Zväzovanie a disciplína, dominancia a submisivita, sadizmus a masochizmus
Ahojte zienky. Zaujima ma, ci je tu niektora z vas, ktora ma dlhodoby vztah ci manzelstvo nesuce sa v duchu BDSM. Nemyslím tým len čo sa týka sexu, ale aj vzťahovo, teda fungujete 24/7. Sama mam takyto vztah, kde ja som ta dominantna, ale tento vztah zatial netrva prilis dlho a teda ma zaujimaju skusenosti inych zien, ktorym to takto klape uz viac nez len par mesiacov 🙂
@zoey88 to som zvedavá kto ti napíše.💃 a čo ti napíše...
Presne tak ako ti napísal @celo, neviem, či sa ti sem nejaká mamina, majúca vzťah ako ty, len tak verejne prizná. Sú na to vhodnejšie portáli ako tento 🙂
@zoey88 tu radsej nikto nic, tu je tolko mudrych super zien a zmaz to, lebo ta tu m oralne ukamenuju!!!
Preco to tu neriesit, lepsie ako 280 tema o cikani, kakani a dojceni 😀 ano, viem je to forum pre MAMICKY , ale pytat sa dokola to iste, no des.mna by to nahodou zaujmalo...teda ako to v takomto vztahu realne funguje...my sme skusali vselico a bdsm nie...teda na "dominu" som sa hrala, ale asi som tej naozajstnej nesiahla ani na paty 😀
@mateson je aj na svk mk 🙂
@cichlida ja,sa chcem tak hrat a on nechce, preco?
@katka253111 fakt, tak to som nevedela😲
@nelinka2009 asi neni hravy typ..... 😉
@nelinka2009 nie kazdy muz ma rad byt v pozicii submisivneho, u chlapov je casto problem s autoritami a preto su oni vacsinou ti dominantni... Je to velmi individualne sexualne nastavenie kazdeho cloveka, dolezite je o sexe vela hovorit a potom sa da vela veci aplikovat do praxe 🙂
@zoey88 nemyslím si, že si tu niečo rozvírila, príspevok tu máš už od včera, je tu pár reakcii, nič k téme, keď sa tu rozviri hladina tak tu máš do 24 hodín 10 strán, nie 10 príspevkov
Ak toto niekto rieši, tak pravdepodobne sám a nepotrebuje konzultovať s 350 inými ľudmi. Príjemnú zábavu, i keď podľa mna ti to tu dosť viazne
@zoey88 jasne. My sme s muzom za kazdu srandu, ale zas musine chciet obaja. 😁😁
Ja mám takú príhodu z môjho okolia môj známy mal frajerku 😀 žena vážne silno veriaca (ja nič proti tomu nemám hej), pomaly sa škaredo pozrela na každého kto povedal do riti a brala to ako nejakú strašnú nadávku, a v posteli chcela od neho,aby jej nadával do k*riev, št*tiek" a samé slastné oslovenia 😀, že keď mu prvýkrát povedala, aby jej niečo povedal "škaredé" , že normálne nevedel čo jej má povedať 😂 ...btw..po troch mesiacoch sa rozišli 😂 on to nevydržal 😅 že vždy mu vzrušenie opadlo, keď si predstavil, že teraz jej má takto nadávať 😅
@lienqa no nechcela pocuvat nadavky a hresenia lebo ju to rajcovalo a takto v kostole sa vrhnut na nejakeho spolumodlennika ci knaza, to sa predsa nehodi....preto nechcela, aby ludia okolo nej hresili....bo by sa neudrzala..... 😨
@obsadenemeno no musí to mať žena potom v živote ťažké, keď si predstavím, že niekto má takúto slovnú zásobu zaužívanú aj v bežnej komunikácií 😀 no ako sa hovorí tichá voda brehy myje..
co je 24/7 ?
@admet 24 hodin denne 7 dni v tyzdni podla mna
@admet asi tým myslela, že každý deň...
@obsadenemeno, tak si predstavujem, ako musi taka zena trpiet v autobuse, plnom spotenych robosov.... Tam tie vyrazy (a ziadne ine) lietaju vzduchom, chlapov, co by jej tak od srdca povedali na vyber, tak na ktoreho sa vrhnut.... To musia byt muky.... Nie ako my, cintlave citlivky, co im je z podobnych voni a vyrazov su na omdletie (alebo porazenie)...😂😂😂

@zoey88 Ahoj, nemyslím si, že ti na takúto špecifickú otázku niekto na prudernom MK odpovie :D . Aspoň nie verejne. V rámci SK funguje forum domina.sk . Je tam slušný chaos, ale na druhú stranu aj ľudia, ktorí takto žijú a vedeli by ti dať názor a rady.
Taktiež, myslím, že vieš po anglicky, odporúčam ti hľadať na otázkových sociálnych sietiach. Ako je napr. yahoo answers, prípadne, moja obľúbená je Quora: https://www.quora.com/topic/BDSM-Relationships ;)