Záujem manžela o ex
Netuším či si domýšľam alebo je to ženská intuícia.S manželom som 5 rokov nikdy mi nedával dôvod aby som žiarlila.Minulú noc som strávila so synom v nemocnici a manžel ostal doma.Keď som sa vrátila nezdal sa mi nejaký iný ale zaskočila ma jeho myšlienka.Večer sme si išli ľahnúť a vraví mi ,že keď náhodou príde o prácu pôjde robiť do Nemecka lebo tam dobre platia.Čudovala som sa prečo zrazu predtým tvrdil že si nájde inú firmu na Sk no zrazu teraz zmena .Začalo mi to vŕtať v hlave tak keď zaspal nazrela som do telefónu a tam som našla ,že na FB si vyhľadal svoju bývalú, ktorá žije v Nemecku.Žiadnu konverzáciu som nenašla.Neviem čo si mám o Tom myslieť..Tak ja s malým v nemocnici a on si hľadá svoju bývalú.
Ste spolu 5 rokov. Otazky na rovinu si nekladiete?
@viestta Tiez mi napadlo, ze mozno uz ma nieco vyhliadnute, zrovna v okoli, kde ona byva a rozmyslal, ze sa popyta na blizsie info o byvani, atd.
@moonlight1210 on má prácu istú tu na Slovensku preto ma to prekvapilo,že zrazu Nemecko.Nevie ani reč tak nechápem.
jaaaj tak, ja som si myslela, ze mu realne hrozi, ze ma o pracu prist. neviem aka je vasa momentalna situacia, co sa penazi tyka, no nevidela by som to hned tak cierno. nepytala si sa ho, ze preco taka zmena, preco by chcel odist?
Najprv sa ho opýtaj až potom snoruj v telefóne.
@hacula1816 pýtala som sa a hneď ráno som to s ním riešila ,že prečo zrazu taká zmena a prečo práve Nemecko..A nezabudla som podotknúť,že jaaaaj veď v Nemecku je ona...Tak sa len zasmial...Áno viem Nemecko je veľké blbo to vyznelo čo som mu povedala ,ale prečo ju hľadal???
Ja by som to neriešila. Nie je tam žiadna konverzácia .. tak čo. Ja si tiež vselikoho vyhľadávam na FB a nie je za tým nič len nuda 😁
Boze zena!!! Nezabudla si podotknut, ze tam je ona 🙄 Nenapadlo ti, ze je nejaky dvod, a nie jeden preco je ona jeho byvala a teraz ma rodinu s tebou? To naozaj zierlis na jeho minulost? A co tvoja? Ty nemas ziadneho byvaleho, ktoreho by mohol muz vytahovat proti tebe? Vsak sa spamataj, minulost je minulost a keby ta byvala taka uzasna a lepsia ako ty je snou, nie stebou. Preco by sa k nej mal vracat?
Máš málo problémov, keď chodíš so synom po nemocniciach, tak si vyrábaš ďalšie? Aj keby tam bol jeho záujem, tak čo? Radšej sa ho opýtaj čo mu vo vzťahu chýba, že ,,má záujem o svoju ex", keď máš z neho taký pocit a nerob stíhačku.
Viac by ma trápilo, že ho nezaujíma môj názor, že zostanem so synom sama.On sa rozhodol...nemalo by to byť spolocne rozhodnutie?
Alebo by som mu povedala super aspoň sa syn rýchlo naučí po nemecky pôjdeme s tebou🙂
Chlapi sú divní nemusíš byť stíhačka a žiarlivka, ale nás známy mal plné zuby rodiny, deti a jedného dňa si našiel prácu v zahraničí ako únik z nudy, stereotypu.Tak najvyšší čas, aby sa učil jazyk😛
možno to bolo v úplne inom kontexte ako si si ty vyfabulovala. Možno to bola myšlienka, keď to zvládla ona, zvládnem to aj ja a pozrel sa, kde to vlastne žije ako žije, či je tam ok.
Tvoja hlava už prehráva scenáre, že jeho tam srdce ťahá, chce byť pri nej, pri najbližšej príležitosti ťa podvedie s ŇOU. Čo si šiši?
Ja bežne pozriem profil môjho ex alebo iných ľudí, ktorých som dlho nevidela len tak, že ako sa majú, ale nemám o nich záujem ani ich nechcem kontaktovať, občas som len z dlhej chvíle zvedavá 😅😅 ak reálne nehrozí, že príde o prácu, neriešila by som vôbec nič… ak sa niečo take stane a budete sa musieť rozhodnúť, potom bude na mieste to prebrať, bez ohľadu na ex, ale na vašu rodinu
Ty kokos, ze “zaskocilo ma, ze manzel si chce hladat pracu v Nemecku, tak som mu okamzite prelustrovala mobil, ked zaspal”. A inak paranoidna nie si vobec, ze?
hrab sa mu v mobile ďalej, pripomínaj mu jeho bývalú pri všetkých možných príležitostiach, buď dôkladná stíhačka, ktorá si domýšľa všetky možné scenáre - a onedlho ťa už vôbec nebude musieť zaujímať, kde pracuje, len aby zarábal a platil alimenty
Tak tomuto sa hovorí myšlienkové pochody 🤦
Tak opustit rodinu a ist do Nemecka, tak mne sa to nezda.
Ja by som nehľadala hneď to zle

Alebo celu noc rozmyslal ako vas zabezpeci ako rodinu a napadlo mu, ze byvala je v Nemecku, tak sa jej spyta ako to tam chodi?