Ukončenie manželstva s narcisom: Potrebujete pomoc terapeuta?
Ahojte dievcata ste tu niektora taka co si tymto presla? Ak ano potrebovali ste potom terapeuta a neskocili ste znovu do dalsieho nestastneho vztahu? Ja uz sa obavam ze ineho cloveka si po svojom boku ani nezasluzim
@katkakuch1 dakujem velmi pekne za povzbudive slova. Terapeuta naozaj budem musiet vyhladat lebo po tomto zazitku budem mat strach uz komukolvek verit
No ved sa nebudes/nemusis nikam v novom vztahu ponahlat a spoluzitie si mozete roky odskusat bez zavazkov (dieta, hypoteka, svadba...) Ver si 👍🍀.
S narcisom som chodila. Teda on bol aj manipulátor. Bola som vysokoškoláčka, prvý taký vážnejší vzťah, myslela som si, že to raz bude môj muž 😂 áno, bola som tak blbá, ale mala som 20-22. Taká facka do života, lekcia, prebudenie... Každopádne, aj po tom relatívne nie dlhom vzťahu som bola týmto ,,poznačená" a veru, musela som na sebe kus zapracovať. Pripadala som si, že je so mnou všetko zle a zároveň mi ten nezdravý vzťah šialene chýbal. Na terapiu som nešla, ale sama som sa dávala dokopy, zmenila pohľad na mužov, začala byť vnímavejšia na isté prejavy, viac si všímať, odvtedy si dávam extra pozor na love bombing, keby mi teraz chlap prinesie na prvé rande obrovskú kyticu a drahý dar, hneď spozorniem, lebo to nie je úplne ok, len vieš, vtedy som nevedela o nezdravých vzorcoch nič a proste som sa myslela, aká som výnimočná. Nad terapiou som uvažovala, možno by som sa dala rýchlejšie dokopy, ale bola som študentka a nemala nato peniaze...skúsila by som to na tvojom mieste, ak máš takú možnosť
Ja. Ak chceš, napíš čo ťa zaujíma. Nechce sa mi tu verejne
Terapeuta som mala počas vztahu, po rozvode po odchode uz nie
Ahoj napíš ip ....

Síce som si týmto neprešla, ale už len to, že o tom premýšľaš a hovoríš aspoň takto ťa posúva vpred a určite si už NIKDY! takéhoto vedľa seba nezaslúžiš. Ak sa však cítiš neistá, určite by som na tvojom mieste terapeuta pohľadala, veď čo sa ním dá pokaziť? Budem ti držať palce, aby všetko dobre dopadlo. Hlavu hore! Si silná a dostaneš sa z toho. Bude to už len lepšie.