Vadí mu moja nadváha
Ahojte.
Dnes má naozaj šokovala jedná vec. Potrebujem názor iného lebo už mám pocit,že mi šibe a som len citlivá. Išli sme z znamim v aute. Veľa krát žartujeme. Ja som mu povedala,že keď budem chcieť pôjdem na net a nájdem si tam chlapa. A on mi na to odpovedal si myslíš že vôbec by prišiel? Možno aj hej ale keby videl ako vyzeráš tak by ušiel. Áno by sa ťa nedotkol. Stále má narážky na mňa ako vyzerám. Aj minule povedal, že spodok auta chytil za to že aká váha je v aute. A keď mu poviem, že nech sa trošku uvedomí že sa ma to môže dotknúť hneď na to mi povie veď to bol žart. Bože ani zisťovať nemôžem. No podľa vás je normálne aby sa kamarát ktorý tvrdí že vás má rád takto vyjadroval? Áno mám nadváhu. Ale tu som mala aj keď sme sa spoznali. A nevadilo mu to. A teraz zrazu aký veľký problém s tím má. A vie veľmi dobre že som pribrala pri tehotenstve a teraz čakám tretie. A on niečo také povie? Podľa mňa to normálne nie je.
Kamarat ma asi iny druh humoru ako si ty schopna prijat. Ci je to problem, ci nie neviem posudit. V kazdom pripade, ak sa ta jeho humor dotyka a on v nom pokracuje napriek tomu, ze si mu to uz povedala, tak nebudete az taki dobri kamarati. A je na tebe ako bude vase kamaratstvo pokracovat.
@janka_23 tak, že mám podľa vás dobrí názor na to? Lebo dneska som mu znovu povedala, že to prehnal a on Ježiš veď ja len srandujem. 🫤
A tvoj partner čo na to hovorí? To je váš spoločný kamoš?
@dianka555 nevadí mu to. Ešte sa smeje na tom
@petra372016 a ten známi má priateľku?
@petra372016 Ucebnicovy priklad pasivne agresivneho cloveka. Najprv rypne a potom sa este zduje lebo ved on len zartoval a ty nerozumies vtipu.
@dianka555 nie nemá
takyto druh humoru by som prijala, ak by som ho mala aj ja. nie ste nastaveni na rovnaku vlnu, mal by to respektovat. mna by sa to tiez dotklo - toto je uz urazlive. povedz mu, ze to vtitpne nie je a nech nabuduce radsej cusi. je to chruno a asi by som s nim travila kvoli tomu menej casu.
@beata_k áno presne tak a to má najviac na tom bolí. Že niečo spraví a nechápavo pozerá čo od neho chcem. Však on nič zle nespravil
@zorkahorka vporiadku ďakujem za názor aspoň som si potvrdila, že mi nešibe
@petra372016 Neboj sa. On veeelmi dobre vie co hovori. Precitaj si ako s takym clovekom jednat. Info najdes na nete.
@petra372016 ja som kvôli niečomu takému ukončila priateľstvo. Viem si urobiť srandu aj sama zo seba, ale keď niekto zosmiesnuje druhého aj napriek tomu ze vidí ze mu to prekáža a zranuje ho to, tak to je pre mňa cez.
@janka_23 samozrejme. Aj ja som bláznivá. A kľudne si spravím srandu. Ale aby stále mal takéto narážky. Všade len každý aká som tučná. Ale nikto sa nepozrie na to že som po dvoch pôrodoch. A tretie čakám. Asi ťažko v 5 mesiaci budem chudnúť. Každá žena priberie podľa mňa
@beata_k oky skúsim ďakujem
@petra372016 tak potom mu zo srandy povedz, chcela som ti dohodit aspoň jednu z mojich kamarátiek ale keď som im poslala tvoju fotku tak odpísali; toto nemyslíš vážne, že toto dohadzujes, druhá napísala keby dačo odkaz mu že som lesba nie naozaj len pred ním, tretia: to čo si si dovolila, poznám toho chudáka a už keď tak tak nech sa s ním zhadzuje tvoja sestra ak nejakú máš alebo sesternica, vymyslieť si môžeš a potom mu povedz hádam ťa nenatlacim niekomu z rodiny aj som chcela ale mi povedali že si radšej zasiju cikule ako s tebou j.e.b ...., V rámci srandy
@petra372016 normálne mu povedz ci vie akými zmenami prechádza ženské telo počas tehotenstva, že tie 3 krásne deti ti za tie kila navyše stali a zhodis ich keď budeš chcieť, ale ze ty sa cítiš dobre aj takto. On je nejaky model ze si dovolí urážať?
Povedala by som mu svoje a poslala ho do prdele.
@dianka555 no to je super ďakujem za pomoc
@janka_23 no nie je vôbec
A podľa teba je v poriadku, že čakáš tretie dieťa a pred jeho otcom hovoríš kamarátovi, že pôjdeš na net a nájdeš si tam chlapa? Možno myslel to, že si tehotná v piatom mesiaci, tak to keby ten chlap videl, tak by ušiel. A nie, že si tučná.
@h2 ale však v aute bol manžel. A vkuse z žartu ripal tak zato som to tak povedala.
@h2 a na 100000 percent to myslel že som tučná. Lebo to nebolo prvý krát čo sa to stalo.
A po tom : "Jezis,ja len zartujem." ma nasledovat ale ja ozaj nezartujem,uraza ma to a rani... Viem,ze som pribrala a teraz v tehotenstve este naberiem viac a samu ma to trapi,preto tieto akoze vtipy mi nie su vtipne,prosim ta,snaz sa s tym prestat..
@ivangeline však ja som mu povedala že to naozaj prehnal aspoň v takýchto chvíľach prezradí praví názor na mňa. A on bol ticho
@petra372016 No ale tvojho manžela sa to tiež mohlo dotknúť. Ty napíšeš, že to bolo žartom, ale keby to žartom povedal on, že pôjde na net a nájde si inú ženu, to už by bol oheň na streche, nie?
@petra372016 to pred manzelom hovoris, ze pojdes na net si najst chlapa? On co na to hovori?
@h2 ja nechápem čo riešite? Ja neriešim muža. O ňom reč ani nie je.
@oli18 áno lebo on to povedal ako prvý. Tak ja som mu to vrátila. Ale nehovorila som na neho ale na kamaráta. A ten mi povedal to čo povedal
@petra372016 Tvojho muža spomínam kvôli dvojakému metru: ty môžeš povedať naňho poznámku, ktorá zabolí, ale tebe kamarát nie.
@petra372016 Človek, ktorý vedome zraňuje aj po upozornení, že s tým má prestať, nie je celkom ideálny kamarát. Teraz hneď by som mu napísala, že mi to naozaj ubližuje a posledný krát ho prosím, aby so žartami na môj výzor prestal. Nuž a keď nepochopí, už by som ho viac nevyhľadávala a neprosila o láskavosti typu, aby ma niekam odviezol a podobne. (Ak ti to ale predtým nevadilo a zrazu ti to vadí, je dosť možné aj, že hormóny pracujú🤷). Jaj no a ešte čítam, že v tom aute sedem aj tvoj muž? Tak, ak je to aj mužov kamarát, tak chcel s ním držať a preto žartoval ako žartoval. Predpokladám, že keby že ste v aute bez muža, tak by to nepovedal.

@petra372016 môj známy by to teda už dávno nebol. Pokiaľ si mu normálne vysvetlila ze také reči ti ubližujú a dotýkajú sa ta a ze také zartovanie je nemiestne a on ďalej pokračuje tak by som s nim prerušila kontakt.