Znechutenie a frustrácia zo sociálnych sietí
Zaujíma ma, či aj by poslednú dobu máte ten pocit, že vás tam všetci proste štvu. Ja hlavne siete využívam kvôli kontaktu s rodinou a priateľmi, keďže žijem mimo rodné mesto. Samozrejme si niekdy pozriem aj nejaké príspevky zo sveta alebo vtipne videá. Ale stále na mňa vyskakuju afektovaní influenceri, pseudo psychológ Krause, pošahane príspevky ficovoličov a podobne. Ja som kedysi bola dosť aktívna, ale teraz mám len nervy keď to otvorím. Tiež ma niekto také pocity poslednú dobu?
@anonym_autor feed sa prisposobi tomu co sledujes. Prispevky na ktorych pri scrolovani zastavis atd. Osobne netusim kto 'Krause' je a fico na mna tiez nikde nevyskakuje. Cielene si uprac feed, zablokuj, zvol aby ti nezobrazovalo co ta nezaujima...
@haley7897 ja už mám pocit že som toľko toho poblokovala že tam snáď nikto neostane🙈
@anonym_autor nie nemám 😄 vyskakuje mi len to čo sledujem
Dezoláti sa z krčiem a šenkov presunuli na Facebook. Preto to tam tak vypadá.
Ale neriešim, nemám na tie ich sprostosti čas.
Nie nikto takí mi nevyskakuje.
Ja mám nejakú ponorku v tom posledné týždne.... komunikujem so známymi raz za 100rokov dám fotku väčšinou z prechádzky prírodu alebo pamiatku na stories. Príspevky/stories pozriem 1-2 a to je všetko prestalo ma to úplne baviť, sledovať životy cudzích. Tú energiu a čas venujem radšej sebe. Ináč nič z toho čo tebe mne neukazuje, sledujem tam niečo úplné iné a aj tak ma to už nebaví.
Nie
Dezoláti sa z krčiem a šenkov presunuli na Facebook. Preto to tam tak vypadá.
Ale neriešim, nemám na tie ich sprostosti čas.
@sevrin perfektne dlovo dezolat,aspon na. Ieco bola dobra korona
Nie, nemam ten pocit. Sledujem a vyskakuje mi len to, čo ma zaujíma.
Ja mám nejakú ponorku v tom posledné týždne.... komunikujem so známymi raz za 100rokov dám fotku väčšinou z prechádzky prírodu alebo pamiatku na stories. Príspevky/stories pozriem 1-2 a to je všetko prestalo ma to úplne baviť, sledovať životy cudzích. Tú energiu a čas venujem radšej sebe. Ináč nič z toho čo tebe mne neukazuje, sledujem tam niečo úplné iné a aj tak ma to už nebaví.
@autumn1 presne aj mňa to úplne prestalo baviť. Celkovo ako som staršia mi to príde strašne zbytočné
Preco pseudopsycholog?
@sisa_s ja mam na neho svoj názor. Pre mna je to čo robí dobre premyslený marketing. Mám kamarátku na UKF na psychológii a tam na jeho aktivity majú tiež svoj názor...
@autumn1 presne aj mňa to úplne prestalo baviť. Celkovo ako som staršia mi to príde strašne zbytočné
@anonym_autor A prečo si tam?????
@anonym_autor A prečo si tam?????
@anonym_c1dd5b napísala som to jasne podľa mňa...stačí čítať
@anonym_autor vieš, že to môžeš vypnúť s neotvárať však? 🙂 nevytáčajú ma, lebo nedovolím, aby sa ma také veci dotkli 🤷🏼♀️. Sledujem len to, čo ma zaujíma
Ja som si tiež jedného času zablokovala väčšinu stránok, mam iba fb, tak sa mi to tam pekne preriedilo a z času na čas ešte niečo bloknem. Tiež som došla do takého bodu, že to nechcem pozerať a že sú to blbosti a aj som prestala. Takže asi keď si uvedomíš, že nechceš týmito sr.čkami krmiť svoju myseľ, tak dôjdeš do toho bodu aj ty, ak si už nedošla. Na znechutenie máš plné právo, veď to sú úplné bludy tie videá 😃
Vies co, ja odkedy chodim na siete malo tak mi vyskakuje bars aka pitchovina lebo zrejme nema z coho cerpat ten algoritmus. Cize vysledok, chodim tam o to menej.
Nič také som nasledovala, takže mi to asi nevyskytuje.
Ak ti ide v prvom rade o komunikaciu, mas x inych komunikatorov, kde toto vobec riesit nemusis.
Nie, nemám ten pocit. Ja som ten, kto určuje, co si pozrie a čomu venuje pozornosť. Nie som bezduchym konzumentom obsahu sociálnych sietí. Vyberám si co potrebujem a zvysok ma absolútne nezaujíma.
@anonym_autor áno aj ja začínam mať ten pocit,že mi to viac berie ako dáva. A ze najradšej by som sa úplne jedného dňa off....no tiež všetko riešim už len pomocou správ na soc.sietach,či detom školu,či prácu,kamošky atď a obávam sa,že to nebude také ľahké
Posahane prispevky liberalov na teba nevyskakuju?
Mam pocit, ze tu riesis svoju politicku frustraciu.

@anonym_autor feed sa prisposobi tomu co sledujes. Prispevky na ktorych pri scrolovani zastavis atd. Osobne netusim kto 'Krause' je a fico na mna tiez nikde nevyskakuje. Cielene si uprac feed, zablokuj, zvol aby ti nezobrazovalo co ta nezaujima...