Zníženie rodinných prídavkov
Som videla video, že chcú zrušiť alebo skresať rodinné prídavky? To čo tvl???
Nieco som zaregistrovala. Prispevky ostavaju. Chcu znizit len pridavky. Zo 60€ na 30€. Ženy väčšinou po 3 rokoch na rodičovskej idu aj tak do prace. Na pridavkoch sa najviac priživuje hlavne jedna skupina obyvatelstva.
@janai1 debilizacia.zachvilu nam budu brat co?
Dali sme mimovladkam a LGBTQ do zubov? Dali. Tak ticho
@balerina2025 onedlho nam zoberu cele vyplaty a potraviny budeme dostavat na pridel. A oni si budu vajcia valat na jachtach a vilach.
@0silvia0 asi tak.
@mamamasama ktorej ju aj tak neplánujú znížiť
@mamamasama ktorej to znížiť nechcú iba tým co pracujú, no ďakujem pekne za také kresanie
@martinmmartin čo sme dali?
@mamamasama poznas stat ktory znizuje socialne davky?
tam si treba viac posvietit na maximalne materske a podpory, PN pocas Rodicaku ci fiktivne PN ci znizit lehotu zo 180 dni pre poberanie materskeho, nech zoberu tehotenske...atd atd tak je toho vela a hlavne nech si uz nezvysuju platy, to akoze fakt neexistuju ziadne stropy?
my sme obycajni otroci co makame na ich gule
@mamamasama dobre v poriadku nech je rodinny pridavok kludne na 0 bez vynimky,ale potom nech je danovy bonus ktory dostane len to čo pracuje
ale nieže pobereme okrešeme všetko čo sa len da a ty plat dane a odvody , to je normálne moderné otrokárstvo
@sara07 presne tak. Chcú ožobračovať opäť len pracujúce rodiny. Sa nedivím, že pôrodnosť klesá.
@mamamasama ale ved práve tým prizivujucim skupinám ho nechavaju v plnej výške.
@martinmmartin presne, nemusím v práci miesto rovnošaty mat duhove tričko, tak je všetko v najlepšom poriadku
@sara07 a mne to píšeš prečo?
@marhulka13 to sa mi nezdá
@marhulka13 v tomto state naozaj nepracovat a odrbat. len kebyze to takto robime kazdy, netusim kto by prispieval do statnej pokladnice.😈
Super, 18 ročne dieťa 0 eur od štátu.. Paráda, pritom 18 dieťa môže byť kľudne na strednej škole... V čom je iné ako dieťa na základnej ci strednej škole... Ma chodiť na brigády a živiť sa sam? To je bordel, hlavne, že politici si od mája zvýšia... Nato mame?
@huginko ano od 15 moze robit, pardon od vychodenia ZS, to je vlastne privilegium
@huginko jj 0 eur rodinné prídavky a zároveň 0 daňový bonus pre tých 18
@mamamasama tym,ktori su v hmotnej nudzi pridavky ostanu. Cize zoberu zase len pracujucim.
@krtko1313 tehotenske mali zrusit, nemam pocit ze by tym zvýšili porodnost.len prizivnicky, ktore sa este hodia na PN az do porodu, a mame vystlano aj vystarano
Krása, akoby ani neboli 18 ročni. Pritom môj bude akurát v treťom ročníku na gympli... Ako co? Neje, nepije, neoblieka sa, nič nepotrebuje?
@terina25 presne zase len tým čo podstivo pracujú
@mamamasama reagovala som na poslednu vetu čo si pisala
@huginko niekedy to bol,o 20 euro ale aspon daco, teraz uz to nie je nic.
A zdroj tejto informacie? Ja som včera citala, že sú to hoaxy.

No však konsolidácia