1. sväté prijímanie - skladanie sa rodičov
Ahojte.prosim koľko ste sa skladali rodicia na výdavky minulý rok?cca 15deti mame na dedine
Ďakujem za odpovede
@laura0107 nemôžeš brať,kto sa k koľko zbieral. Pretože je rozdiel rozratat náklady na výzdobu,foto,či kameru medzi 5deti a medzi 21deti.
@terezka1947 ďakujem.ano chápem.preto som aj napísala koľko detí mame my
@terezka1947 u nás sa nič také neriešilo ani foto ani kamera
@laura0107 25 deti na prijímanie 45 eur a z toho je 15 výzdoba s kyticami 10 fotograf a 3 eura darček ktorý sa rozhodol dekan kúpiť deťom zvyšok ide na rekonštrukciu fary a obnovu kostola
Je podľa Vás veľa keď u nás ide na prvé sväté prijímanie 30 deti a skladáme sa po 20 uer a bude z toho platené len výzdoba kostola, kytica pre pána farára a pani katechetku
Je podľa Vás veľa keď u nás ide na prvé sväté prijímanie 30 deti a skladáme sa po 20 uer a bude z toho platené len výzdoba kostola, kytica pre pána farára a pani katechetku
@maminuska33 no my sme mali minulý týždeň prijimanie, boli traja a skladali sme sa po 35€ ale nemali rúcha, len na kytice a výzdobu sme tiež mali
@maminuska33 no my sme mali minulý týždeň prijimanie, boli traja a skladali sme sa po 35€ ale nemali rúcha, len na kytice a výzdobu sme tiež mali
@nikha2809 ale boli len traja
@nikha2809 ale boli len traja
@maminuska33 no ved, preto mi to aj tak príde dosť keď sa tridsiati skladate po 20€
@maminuska33 no ved, preto mi to aj tak príde dosť keď sa tridsiati skladate po 20€
@nikha2809 a nebudú ani žiadne obetné dary,proste nič
@nikha2809 a nebudú ani žiadne obetné dary,proste nič
@maminuska33 my mame o tyzden. 41 deti v nasej skupine. Skladame sa po 50€. 23 za fotografa,10 za rucho a 17 dar fararovi a obetne dary,vyzdoba. my mame 9:30 a po nas ma hned druha skupina prijimanie 32deti,11:30

@laura0107 25€ 20 detí Ale to je bezpredmetné, kde koľko. Vy si zrátajte výdavky, čo všetko potrebujete zabezpečiť a podľa toho si rozdeľte a máte sumu na jedného.