V kazdej rodine strhne zena muza k svojej rodine?
Tiez to tak v rodine mate? Zena strhne svojho muza viac k svojej rodine. S nimi travia viac casu, aj ked ma zaujem aj muzova rodina, travia viac casu, aj vylety, dovolenky so zeninou rodinou.
A to je ten muž nesvojprávny, že je "stiahnutý" k jednej strane rodiny? Možno rodičia manželky bývajú bližšie, možno prejavujú väčší záujem, možno sa s nimi jednoduchšie vychádza. Asi ten pár má svoje dôvody, na ktoré sa treba pýtať ich a nie náhodných ľudí na MK.
U nás to tak nie je. Ale ja mám super svokru a švagriná je moja bestie.
Nie je to pravidlo. U nas sme skor viac s manzelovou rodinou. Ale je to tym ze su fajn ludia,radi s nimi travime cas. Aj rodinne spolocne dovolenky. Sama citim ze je to ok. Aj ja chcem byt medzi ludmi s ktorymi som viac v pohode. Moji rodicia spolu toto neposkytnu nikdy....
My sme viac s mojou stranou rodiny, ale nemyslím, že ide o nejaké "strhnutie" jednoducho sme v rovnakom meste ako moja rodina, nie kvôli nim, proste je to hlavné mesto a ďalej od manželovej... on sám so svojou rodinou nemal nikdy dobré vzťahy, skôr sa v posledných rokoch ako sme spolu napravili... ale máme v rodine aj prípady, kde to je naopak alebo vyrovnané
Nie, ja mám dve sestry a obe sú strhnut svojimi mužmi a čas trávia viac s mužovou rodinou.
Určite nie. Ja a môj muž sme sme s mojou svokrou každý deň. S mojimi rodičmi sa vidíme tak raz za mesiac.
@anonym_autor Nie..zial, u nas je to naopak.
Nie
@anonym_autor so svokrovcami by som nešla na dovolenku ani keby platili za to melón, všeobecne môžem napísať že svokra nikdy na žiadnej dovolenke nebola ani keď bol muž malé dieťa ani na žiadne výlety nechodili. S našimi sme boli raz pred 16r, v jednom meste ale ubytovanie sme mali 1,5km od seba. To sa ráta?
Mala som dve deti do troch rokov, a bola som rada že môžem byť chvíľu osamote s mužom. Inak na žiadne výlety spolu nechodíme, keď chceli výletovať s deťmi tak si ich naši brali.
Ale áno viac času sme trávili u našich lebo naši o deti javili záujem, na rozdiel od svokry. Tab by bol jediný program sedieť na zadku v zafajcenej miestnosti kde sa dá dym krajať a špinu rezať. Ďakujem nie
@anonym_autor tak väčšinou ide o vzťah svokra nevesta. Ak nie je ideálny, ťažko sa budú často navštevovať.
Nie je to pravidlom no podla mna je to castejsi jav. Suvisi to aj s tym, ze nevesty su castejsie alergicke na svokry ako ich muzi na matky zien.
Nie je to vseobecne tak, ale u nas napriklad hej, kedze manzel so svojou rodinou nema dobre vztahy
myslim si ze je to o tom ake su vztahy. moj nanzel nena najlepsi vztah s rodicmi a navyse clovek ma stale pocit ze ich obtazujeme. vycaju od nas 20 km ale vidime sa s nimi menej ako s mojou rodinou ktora byca na druhom konci statu. Aj nam viac moja rodina pomaha. muz chodi radsej k nam ako k svojim.
U nás naopak. 🙂
@anonym_autor my to mame naopak, oveľa viac času trávime so svokrovcami aj s detmi maju lepsi vzťah. Ale teda nestrhava nas nikto na ani jednu ani druhu stranu, proste chodíme tam kde sa cítime dobre 🙂
Asi nepopulárny názor medzi svokrami a mamami ale ak ku mne niekto nechce chodit na navstevu aj seba (hlavne) sa opytam preco. Podla mna je to o vzťahoch
@anonym_autor vztahy mame vyborne, aj moji svokrovci s mojimi rodicmi, ked su na chate, pridu k nasim na kavu...ale byvame pri svokrovcoch, blizsie teda a s nimi a celou jeho rodinou sa viac stretavame. Z casovych a vzdialenostnych dovodov.
@anonym_autor nikam som môjho muža nestrhla, prišiel sám a s radosťou. Moja svokra ma nemala v láske a ani moje deti, keby sa chcela venovať deťom a tráviť s nimi čas bolo by jej vyhovené
Isto nie, viac ako polovicu návštev u našich travim sama s deťmi. Muž je pracovne vyťažený, vlani so mnou neabsolvoval ani gratulácie v mojej rodine.
@anonym_autor ani u nás to tak nie je, my sa stretávame s oboma pomenej, ja nepotrebujem všetko riešiť s mamou, môj muž tej svojej volá častejšie ako ja mojej.

@anonym_autor nie, nie je to všade tak. My sa viac stretávame s manželovou rodinou. Či bratom, alebo rodičmi.