Tlak na rozhodovanie o druhom dieťati
Prosim nepripominajte ludom ze maju mat druhe dieta. Nevycitajte im ze prve dieta potrebuje surodenca. Potom sa rodia v poradi druhe deti, ktore su “z povinnosti”. A ked to rodicia nezvladaju trpia vsetci. Dnes je tazka doba a rodicia maju vyssi vek tak im nepridavajme starosti ked im ani nepomozeme
V akych ubohych kruhoch sa pohybujete, ze toto furt pocuvate 😂 to su matky tak labilne, ze im taketo primitivne spravanie okolia natolko vadi, ze furt sa chodia sem vyplakat? Nepochopim toto 🫣
@anonym_autor ak mas druhe lebo ta donutilo okolie daj sa niekde zavriet. Este by ta mohlo "donutit" k niecomu horsiemu.
Ja nemám ani jedno , takže ma nútia k tomu prvému 😀 ale mám to vieš kde. Moja vec kedy a či vôbec budem chcieť.
@anonym_autor 🍿🍿🍿O chvíľu tu očakávam najväčšiu obhajkyňu jedináčikov a odporkyňu suchého pečiva na Modrom koníku 😂😂😂 Kto uhádne, o koho ide? 😂
Mám jedno a môžu mi všetci práškový cukor do riti fúkať. Nikdy ma tie žvásty od druhých ĺudí neboleli a bolo ich dosť. Veď teraz kopec ĺudí má aj 0 detí. Myslíš že im nikto múdrosti nedáva? Však ich odpinkaj,ďakujem , toto je naša súkromná vec a ďalšie dieťa budem ,alebo nebudem mať, keď s mužom sami uznáme za vhodné.
Fuuha a to stali všetci nad vami a nútili tvojho muža ejakulovať do teba? 🤔 či ako ťa k tomu nútili?
Kto ťa donútil mať druhé dieťa ? Ten čo založil túto čudnu tému je chorý človek. To sa ako da donútiť aby si mala druhé dieťa? Už som tu asi všetko čítala . Ja žasnem nad hlúposťou ľudí, ktorí tu píšu neskutočne hluposti. Choré toto.
@anonym_autor Mňa by zaujímalo, ako sa to dá - donútiť?
Potrebuješ pomôcť s deťmi?
@anonym_autor ak mas druhe lebo ta donutilo okolie daj sa niekde zavriet. Este by ta mohlo "donutit" k niecomu horsiemu.
@really8 mas casto velmi neprijemne reakcie, utociace, vysmesne. Precitam temu, ak k tomu, ako aj k tejto teme, nemam co prinosne povedat, scrollujem dalej a nie stylom "daj sa niekam zavriet"...
@really8 mas casto velmi neprijemne reakcie, utociace, vysmesne. Precitam temu, ak k tomu, ako aj k tejto teme, nemam co prinosne povedat, scrollujem dalej a nie stylom "daj sa niekam zavriet"...
@anonym_bb2e3e presne, toto je velmi protivna osoba
Ako pardon, ale kto je tak labilny, ze ho niekto donuti mat dalsie dieta, ten by radsej nemal mat ani to prve 🤷♀️ pre dobro vsetkych
@anonym_bb2e3e dakujem za tvoju recenziu. Vytlacim si ju na chladnicku
@anonym_bb2e3e dakujem za tvoju recenziu. Vytlacim si ju na chladnicku
@really8 super, mozno v tebe vzbudim naznak sebareflexie🤭 (ale inak si nesklamala)
@anonym_bb2e3e presne, toto je velmi protivna osoba
@anonym_497f9f smutne, ze zrovna sem sa ma potrebu niekto chodit uvolnit z vlastnej frustracie... ano, su temy, nad ktorymi pretocim ocami, ale nemam na ne potrebu reagovat
@anonym_497f9f smutne, ze zrovna sem sa ma potrebu niekto chodit uvolnit z vlastnej frustracie... ano, su temy, nad ktorymi pretocim ocami, ale nemam na ne potrebu reagovat
@anonym_bb2e3e snowflakes ste
Prvé som rodila v 40.tke a druhe som chcela. Narodilo sa v 43.
A nechápem ako si niekto môže a urobi len druhe dieťa len aby okolie bolo spokojne. Takých ľudí ozaj nepoznám.
@anonym_autor ved tym dobroprajnikom tiez porad nieco a budes mat po starostiach...
@anonym_autor 🍿🍿🍿O chvíľu tu očakávam najväčšiu obhajkyňu jedináčikov a odporkyňu suchého pečiva na Modrom koníku 😂😂😂 Kto uhádne, o koho ide? 😂
@anonym_365b7f si zabudol doplniť, ze je to ta, ktora si dennodenne mení profilovky. Chuda😅
@anonym_365b7f si zabudol doplniť, ze je to ta, ktora si dennodenne mení profilovky. Chuda😅
@anonym_af3177 Aha, to som nepostrehla 😂 Aj to svedčí o spokojnosti s vlastným životom 🤔
@anonym_autor neviem, kde to žiješ. Ja mám opačný problém. Keď sme oznámili, ze čakáme druhé, tak v najbližšej rodine sme dostavali divné otázky, že či to bola nehoda... Najhoršie to niesol môj otec, že či som sa zbláznil, že ide vojna a ja a žena v nej zomrieme a naše deti si aj tak adoptuju gayovia, lebo on sa be starať nebude... No čo vám poviem, úplne keci. Nikdy sa o prvú dcéru ako dedko nemusel vôbec starať.
@anonym_365b7f To je kto? Asi sem fakt tak často nechodím, aby som vedel jej meno.
@anonym_autor rada c.1 do zivota - ak chces byt stastna v zivote, nesnaz sa zit podla druhych, ale podla seba. Hlavne, co sa tyka takychto uplne osobnych veci.
Aj ked sa vzdy najdu take, ktore sa budu pytat, skusit presadit to svoje, rypat a pod. - nie je to ich starost a nemusis kazdemu vyhoviet - jednym uchom dnu, druhym von. Naucit sa nejake frazy, ako ich milo odbit
@anonym_af3177 nepreháňaj
@anonym_365b7f raz dva tri, ivik start🚀🚀
@anonym_af3177 nepreháňaj
@anonym_363fc9 ale nooo, ved to je do očí bijuce🤣🤣
@anonym_autor ja mám tri deti, troch chalanov a nastúpila som do práce, kde ma všetci nútia mať ešte dievča 😅
Fuuha a to stali všetci nad vami a nútili tvojho muža ejakulovať do teba? 🤔 či ako ťa k tomu nútili?
@a0 toto by som chcela.aj aj ja ve(i)dieť

@anonym_autor vam sa to stalo?