Vraj som brzda
Ahojte, chcela by som sa opýtať, ako by ste reagovali, keby vám muž povedal, že ste brzda. Je mi z toho smutno, v poslednom období mám ale naozaj zdravotné problémy, mávam často stavy na odpadnutie, závraty a bolesti hlavy... A je pravda, že mám spomalené reakcie... 😪
Povedal ti to prečo? Hádali ste sa o čom?
@zmrzlinka2021 niečo mi vysvetľoval a ja som hneď nepochopila pointu... Nebolo to s humorom ani v hneve, možno trochu...on je ináč veľký dobrák, len občas z neho niečo také vyletí... Ja som zase skôr citlivka...
Treba mu povedat, ze take slova ta zranuju. On to nemyslel v zlom, preto si to s nim normalne odkomunikuj.
tak hadam vie,koho si bral...urcite si sa nestala brzdou zo dna na den...ale mam znamych ktory po kovide maju spomalene reakcie doteraz...spravte si peknu chvilku a normalne mu to povedz,ze co ta trapi...
Nemusel to vôbec myslieť zle. Slovo brzda symbolizuje spomalenie, takže to nie je urážka, len symbolické prirovnanie. Netreba dávať slovám príliš veľkú silu.
V niektorých situáciách sa tiež niekedy opýtam či má niekto zatiahnutú ručnú...
Presne ako píšeš vyššie, si len citlivka. Nič strašné ti nepovedal. Možno pravdu 🤭
@kittykat22 aj ja to podobne vnímam 😔
@svokrinjazykmonika nemyslím si, že je to pravda, v reálnom živote som celkom úspešná, aj IQ mám o niečo vyššie ... Ale nejde o to či som alebo nie, skôr riešim správanie muža...
@autorka keby si v tvojej situácií predstavím seba a toho svojho, tak mne by hneď z úst vyletelo, že to bolo posledný krát, čo ma nazval brzdou a pokračovala by som v konverzácií. Určite by som si z toho nelámala hlavu, veď aj my sme ľudia, niekedy stratíme trpezlivosť a hodíme takúto uštipačnú poznámku. Dôležité je určiť si svoje stanovisko k takýmto poznámkam a to dohovorom, nech premýšľa predtým než niečo povie. Určite by som mu povedala, že to viac nechcem počuť ale nerobila by som z toho žiadnu vedu a už vôbec si neviem predstaviť kvôli tomuto písať na fórum a obohatiť to smutnými smajlíkmi.
@kittykat22 suhlas!
Ja osobne by som sa na to vôbec neurazila 😅 ale mi bežne takéto situácie alebo poznámky vieme obrátiť na humor.
Tak mu odpovedz, že vrana k vrane sadá a vybavenô 🤭 rozmyslí si čo bude hovoriť nabudúce
Nič. My si povieme aj horšie a čo 🤣🤣🤣🤣 potom sa na tom smejeme. Minule ma tak strašne vytočil v aute keď ma viezol do roboty že som mu koberček v aute pokrcila, neznáša sa to 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ja si aj sama poviem, ze som dnes brzda, ked mam zly den uplne mi to nemysli alebo nedopina 🙂 takze ak by mi muz povedal, ze som brzda, tak by sme sa na tom velmi pravdepodobne zasmiali, lebo aj sama viem, kedy je taky den a viem, ze to nemysli ako inzult
ALE presne viem, ze muz by mi to povedal viac menej zo srandy a rovnako si to poviem aj ja, takze ja osobne by som z toho vedu nerobila
ak to teba trapi, treba to s nim riesit
Mna má môj uloženú v mobile ako brzdicku, neberiem život až tak vážne aby má toto dokázalo vytočiť.
@veronikam33 tak toto je už iný level, ako prepáč, aj ja poznám srandu alebo ako to voláte ale toto nie...mám predsa meno, prípadne láska, drahá, milovaná, ...ale brzdicka tak to nie ...to kde má úctu k tebe, to nesúvisí s tým či berieš život vážne, to je o úcte k partnerovi
@kittykat22 súhlasím, a tie ktoré píšete, že je to ok, tak nie je ... Ale vidím že veľa z vás to tak vyhovuje, ja som asi z inej planéty, my sa oslovujeme pekne
tak to by ma urazilo... za mňa je to škaredé, hanlivé slovo....
Ak ta to urazilo, tak mu to povedz. U mna je toto slovo absolutne mierne, my si aj horsie povieme vramci nasej beznej konverzacie(s vtipom) a tiez bola kamoska zhrozena, ked to pocula.
@marcellka32 nie kazdy je pateticky.... a existuju aj osoby, ktore odcenia aspon naznak originality ktory svojim sposobom vyjadruje jedinecnost osoby, vztahu k nej. Mlady pan, mal zrejmy dovod preco si ju takto ulozil, je to ich jedinecne. Zato volat niekoho zlatko; bejby....je vo velkej miere tuctovka bez sripky originality. Ja takto hovorievam uz roky zenam Ruuza/Ruzenka... vzdy sa k tomu cielene dopracujem. Ony si myslia, ze ake originalne 🤣 nie zeby som nevedel vymysliet kazdej nieco originalne, ale presne pre to, ze min by to pochopilo.... tak lacna univerzala Ruuuuzenka 😁
@petamich tiež si sama sebe poviem v rámci monológu, že som brzda😃
Baby, vy píšete o manželoch/partneroch, keby vám toto povedali… to je samozrejme iné, máte vybudovaný vzťah, viete, ako je to myslene a že mu na vás zalezi atd… Tu nepozname (aspoň som nepostrehla) vzťah týchto dvoch ľudí. Sú to kolegovia? Spolužiaci? Kamaráti? Az od vztahu a situácie by sa dalo usúdiť, či ma autorka brat veci viac s ľahkosťou, alebo to bolo naozaj nevhodne a treba stopnúť.

Vies, ale to co pises sa da vysvetlit x sposobmi. Vobec nepises z akej situacie to vyslo, ci to bolo s humorom alebo naopak je to ignorant, ktory ti nie je oporou v nicom.
Skus napisat viac