ťa radi. nemusí ťa mať rád každý.

macekovam
22. apr 2023

Sa ich opýtaj prečo pre vracajú oči? Ak ta to zaujíma.. Ale kašli na nich a teš sa dalej

miadi
22. apr 2023

Tak sa vela vela tes a nech sa ti dari ! Ich budu oči boliet 🤣ich problem.

svetlonos
22. apr 2023

Odstahuj sa a mas po probleme. A nabuduce im povedz, nech si vykrucaju ocami laskavo doma a nech tam zrovna aj ostanu. Ze sa pokojne bez nich zaobides 😉

mamula20
Odpoveď bola odstránená
sisaka
22. apr 2023

To si ty, čo tu minule písala, že sa nevie ovládať a ľudia jej vyčítajú, že sa neprimerane veku správa?
Milujem takéto útržkovité výkriky do tmy. Svokrovci ma nemajú radi a závidia mi, lebo keď sa teším prevracajú očami. No to určite. Čo takto celú story?
Napríklad ako konkrétne to tvoje tešenie vyzerá 🤔