icon

Zlepšenie duševnej pohody

21. mar 2022

Som mama 2 ratolestí do 3rokov.
Mám muža už niekoľko rokov.
A prišlo na mňa obdobie totálnej duševnej vyčerpanosti. Som nesvoja, nervóznejšia než obvykle, dokáže ma vytočiť to, čo by ma za iných okolností nevytočilo a mám pocit, že týmto zlým obdobím, je aj zhoršený môj postoj k deťom. Viacej kričím. A úprimne? Se*e ma to a veľmi. Necítim sa byť sebou... Doma mám,ako po výbuchu, deti sú tiež nervóznejšie a muž ,,pokoj angličana", ak mi rozumiete. ... viete mi poradiť, ak ste si tým prešli, prechádzate, čo z tým? Chcem byť zase tá spokojná mama a manželka. Ďakujem.

simik19
21. mar 2022

Zial toto sa nazyva vyhorenie osobnosti.
Skúste nejakú dovolenku, mozno by to pomohlo..ono sa to nezda, ale pri malych detoch maminky casto vyhorejú a su potom podrazdene a z toho, ze su podrazdene su este viac podrazdene, lebo nevedia preco a ako to riesit.
Moze za to ten kazdodenný stereotyp, ktorý je vlastne normálny, ale zial na kazdeho cloveka nieco take pride.

ivangeline
22. mar 2022

Som na tom momentalne podobne. 3 deti. Pomaha slnko. Vzduch. Spanok. Deti prec. Sprcha. Starat sa o seba. Rozhovor. Kamoska. Psycholog. Budovat vztah s manzelom. Tak nejak u mna. 🙂