icon

Upratanie bytu po rozchode

19. aug 2025

Ahojte, ani neviem aky dat nazov diskusie. Rozisli sme sa, ja som dost zutulnovala jeho domov. Teraz som sa odstahovala. Akurat, unho ostalo dost mojich veci, take drobnosti, ktore uz nechcem, stahovala som sa velmi narychlo. Akoze, nech si uprace. Ale, cely dom chatra aj zvonka. V oknach su moje kvety, ktore samozrejme po zime neprezili. Je to taky bordel v oknach, obschunute kvety, smutny pohlad na ten balkon. Kazdy den tadial chodim, vidim to. Uz sa mi donieslo...zeby som si to mohla spratat. Ale kto? Ja ci on? Vobec sa mi do toho nechce...nech si to uprace sam. Nevidim dovod vstupovat k nemu domov. Aj ked, jemu by to asi bolo jedno....ako to bolo u niekoho z vas?

Strana
z2
ravehami
19. aug 2025

Sak ty tam nebyvas tak to co riesis?

anonym_b3f6ca
19. aug 2025

Len nech vidia ľudia aký je ťuťko, žena mu odíde, ani kvety pri ňom neprežijú.

januska12323
19. aug 2025

Prečo by si mala upratovať jeho bývanie? Kto ti to hovorí? Pokiaľ má zdravé ruky vie si to spraviť sám keď chce. Nie, nešla by som tam ani omylom.

dskjhfdlkdjhl
19. aug 2025

@anonym_autor Podla vsetkeho ste sa rozisli davnejsie, ak teda kvety po zime neprezili. Tak otazka upratovania ta naozaj nemusi zaujimat. Nechapem, ze Ti vobec take nieco napadlo.

moonlight1210
19. aug 2025

Keby mi ktosi povedal, ze si mam ist k nemu spratat, tak mu poviem, ze ja doma upratane mam.
A co ma on doma, to ma nezaujima, nech si v tom aj zhnije. Jeho vizitka a vykricnik pre ine zeny, co dostanu za chlapa.

Ale tych kvetov by mi bolo luto. Oni za to nemohli a vytrpeli si svoje.

cacianka
19. aug 2025

vôbec sa netráp, nech si hovorí kto chce čo chce. to nie je o tebe, v akom stave má dom, je to jeho vizitka. ty si mu tam bordel neurobila, nemáš čo upratovať cudziemu človeku. a ked sa to nejakej tete nepáči, nech mu ide upratať sama, aj zadarmo. možno sa na takého tĺka aj ulakomí

sisska96
19. aug 2025

Však zober si tvoje veci a hotovo

alex49
19. aug 2025

Akože ta zastaví nejaká tetka z dediny, že počuj Mara, tvoj bývalý ma v okne obschnute kvety, mala by si mu to upratať.? By som sa jej zasmiala do tváre, že moje kvety to už polroka nie sú.
Svoje veci si si mala zobrať po rozchode. Ak tam vôbec ešte sú. Okrem zomrelých kvetín.
"unho ostalo dost mojich veci, take drobnosti, ktore uz nechcem" kašli na veci, rozišli ste sa, nech si robí zo svojim domom co chce

autor
19. aug 2025

No ano. Tie kvety boli krasne a boli moja srdcovka, preto mi je tazko ked okolo toho domu prechadzam a je to tak ako to je. Je tam par mojich drobnosti ako zubna kefka v kupelni, parfem, gumicky do vlasov, sprchac na vani atd...v kuchyni moja fotka na stene....No ale co uz. Musim povedat, ze neviem preco, sa hanbim za to, ze som mu tam tie kvety v okne nechala. Jedinu vec, ktoru v podstate vidno z cesty. Co je doma, to nech ma.

mircalla
19. aug 2025

@anonym_autor Ak su to tvoje kvety, tak si to mala spratat ty, ked si odisla. Logicky. Momentalne tam nebyvas, tak je to na nom

eviq
19. aug 2025
@anonym_autor

No ano. Tie kvety boli krasne a boli moja srdcovka, preto mi je tazko ked okolo toho domu prechadzam a je to tak ako to je. Je tam par mojich drobnosti ako zubna kefka v kupelni, parfem, gumicky do vlasov, sprchac na vani atd...v kuchyni moja fotka na stene....No ale co uz. Musim povedat, ze neviem preco, sa hanbim za to, ze som mu tam tie kvety v okne nechala. Jedinu vec, ktoru v podstate vidno z cesty. Co je doma, to nech ma.

@anonym_autor fakt si myslíš, že po rozchode, ktorý bol pred zimou, tam ešte stále ma tvoju zubnú kefku, gumičky a fotku na stene??

autor
19. aug 2025
@mircalla

@anonym_autor Ak su to tvoje kvety, tak si to mala spratat ty, ked si odisla. Logicky. Momentalne tam nebyvas, tak je to na nom

@eviq ano ma. Bola som tam.
@mircalla No, on sa so mnou rozisiel. Zo dna na den som si pobalila svoje veci aj synove a odisli sme. Fakt som vtedy nemylela na nejake kvety v oknach.

mircalla
19. aug 2025
@anonym_autor

@eviq ano ma. Bola som tam.
@mircalla No, on sa so mnou rozisiel. Zo dna na den som si pobalila svoje veci aj synove a odisli sme. Fakt som vtedy nemylela na nejake kvety v oknach.

@anonym_autor Jasne, neries. Uz ta nebyvas, mal ich vyhodit.

muchotrafka298
19. aug 2025

Prosim ta, toto vobec neries. Nebyvas tam, nie je to tvoja domacnost. Mne u ex ostala kopa veci, co sa tykalo kozmetiky, nejake oblecenie, doplnky co som tam ja kupovala, riady, drahe postelne pradlo, plachty. Na vsetko som sa vykaslala, som mu napisala, ze to moze vyhodit. Nezaujima ma to, co s tym urobil. A keby mi niekto povedal, ze mam ist byvalemu upratat, tak sa mu vysmejem do tvare.

sisska96
19. aug 2025

Tak prečo si nezobrala tie kvety? Teraz už darmo riešiš

viera012345
19. aug 2025

@anonym_autor Nemá Vás čo trápiť.Byt si udržiava a upratuje ten,kto v ňom býva... ten rozhoduje aj o tom,ze či a akú dekoráciu chce v obydlí mať.

laila22
19. aug 2025
@sisska96

@sisska96 brat kvety z okien je podľa mňa už iný level... On sa mal o ne postarať, na jeseň vyhodiť. Je to jeho vizitka...

pikachu999
19. aug 2025

Nechápem čo ťa trápi keď si išla preč mala si iné starosti ako riešiť kvety..svoje aktuálne bývanie si skrášli a to že on ich nechal zdochnute na okne je uz len jeho vizitka ✌️

osky
19. aug 2025

Absolutne neries..
Ked ta este niekto oslovi,ze to mas-mala si upratat,povedz,ze ty uz tam nebyvas,nie si tam vitana...
A hlavne-nech sa dotycny/a stara o seba!

Preco ste sa rozisli tak nahle?

sisska96
19. aug 2025
@laila22

@sisska96 brat kvety z okien je podľa mňa už iný level... On sa mal o ne postarať, na jeseň vyhodiť. Je to jeho vizitka...

@laila22 ak sú to jej kvety mala by ona zobrať so sebou

autor
19. aug 2025
@sisska96

@osky no, ako dôvod uviedol, že si nerozumieme vo výchove a máme rozdielne názory na život. Sťahovala som sa doslova zo dňa na deň, mala som akurát dovolenku takže som to chcela stuhnúť ešte pocas nej. Do toho som riešila syna, jeho školu atď. To je už v podstate jedno, prečo to bolo. No, život to zariadil tak ako to je. Už som sa s tým vyrovnala, idem ďalej. K nemu domov chodí aj syn, takže mi je ľúto ako to tam celé upadá. A tie kvety skapate v oknách su fakt hrozné

simca06022011
19. aug 2025

no ako to je posledne co by ma trapilo, ja by som sa na tom este skodoradostne pobavila, ze je to taky tutko, co nevie si doma upratat. PEstuje tam stare kefky, stare veci a zvadnute kvety. No uzasny to musi byt exemplar. A nech si to tam upada, hadam mu ot nepojdes upratat?
Ak tam chodi syn, tak by som medzi recou povedala, ze by si mal upratat, kedze tam chodi dieta a ci mu to neprekaza. Ani prstom by som nepohla. Ak tie kvety nechce (resp co ostalo), nech mi to dovezie :D spracem si to doma...

laila22
19. aug 2025
@sisska96

@sisska96 jasné, pozvesovat kochliky s kvetmi z okien.. 🤦

laila22
19. aug 2025
@sisska96

@sisska96 mal ich poliať a starať sa o ne.

romiada
19. aug 2025

@anonym_autor zbehni tam a umy mu ešte aj okná 🙈

lavender94
19. aug 2025

To tu take bolo u nás na dedine ze bývala manželka chodila starému umývať okná, žehliť a prať lebo čo si ľudia pomyslia ze ho nechala v takych “podmienkach” chudatenko bez ručičiek 😃 dedina, to proste nepochopíš.
Mohla by som kašlať na to čo si mysli on, ľudia alebo čo. A teda asi by ma ani nenapadlo brat so sebou kvety. Veď su to kvety ktoré sa kupovali do domu, to nie je nejaký tvoj osobný majetok. Keď sa o to nechce starať mohol to vyhádzať, netrvalo by to snáď ani 10 minút. Keď toho nie je schopný, tak je to jeho hanba, nie tvoja. On ťa vykopne a ty máš ešte riešiť nejakú burinu v záhrade 😁 by som sa mu vysmiala do ksichtu aj každému kto by mi to vyčítal

sisska96
19. aug 2025
@laila22

@sisska96 mal ich poliať a starať sa o ne.

@laila22 prečo by mal ak nie sú jeho ?

anonym_694d98
19. aug 2025

zaujímavé ze viac ako otca svojho dieťaťa, opakovane riešiš nejaké skapatie kvety…to zas nie je úplne nejaky bývalý po ktorom ani pes nestekne, ale otec tvojho dieťaťa a ním aj ostane. a poriadok si ma robiť už on alebo nech si zaplati upratovačku

laila22
19. aug 2025
@sisska96

@sisska96 veď nemusel, preto skončili tak, ako skončili...

anonym_9fc026
20. aug 2025
@sisska96

@sisska96 sú v jeho domove tak sa má o svoj domov starať..mohol ich aj vyhodiť ale nechať ich hnusne na okne tak to je riadne úbohé

Strana
z2