icon

Urazenosť a hnev partnerov.Ako dlho ste sa hnevali?

marcincinova
1. mar 2011

Ahojte.Ako dlho ste sa dokázali hnevať s partnerom?My sa od nedele nerozprávame,trápi ma to,ale viem,že to nie je moja chyba.Manžel sa mi opil v piatok,sobotu a dokonca ešte aj v nedeľu.A v nedeľu to vyvrcholilo,už mojím hnevom.Dokážem byť aj tolerantná,ale čo je veľa,to je veľa.Ale ináč ho veľmi ľúbim.

cuchre
Autor odpoveď zmazal
vodnarky
2. mar 2011

za celych 6 rokov sme sa,tak ozaj vazne pohadali,ze to siahalo az na rozchod len raz a 2 dni sme sa spolu nebavili...inak tie bezne nezhody,co mame skoro kazdy doma(ved ide o chlapov 😉 )nam trva zmierit sa...niekedy hodinka a niekedy aj pol dna... 😉 inak mm vobec nepije...ale zato mame zas ine starosti...niekedy...da sa to vydrzat... 🙂

bosoriak
2. mar 2011

My sa normalne porozpravame, niekedy skor, niekedy musim napocitat do 10, ale vzdy mu poviem, co mi vadi. Alebo on mne. A bud sa to snazime zmenit (ak su to vazne veci) alebo sa s tym zmierime (ak su to prkotiny). Nikdy sme nemali taku klasicku hadku s tichou domacnostou. Chvalabohu.
Riesime veci hned a nie ze sa tri dni nerozpravame. Mne ta klasicka urazenost pride trochu detinska akoze hrame sa na to, kto vyhra. ALe beriem to tak, ze kazdy si hladame partnera pre seba, takze je to kazdeho osobna vec.

teddynko
2. mar 2011

Boli časy, keď sme sa nerozprávali aj týždeň, ale teraz, čím sme starší, tým asi múdrejší a povedali sme si už dávno, že u nás nebude žiadna tichá domácnosť, keď si aj povieme a pár hodín sa nebavíme, večer si líhame s tým, že jeden z nás sa ospravedlní alebo povie niečo vtipné (môj muž) a ja sa nezdržím a vybuchnem do smiechu.. Snažíme sa viesť vetou z biblie: " Nech nezapadne slnko nad vaším hnevom."