icon

Začala som si s kolegom, rozišli sme sa a teraz sa divne správa. Ako to mám chápať?

21. sep 2021

Zacala som si v praci s kolegom,nikto o tom vsak nevie,momentalne nie sme spolu,je to vlastne uz mesiac. Nerozpravame sa spolu,nezdravime sa,ignorujeme sa,on si ma vsade poblokovala,aj ja jeho.Predtym mi vyznal lasku.ja som dost introvertnej a nedovercivej povahy,tak z mojej strany to nebolo az take intenzivne,ale city tam boli a stale su. On chodil ako zmoknute kura velmi dlhy cas,neviem to inak prirovnat,lebo odo mna nedostal to co asi chcel.
Pred par dnami som si nechtiac nieco vypocula, ze ma inu.Ako bola som na to pripravena,ze to raz pride,ale zasiahlo ma to. Citila som sa dost zle,dnes uz celkom fajn. A zas sa to posralo. V praci sme s kolegyni mali chvilu cas,tak sme si trochu vypili(prosim nerieste alkohol v praci-bol to jeden pohar sektu),a zrazu tam naklusal on. Tiez s nami popijal a kolegyna zacala s nim debatu o jeho novej znamosti. Nevedela som,ci sa mam vyparit,to by som musela prejst okolo neho a neviem ako by som vydrzala sa tvarit, tak som tam sedela a prehladavala mobil.Hovoril,ze dnes ju videl a ze sa mu rozbusilo srdce a blabla a ze si len pisu zatial.Kolegyna ma tiez momentalne priblem s priatelom,tak to rozoberali tiez. A zacal hovorit nieco,ako on by nenechal odist niekoho,koho ma rad a taketo veci.Nahlas samozrejme,v mojej pritomnosti. To ma chcel znovu zranit,aby som sa citila uplne zle?nerozumiem jeho logike a nie je to ani Europan.Doteraz sa drzal cely cas bokom,vyhybali sme sa ako sa len dalo,tam kde som bola ja,on nebol alebo rychlo stadial odisiel.A dnes toto spravi?Pochadza z Blizkeho Vychodu,takze niektore veci,ktore robil,robi,su mimo mojho chapania.Navyse,tam kde byvam,sme aj susedia a posledne
dni nikde nechodi

susy5
21. sep 2021

Och.. nezačínaj si s ním zasa.. blízky východ, šípim neskôr problémy.. 😬

autor
21. sep 2021

Pokracovanie: proste je teraz stale doma,akobynikiho nemal.To robil aj predtym a potom sme sa na chvilu dali zas dokopy. Ako tomu mam celemu chapat?Chcel mi dat najavo,ze ma ma uz niekde a uz ho nezaujimam alebo chce,aby som doklusala teraz ja,lebo podla neho som ja spravila chybu a mam este unho sancu?

brita7777
21. sep 2021

Co je Blizky vychod, arabske krajiny..juuj davaj bacha.
Aj dosiahol, co chcel ? Niektori muzi sa kvoli sexu vedia stat tymi najsarmantnejsimi, ano najmilsimi, najsladcimi kludne aj zranene srdce zahrat. Ak dostal co chcel, je to jasne. Uz nie si zaujimava, nova trofej na blizku.

martina1201
21. sep 2021

Ahoj, ak je z inej krajiny nesnaz sa nájsť chápanie v tom čo robí. Buď rada, že ty nie si jeho nová známosť. Sama vidíš, že nereaguje úplne logicky a priamo. Na tvojom mieste by som si to denne aj 3x opakovala kým sa neodlubis. Lebo to, že ti dal voľnosť je tvoja výhra. Aspoň budeš môcť žiť vyrovnaný život bez výkyvov nálad z toho čo urobil a robí. Popraj mu veľa šťastia s jeho novou láskou a nechaj ho žiť si jeho život. Skús si nevztahovat na seba jeho reči, bude ťa to menej bolieť. On možno váš vzťah úplne pustil z hlavy a to čo hovorí a robí možno vôbec nesúvisí s tebou..... Len ty si to vztahujes na seba....

autor
21. sep 2021

@susy5 je normalny, dobre iny ako typicky europski chlapi,ale je normalny,nie je to fanatik a v zivote by zenu neudrel,to viem na 1000%.

martina1201
21. sep 2021

Všetci sú normálni zo začiatku. Každý sa snaží vykresliť o sebe čo najlepší obraz. Dnes by neudrel, ale vieš čo bude za 10-20 rokov?vieš aká je jeho rodina a ako sa správajú k ženám? Nevieš. Tak nemôžeš vedieť čo by bolo po svadbe....

autor
21. sep 2021

Prosim nespajajte hned chlap z Blizkeho Vychodu=fanatik,agresor k zenam.Proste nie je taky. Za to dam aj ruku do ohna, on mi ani bynadat do oci nedokaze.

taga
21. sep 2021

Nechapea co robi, nerozumiea jeho logike, ste rozideni, vsade zablokovani, ale nevies preco ta ignoruje a co chce dosiahnut svojim spravanim.. a po par mesacnej celkovej znamosti das za neho ruku do ohna 🤦‍♀️ pls wake up

moonlight1210
21. sep 2021

Chlap z vychodu nemusi hned znamenat agresora.
Len ta rozdielna mentalita, rozdielne ocakavania v reagovaniach, rozdielne postavenia partnerov vo vztahu,…to je kamen urazu. (A naivita Europaniek, ked si ich dvoriace ritualy pocas chodenia zamienaju za to, ze takto to uz bude s nim navzdy).

Takze bud tymi recami pri sekte nemyslel nic, len to bolo ich tradicne horkokrvne prezivanie lasky voci najnovsiemu objavu. Alebo ti chcel naznacit, ako ho to este stve, co si si dovolila.

Tretikrat by sa ale vratil do takeho vztahu iba blazon. On ma inu, spieva na nu pred tebou ody (vie, ze si v dosluchu) a ty to beries ako tajne, zakuklene signaly lasky k tebe?
Potom sa budes tretikrat cudovat, ze vam to zas krachlo. Alebo si budes hlavu buchat, ked budes tehotna. Ze si mala tolko sanci z toho vztahu odist a zit pokojny zivot. A vsetky si zahodila pre romanticky pocit vynimocnosti.

On ta udriet nikdy nemusi. Je tisic dalsich veci, ktorymi ti moze zivot znechutit.

Nehovorim, su taketo zmiesane pary a su spokojne.
Ale je ich ako safranu medzi tymi, ktore dopadli zle.
Ten vas vztah prave nabeh na stastny koniec nema (ze tolko sa škádlili a rozchadzali, az pochopili, ze su pre seba stvoreni a zili spolu stastne az naveky).

autor
21. sep 2021

Pozname sa uz dlhsie,skoro 3 roky. A nie nerozumiem jeho logike,lebo v zivote nebola v kontakte s Arabom,az teraz a snazi sa prisposobit,ale aj tak je iny.

martina1201
21. sep 2021

Hlavne že ťa dokáže ignorovať a správať sa k tebe tak aby ti ublížil. Aspoň si to myslíš. Otvor prosím ťa oči a pozri sa na to z nadhľadu a iného pohľadu. Postav sa oproti zrkadlu a tvar sa že ty si tá v Tom zrkadle a nejaká tvoja kamarátka ti rozpráva tento príbeh. Čo by si jej povedala? Co by si jej poradila?

autor
21. sep 2021

Vsak viem,stale si to hovorim,ze je to idiot a nestoji za to.Len je to cele zle.Ako som pisala ,kolegyna ma problem s priatelo a on na to,ci ho zablokovala,asi jeho sposob riesenia problemu.

autor
21. sep 2021

Len keby mi uz konecne dal pokoj.Ja sa mu vyhybam,ako sa len da,doteraz aj on,len posledne dni sa zas predomnou pretrca,teraz ako moj sused ma terorizuje nahlas pustenym televizorom.absolutne nechapem co odomna chce. Vsak ked je zalubeny do druhej,tak nech ma dalej ignoruje a vyhyba sa mi, fungovalo to.

eriksonka1234
21. sep 2021

Ja som s mužom 24 rokov, ale ruku do ohňa zaňho nedám. Bud si moc mladá, alebo naivná. A to mam super muža, nepíšem to preto. Jednoducho, koľko ho poznáš?????

autor
21. sep 2021

@eriksonka1234 kazdemu v afekte dokaze vyletiet ruka,ale to neznamena,ze to je pre niekoho normalne a prijatelne.Aj ja by som dokazala udriet, ale nie je to pre mna zvyk. Takto som to myslela.nie nepoznam ho 30 rokov,ale povahove crty cloveka sa daju spoznat aj po kratsom case,samozrejme nikdy nikoho nebudeme poznat na 100%.

lintu
21. sep 2021

Neberieš si jeho správanie až príliš osobne? Vidíte sa na ulici aj v práci. Keby má o teba seriózny záujem, má xy príležitostí zaujať ťa nejak normálne. Z tvojho opisu mi nepripadá, že by od teba niečo chcel.

dulazh
21. sep 2021

si veríš,ze 1000%-človek je nevyspytatelný.

miadi
22. sep 2021

Ty si len namyslas ze Ta chce spet. Nechce Ta. Nezaujimas ho mà inu novu znamost. Ty si nejak moc fixovana nanho striehnes na kazdy jeho krok ze nikam nechodi., kasle na teba tak co ze mà nahlas tv . Skor Skus seba riesit ako sa pohnut dalej zit svoj zivot .. pises ze momentalne nie ste spolu .. uz ste raz tak boli a ty dufas ze zas sa date dokopi. A co ze ti raz vyznal lasku? Od vtedy Ta zablokoval ignoruje ta + stretava sa s inou tak sa muz ktori miluje nechova. Nechapem skor teba co ty od neho chces. Ani snim ani bez neho., .

lilitela
22. sep 2021

Nejak som asi nepochopila pointu, ze co vlastne riesis. Ale skusim ti to zhrnut - mas z toho vsetkeho chaos, zmätok a neorientujes sa, vsak? A to sposobil vlastne on, vsak? No, a takto to chces cely zivot? Ci myslis, ze casom, az sa lepsie spoznate, to bude ine, lepsie?

miskamicha
22. sep 2021

Zenská, daj si s nim pokoj!!!!!! Ak nechces zle dopadnut...posun sa dalej...skus zoznamku

lintu
22. sep 2021

A: "....A zacal hovorit nieco,ako on by nenechal odist niekoho,koho ma rad"
Nezdravíte sa, obchádzate sa, na sociálnych sieťach ste poblokovaní.... Nuž toto tým, že by nenechal odísť niekoho, koho má rád, asi zrovna nemyslel.

B: "...posledne dni nikde nechodi" >>> "Hovoril,ze dnes ju videl a ze sa mu rozbusilo srdce a blabla a ze si len pisu zatial"
A kam by mal akože chodiť, keďže má nový objav, s ktorým si zatiaľ len píšu?

janetinka27
22. sep 2021

to ze by zenu nikdy neudrel, nie je zaruka, ze by bol dobry muz. ak ste sa rozisli, preco? ty dufas, ze budete spolu? ak vam to neklapalo, radsej sa uz netrap a najdi si konicek. a pri tom sekte si si mohla najst vyhovorku a vyparit sa. cimenej budes o nom vediet,tym lepsie

mladenca
22. sep 2021

Kasli na to ani nad tym nepremyslaj a nechaj minulost minulostou, nie je dobre sa otacat a riesit co bolo, pripadne to zacinat znovu.

jaskolka
22. sep 2021

Takže z toho, čo robí, si ty teraz usúdila, že ťa on chce späť. On ma novu známosť, hovorí o nej, ako mu z nej busi srdce, a ako veľmi by ju nenechal odísť, pred tebou púšťa nahlas televizor, ignoruje ta a ty z toho vyvodzujes, že ťa chce nazad?
Tak bud ja som jeleň z toho, alebo neviem, ale tvoju logiku nechápem..
Lebo mne to skôr príde ze on ta ma už na háku, ale ty si do neho ešte zamilovaná, a chceš ho nazad, a tak si kazdy jeho krok, skrátka všetko vysvetľujes, akože to on ta chce nazad.

jaskolka
22. sep 2021

@miadi úplne súhlasím.

miadi
22. sep 2021

@jaskolka Mne sa mari ze pred casom Mozno na jar tu pisala ci sa snim dat dokopi. Je to niekde v zahranici obaja robia v jednej firme a ubytko maju vedla seba uz vtedy bola cela zmetena.

karolinakr
22. sep 2021

Tak si ho odblokuj, ked si nad vecou, normalne ho pozdrav, neotačaj sa zadkom a uvidíš, čo sa z toho vyvinie

autor
22. sep 2021

Mate pravdu, v noci som nejak nespala a som premyslala a nie,nechcela by som ho uz naspat. Klamal mi, do oci pekne, problem vo vztahu riesi blokovanim a ignorovanim-take detinske, tak nech si vyskusa tohto idiota niejaka ina. Z prace za nejaky cas odchadzam,davam vypoved, a uz mam svoje plany,na ktore som cakala uz dlhsi cas.
Ale terorizovat sa nim nenecham, je to stale moj sused,tak nech sa sprava normalne,lebo ho poriesim inak.