Zamotaný kruh
Ahojte, ani neviem ako zacat a ani necakam velku radu asi sa potrebujem len vyrozpravat, tak aby nikto nevedel kto som a nemusela by som sa za seba hambit. Zacnem tak ze som vydata mam krasneho syna zijeme s muzom v zahranici. Ako som tak s malym doma na materskej zacala som sa troska nudit tak som sa prihlasila na jednu aplikaciu kde sa da kecat s hocikym a vsak sim natrafila na jedneho muza s ktorym som si v pisani dost rozumela, rozhodli sme sa stretnut co bola asi najvacsia chyba. Brala som to len tak ze mozno dobry kamarat tiez slovak v cudzine neni na skodu tiez je zenaty ale nema deti. Zacali sme sa stretavat pisat si pekne spravy co nam obom chybalo potom prisli bozky a jeden krat sa nam to vymklo a mali sme sex ....je medzi nami strasne vela vasne mam ho asi aj rada myslim ze aj on mna ale spolu byt nemozeme ani nechxeme ako par to sa neda. Ja som sa rozhodla ze to chcem ukoncit tie co si nieco podobne zazili pochopia ze to neni jednoduche poradte ako to mam urobit. Viem ze to nikam nevedie a nechcem klamat uz .....cim neskor sa to skonci tym viac budem smutna to viem preto to chcem ukoncit cim skor. Poradte nieco prosim
ukonci to, uz len kvôli svojmu synovi, aby ste mu neznicili rodinu. Mozno ten muz s ktorym si pises ma nieco, co Tvoj manzel nema ... ale urcite Ti nenahradi, to, co Ti dava Tvoj manzel. A to co Ti v manzelstve chyba zacni hned riesit aby sa to uz nikdy nezopakovalo ... A Vas vztah sa tym stane krajsim a silnejsim
Takze zacni komunikovat so svojim o vsetkom...a kazdej myslienke...a na henteho zabudni..a ignoruj ho.
@dmkr pozri...uzili ste si, obaja viete ze to spolu nejde, nema to buducnost a perspektívu ...skratka skonči to hned, odstrihni sa od neho aj ked ta svrbí v nohavičkách. Lebo ked sa to prevalí tak pojdeš s holou riťou od muža. Skratka ,,ked je koze dobre, ide sa šmýkať na lad,, tvoj pripad...nemas čo doma robit tak si nájdeš ,,klobasu,,. Skonči to, kým nie je neskoro.
@sardinka336 toto neni o sexe buhuziá to je ten problem keby bolo aspon by som vedela ze mi ide len o to ale nie sexu mam dost s muzom a nastastie dobreho skor sa bojim toho ze mam toho druheho rada viac ako by som mala vela sa rozpravame ten sex bola nahoda viem ze to znie blbo ale bola blba nahoda a od vtedy sme sa na seba nejak viac citovo naviazali.
Blbosť,ktorá skončí tak jednoducho,ako sa zacala,nemusíš robiť nic....
Problem je asi ze mas velmi dobreho muza😊
@katarinapekna ja len chcem aby to skoncilo tak ze nebudem ja ta sklamana alebo ze ma to nijak nepoznaci....chcem to skoncit ja a hrdo z toho vykorculovat nejak
..baby, urobila chybu, ale prečo ju hneď odsudzujete ?? O takých nechutnostiach, že ju svrbí v nohavičkách....ona, pýta radu ako z toho von. Jediná rada, ukončiť to a to hneď, uvedom si, čo vlastne stratíš, čo získaš ?? Držím päste, aby si to prekonala čo najskôr, a nikdy nikdy sa nezníž k tomu, aby si to povedala manželovi. Urobila si chybu, musíš žiť so svojim svedomím - a sama....pretože, ak sa k tomu priznáš, môžeš nepekne spadnúť na ústa...
je to velmi jednoduche. musis sa rozhodnot ze uz ho nebudes kontaktovat, nereagovat, a trvat na svojom rozhodnuti za kazdych okolnosti. nenahovaraj si ze si v tom nevinne, ze za to nemozes. podvadzas svojho manzela vedome a dobrovolne. rovnako ako si sa rozhodla ze to urobis rozhodni sa aj ze s tym prestanes a bodka.
@suve99
@tarvika dakujem ze existuju aj chapavi ludia .....viem ze to robim vedome a nechxem sa obhajovat ani nic ....proste prisla asi kriza kde sa objavil iny muz ktory ma pritahuje vieme si pokecat a to sa mi pacilo .....sle som si vedoma ze to nikam nevedie a cim dlhsie to bude trvat tym horsie .....chcem to skoncit som rozhodnuta len dufam ze bude tolko sil vo mne.....dakujem
Ten kto miluje celym srdcom nevyhladava ani z nudy ani zo zvedavosti ani z ineho nerozumneho dovodu si s niekym inym vypisovat stretavat sa a sexovat.nema na to dovod ani ho to nenapadne.ty svojho muza nemilujes keby si ho milovala toto by si neurobila uz pretu lasku k nemu.este vypisovanie s kamoskami to clovek pochopi ale s cudzim muzom.co si sa stazovala akeho mas dobreho muza?ja toto nepochopim a vyhovorky tipu som sama daleko od rodiny uz duplom by si to urobila a este omnoho skor.kazdy si strojcom svojho stastia ale aj nestastia.
Ja by som k tomu povedala len tolko sice som take nieco nezazila ale je ine s niekym zit a s niekym sa len tak stretavat predsa len k tomu zitiu treba viac co riesit peniaze deti co varit upratovat stale nieco a tam kdesi sa vytraca to krasne vsetko je na zaciatku krasne lebo ste si cudzi spomen si ako to bolo medzi vami na zaciatku ak mas dobreho muza ukonci to nikto nebude mat viac rad tvoje deti ako ich vlastny otec co sa stalo stalo sa nezabudnes ale mozno sa s tym naucis zit vela stastia 🙂
@suve99 slovo neznížiť sa k tomu, aby to povedala manželovi tu nie je namieste. Už sa znížila k nevere, treba to vyriešiť hneď a zaraz a nerozmýšľať o tom, aby by to bolo bezbolestné. Jednoducho sa treba rozhodnúť pre jedneho a bodka, nehovorím, že to je ľahké, ale niekedy sa treba poponáhľať s ráznym rozhodnutím.
to je ešte horšie, že nejde o sex, ale sa ti páči, začni pracovať na manželstve, nie na nudení sa a hladaní chlapov, ked sa doma nudíš, tak si nájdi prácu, začni štrikovať, piecť torty a nie si vypisovať na pokeci či kerej onej
načo si sa vydávala, ked ho pri prvej príležitosti podvedieš
Napis mu ze to bola chyba ze milujes svojho muza a viac si nezelas aby ti pisal 🙂
Zle sa citis lebo si podviedla muza alebo chces ostat s milencom?

@dmkr sa hlavne modli,aby sa to tvoj muz nedozvedel...
A ako to skoncit? Jednoducho...bud mu povedz,ze je koniec alebo proste zacni ignorovat...neodpisuj,nezdvihaj,nereahuj