Voláte rodičom, keď ste na dovolenke alebo na chate?
Dievčatá keď ste na dovolenke,alebo na chate voláte si s rodičmi?
Ano
Áno alebo si aspoň napíšeme
Volám s mamou 2-3x tyzdenne, bez ohladu na to, kde som. Vidíme sa párkrát ročne.
@anonym_autor nie? Maximálne pošlem fotku
My si malokedy volame, my si s maminou piseme, takze jej pisem a posielam fotky aj pocas dovolenky a chaty.
Svokrovci casto chodia na dovolenku s nami, tak tym nemusime volat a z chaty svokre rovnako pisem.
nie
My si malokedy volame, my si s maminou piseme, takze jej pisem a posielam fotky aj pocas dovolenky a chaty.
Svokrovci casto chodia na dovolenku s nami, tak tym nemusime volat a z chaty svokre rovnako pisem.
@petamich my si tiež hlavne píšeme a posielame fotky
Nie, iba si občas píšeme, pošlem fotku. V mojej neprítomnosti sa mi stará o zverinec
Volám tak že nerobím rozdiel v lokalite kde som
Žijem mimo SK a mame volám pravidelne. Raz už nebude komu volať a preto si pre ňu nájdem čas hoci len 5 minút každý deň. Raz budem plakať, že nemám ani len 10 sekúnd ju možnosť počuť.
Vyvolava ma stále, takže ja nemám potrebu zavolať lebo aj tak volá 🙄
@anonym_autor nie, môžem si robiť čo chcem a mám právo aspoň na dovolenke mať pokoj od ostatných.
@anonym_autor Ja pisem mojim spravy. Muz vola matke.
Ano, ale to aj po zvysok roka. Ak si v ten den nevolame,tak si aspon napiseme, posleme nejaku fotku
Volame tak 1-2x za tyzden, takze aj z dovolenky si zavolame.
Áno s otcom často. Stará sa mi o dom a mačky. Chodíme v lete na dva mesiace preč, posielame mu pravidelne fotky, zvykne volať cez videohovor, sedí u nás na terase, popíja kávu tak aby mu asi smutno nebolo … ja sa s ním vždy rada porozprávam …… aj keď sme doma tak sa vídame celkom často, minimálne 2x do týždňa sa u nás zastaví aspoň na kávu. So svokrou to je zas opačne, tej sa muž vyhýba lebo to je taký žrút energie že extrém.
Nie...mna islo skoro vykotit ked manzel na svadobnej ceste pomaly denne v kontakte s rodicmi.
Ved prave ked sme prec tak viac , lebo mame nieco nove porozpravame si zazitky ,potesime sa spolu.Ked sme v kolotoci praca / skola/ domacnost nemam potrebu , a o pocasi a vareni sa teda nepotrebujem bavit s nikym.
@anonym_autor ja si s mamou píšem a volám každý deň bez ohľadu na to kde som
ano zavolame si aj napiseme, posleme fotky
Každý deň , kontrolujem či je všetko v poriadku kedže je sama....
Zavolám, pošlem fotky - aj oni mne, keď niekam idú.
Mamu uz nemam, ale volali sme si 1-2x tyzdenne aj pocas dovolenky. A s otcom pokracujeme rovnako, volame si 1-2x tyzdenne cez videohovor, tak si vzdy pokeca aj s deckami.
Každý deň a je jedno kde som.
Ja napríklad s rodičmi som v kontakte relatívne málo, ale mojej babke vyvolávam vždy keď je príležitosť. 😁 S ňou viem lepšie pokecať, aj na kávu k nej chodím klebetiť, ku mame nikdy.
Ano
Nevolame, píšeme, posielame fotky. Aj keď sme my niekde, aj oni, keď niekde sú, aj deti nám aj starým rodičom posielajú rovno fotky a správy. Denne.

Nie nevolám. Len občas. Nie vždy.