icon

Zväzovanie a disciplína, dominancia a submisivita, sadizmus a masochizmus

zoey88
8. okt 2017

Ahojte zienky. Zaujima ma, ci je tu niektora z vas, ktora ma dlhodoby vztah ci manzelstvo nesuce sa v duchu BDSM. Nemyslím tým len čo sa týka sexu, ale aj vzťahovo, teda fungujete 24/7. Sama mam takyto vztah, kde ja som ta dominantna, ale tento vztah zatial netrva prilis dlho a teda ma zaujimaju skusenosti inych zien, ktorym to takto klape uz viac nez len par mesiacov 🙂

Strana
z4
celo
9. okt 2017

@zoey88 Ahoj, nemyslím si, že ti na takúto špecifickú otázku niekto na prudernom MK odpovie :D . Aspoň nie verejne. V rámci SK funguje forum domina.sk . Je tam slušný chaos, ale na druhú stranu aj ľudia, ktorí takto žijú a vedeli by ti dať názor a rady.
Taktiež, myslím, že vieš po anglicky, odporúčam ti hľadať na otázkových sociálnych sietiach. Ako je napr. yahoo answers, prípadne, moja obľúbená je Quora: https://www.quora.com/topic/BDSM-Relationships ;)

bale1rinka
9. okt 2017

@zoey88 to som zvedavá kto ti napíše.💃 a čo ti napíše...

lujziana44
9. okt 2017

Presne tak ako ti napísal @celo, neviem, či sa ti sem nejaká mamina, majúca vzťah ako ty, len tak verejne prizná. Sú na to vhodnejšie portáli ako tento 🙂

nelinka2009
9. okt 2017

@zoey88 tu radsej nikto nic, tu je tolko mudrych super zien a zmaz to, lebo ta tu m oralne ukamenuju!!!

zoey88
autor
9. okt 2017

@celo super, dakujem pekne!

mateson
9. okt 2017

@zoey88 na českom MK je skupina "Sex není tabu ani na MK" . Mrkni tam, nájdeš tam hocičo a nikto sa nepohoršuje😉

narsila
9. okt 2017

@zoey88 preboha tu by som to naozaj neriesila :D
Pisala som ti spravu ;)

cichlida
9. okt 2017

Preco to tu neriesit, lepsie ako 280 tema o cikani, kakani a dojceni 😀 ano, viem je to forum pre MAMICKY , ale pytat sa dokola to iste, no des.mna by to nahodou zaujmalo...teda ako to v takomto vztahu realne funguje...my sme skusali vselico a bdsm nie...teda na "dominu" som sa hrala, ale asi som tej naozajstnej nesiahla ani na paty 😀

katka253111
9. okt 2017

@mateson je aj na svk mk 🙂

nelinka2009
9. okt 2017

@cichlida ja,sa chcem tak hrat a on nechce, preco?

mateson
9. okt 2017

@katka253111 fakt, tak to som nevedela😲

zoey88
autor
9. okt 2017

@cichlida haha, vidim ze som rozvirila hladiny MK :D a sex mi pride prirodzeny, z toho vznikaju aj babatka, a toto je vec co so sexom suvisi, tak preco neriesit :D

tiper24
9. okt 2017

@zoey88 tvoj frajer je asi casto priputany k posteli co? 😀😀😀

zoey88
autor
9. okt 2017

@tiper24 nevidim na tom nic zle, ak s tym suhlasia obaja :D

obsadenemeno
9. okt 2017

@nelinka2009 asi neni hravy typ..... 😉

tiper24
9. okt 2017

@zoey88 samozrejme, proti gustu ziadny diskutat 🙂

zoey88
autor
9. okt 2017

@nelinka2009 nie kazdy muz ma rad byt v pozicii submisivneho, u chlapov je casto problem s autoritami a preto su oni vacsinou ti dominantni... Je to velmi individualne sexualne nastavenie kazdeho cloveka, dolezite je o sexe vela hovorit a potom sa da vela veci aplikovat do praxe 🙂

sisaka
9. okt 2017

@zoey88 nemyslím si, že si tu niečo rozvírila, príspevok tu máš už od včera, je tu pár reakcii, nič k téme, keď sa tu rozviri hladina tak tu máš do 24 hodín 10 strán, nie 10 príspevkov
Ak toto niekto rieši, tak pravdepodobne sám a nepotrebuje konzultovať s 350 inými ľudmi. Príjemnú zábavu, i keď podľa mna ti to tu dosť viazne

nelinka2009
10. okt 2017

@zoey88 jasne. My sme s muzom za kazdu srandu, ale zas musine chciet obaja. 😁😁

lienqa
10. okt 2017

Ja mám takú príhodu z môjho okolia môj známy mal frajerku 😀 žena vážne silno veriaca (ja nič proti tomu nemám hej), pomaly sa škaredo pozrela na každého kto povedal do riti a brala to ako nejakú strašnú nadávku, a v posteli chcela od neho,aby jej nadával do k*riev, št*tiek" a samé slastné oslovenia 😀, že keď mu prvýkrát povedala, aby jej niečo povedal "škaredé" , že normálne nevedel čo jej má povedať 😂 ...btw..po troch mesiacoch sa rozišli 😂 on to nevydržal 😅 že vždy mu vzrušenie opadlo, keď si predstavil, že teraz jej má takto nadávať 😅

tiper24
10. okt 2017

@lienqa poznal som podobnu tiez mala rada ked jej pritom bolo nadavane do k*riev ( ziadala si to ) ale ona zahresila hockedy 🙂

lienqa
10. okt 2017

@tiper24 no už som sa zľakla, že máme spoločné známe 😂

tiper24
10. okt 2017

@lienqa sa smejem 🙂🙂 no ona rano do kostola zo spevnikom v ruke a poobede v pohode pecko cumela 😀

obsadenemeno
10. okt 2017

@lienqa no nechcela pocuvat nadavky a hresenia lebo ju to rajcovalo a takto v kostole sa vrhnut na nejakeho spolumodlennika ci knaza, to sa predsa nehodi....preto nechcela, aby ludia okolo nej hresili....bo by sa neudrzala..... 😨

lienqa
10. okt 2017

@obsadenemeno no musí to mať žena potom v živote ťažké, keď si predstavím, že niekto má takúto slovnú zásobu zaužívanú aj v bežnej komunikácií 😀 no ako sa hovorí tichá voda brehy myje..

admet
10. okt 2017

co je 24/7 ?

nelinka2009
10. okt 2017

@admet 24 hodin denne 7 dni v tyzdni podla mna

bale1rinka
10. okt 2017

@admet asi tým myslela, že každý deň...

vroni
10. okt 2017

@obsadenemeno, tak si predstavujem, ako musi taka zena trpiet v autobuse, plnom spotenych robosov.... Tam tie vyrazy (a ziadne ine) lietaju vzduchom, chlapov, co by jej tak od srdca povedali na vyber, tak na ktoreho sa vrhnut.... To musia byt muky.... Nie ako my, cintlave citlivky, co im je z podobnych voni a vyrazov su na omdletie (alebo porazenie)...😂😂😂

0silvia0
10. okt 2017

@vroni ešte aj pubertálna mládež sa takto "vzrušujúco" vyjadruje 😨

Strana
z4