Za všetko stresujem
Máte niekto tiež takú povahu ? Za všetko stresujem a vyčítam si. Vyčítam si úplne všetko aj keď sa na niekoho nechtiac chmúravo pozriem. Stresujem tiež za všetko napr. idem s kamoškou na kávu a vyletí niečo zo mňa drzé potom si to vyčítam aj mesiac. Ako riešite vy ?
Priatel to tiez ma. Ja som presny opak, uplny salamista. Trochu sa nam podarilo vziat si jeden od druheho, ale iba trochu
A ake si znamenie? Mozno to mas proste v sebe. Ja som bohuzial blizenec neskutocne naladova za den stacim vystriedat vsetky nalady aj niekolko krat hlavne pred menstruaciou staci ze sa zle vyspim a som nas..ta cely den no a ty si zase vsetko vycitas
@060106 tiež blíženec
Boze to je strasne zle znamenie 😂ties som si veľmi vela veci vycitala ale treba sa snazit a makat nasebe mna najviac trapi ze sa viem vytocit za 5 sekund do nepríčetnosti
bola som taká. kým sa mi nenarodila dcéra. potom som začala byť asertívna a prestala som si namýšľať, že za všetko môžem iba ja. a nie je to znamením, je to povahou. je potrebné na sebe pracovať.
@060106 aj ja som blizenec a tiež som taká 😅🤦♀️
@060106
@jjanulienka ešte napíšte, koľko máte rokov a detí 😀
@jjanulienka boze a nelezes si niekedy nanervy? Lebo ja neskutocne moc😊
@panelacikova ja mam 33 a mam 2 deti
@060106 tak približne v tomto veku som si prestala nahovárať, že ja som všetkému na vine a naučila som sa asertívne reagovať. mimochodom, som panna 😀
Znamenie, že máš na sebe pracovať...na sebaláske, milá autorka...😉 Naozaj to skús a ak ťa to chytí, pracuj s tým a vo výsledku budeš s usmevom spomínať na predošlé myšlienkové excesy! 😉👍
@panelacikova panna je moja dcera 😊
@panelacikova mám 30 a dve deti... mne stačí, že sa zle vyspim a konec🤦♀️Absolútne neviem reagovať asertívne 😅🤦♀️
@060106 jasne, že lezem😅😅veľa krát hlavne keď idem spat si aj veľa veci vycitam🤷🏽♀️
Ja som hlavne posledný deň potom už je rak takze podľa mma som kríženec aj s rakom a to je úplná konečná 😅🤦♀️
Nemyslim si, že je to znamením som rovnaká úplne..bojujem s tým chodim aj na terapiu a som kozorožec…

Si prehnane úzkostlivá. Skús s tým vedome pracovať, uvoľniť sa, viac si užívať život bez toho aby si to v hlave dopodrobna analyzovala.
Proste si v mnohých situáciách povedať: no a čo?!
Ak sa ti nebude dariť na tom popracovať sama, tak zájdi za psychológom. Môžu to byť nejaké nutkavé myšlienky, ktoré už patria do rúk odborníka.