icon

Aké darčeky už máte pre vaše detičky?

25. okt 2022

Baby čo už máte kúpené na Vianoce pre deti? Môžete hodiť aj fotku pre "motiváciu ". Ja som sa ešte nestihla naštartovať ale poctivo študujeme Dráčik leták a je tam toho milion. .....

sense
25. okt 2022

Viem co chce a kupwne este nemam.

simca06022011
25. okt 2022

este nic a ani neviem co :DDD

bucko555
25. okt 2022

Moja chce osušku a uterák Skey s lapkovej patroly, tiež aj ruksak to u mám ....ešte mám vankúš a spodné prádlo lapkovej patroly a skateboard chcela tak aj to som už a myslím že by jej ak stačilo .....pred dvomi týždňami sme jej kúpili novú posteľ

autor
25. okt 2022

Moja chce asi 60%hraciek z letáku 🙂 tak to budeme musieť nejak okresať.

autor
25. okt 2022

A koľko hračiek kupujete deťom? Resp. do akej sumy ste ochotne ísť? Dakujem

viestta
25. okt 2022

Ešte nič. Dohodneme sa co kúpia babky, čo kúpime my. U nás je zaužívané jedna hračka pod jedným stromcekom. A keďže už je školák vlani pribudli aj knihy

tosomja
25. okt 2022

Tento rok Albi perá s knihami. Dvojmo. A najstaršia chce mikinu, puzzle, knihu. Priateľove deti ešte nevedia. Do 50€ na osobu. My s priateľom si nedávame nič. Chceme obrúčky 😃

marzuz89
25. okt 2022

Z hraciel vyberieme nejake Bruder auto a to je vsetko. Nezasypavame hrackami, dostane este lego a spolocensku hru vyberieme, a nejake knihy. Toto spolu od starych rodicov aj od nas. Drzime minimum hraciek a je to tak super, Mikulas urcite miesto sladkosti prinesie oblubene ovocie, oriesky a plastelinu. Darceky poriesime uz teraz v najblizsich 2 tyzdnoch, nech mame vsetko pripravene na December ❤️

tosomja
25. okt 2022

@marzuz89 úplne súhlasím. Môžu kruzkovat aj celý katalóg, po jednej hračke úplne stačí. Radšej oblečenie a zážitky.

majki_ki
25. okt 2022

Od nás dostane len lego nákladný vlak, to je myslím dostatočne drahé a ešte Albi knihu. Myslím, že úplne postaci, keďže ešte pribudnú darčeky od babiek a tiet.

yanni
25. okt 2022

Nemame este. Ale kazde dieta vie, co chce. Hracky uz len najmladsie deti (7 a 3 roky) a aj to len tak jednu. A zo zasady ziadne letaky. To len nabada k tomu, ze su potom nerozhodne. Takto vedia, co chcu a je to vybavene.

sasitimi17
25. okt 2022

Ja som zástanca spoločenských hier takze 2-3 určite dostane 😀 ďalej uvidíme, my kupujeme viac darčekov takže ešte povyberam niečo čo zakruzkovala v dracik letáku

marzuz89
25. okt 2022

@tosomja presne. My ani katalogy detom listovat nedavame 😉 Teda mladsi este nevie, o co ide, ale starsiemu vyberame darceky podla zaujmu, vieme, co ma rad, co ho bavi, pripadne sa ho spytame, co by si prosil. Takto z hlavy povie jednu dve veci, ak ich zopakuje aj nabuduce, je to jasne 🤗 dat mu letak, chcel by vsetko, to je jasne 🤭 u nas tiez viac ako hracky davame knihy, kreativne veci a hry, puzzle. Syn ma 3,5r.

cimage
25. okt 2022

Ja som aj zabudla na vianoce, ze su predo dvermi 🤷🏻‍♀️. Ja kupujem kazdemu za cca 10€. Kupujem aj synovcovi, neteri, rodicom, muzovym rodicom, takze len drobnost co sa vyuzije a nezapadne prachom.

henka123123
25. okt 2022

Mam 2 chlapcov a zatial mqm knihu spievankovo k albi peru a este 1 o slonikovi aj so slonikom..lego duplo hasici a lego duplo smetiari.umyvadlo s tecucou vodou....toto zatial mam urcite este daco kupim co mi padne do oka asi kolobezku a bicykel...od babky dostanu kuchynku lidl s drevenymi potravinami a od ostatnych este uvidime co vymyslime....dospelym mam limit 30-50 eur.deti tak 100-150 spolu

ivangeline
25. okt 2022

Ja chcem magnt stavebnicu a zopar drobnosti..ako pyzamo a veci na tvorenie a pod.

mamamasama
25. okt 2022

Kupujeme maximálne 3 hračky. Dve kooperatívne hry a jednu magnetickú tabuľku.

saxana000
25. okt 2022

Lego zajko a Simba este chyba labytinth labkova patrola.pekne vsetko zabalim a uz nachystane donesiem k babkam..maju to bez roboty..
Vzdy zacinam od malej takto v oktobri a potom riesim velkacov.nerobim nakupy darcekov na poslednu chvilu v tej uplne najviac vianocnej nalade lebo potom kupim aj to co nechcem..😀😀😀

mikadooo
25. okt 2022

Júj, no ja nič, ale zato fotiek kopu v mobile - to by chceli aj to by chceli aj to aj henti 😄. Fakt sa mi nebude ťažko vyberať (malý - autá, dcéra - bábiky, fakt som to nečakala 😂). Akurát najstaršia ešte nevie, ale tá mi to normálne povie, čo by chcela. 100eurovú klietku pre škrečka a 3D okuliare som jej zrušila 🤭. Tak ešte rozmýšľa. Ale do vianoc času dosť.

autor
25. okt 2022

@saxana000 a to lego je aké? To má celkom zaujalo

saxana000
25. okt 2022

Disney princezne

ivanak49
25. okt 2022

Naša ma 2 a pol roka na vianoce chce len domček pre bábiky nič iné.....takže sa kúpil veľký domček ešte sa kúpil drevený mixér, malé 4 bábiky do domčeku, vodova omalovanka, kvido zošit zo zotieracimi fixkami podľa ktoreho sa učí..... Periny do veľkej postele, drevená postieľka pre bábiky, a magnetická tabuľka kde oblieka panacikov podľa predlohy.... Pre niekoho možno malo pre niekoho veľa darčekov no my trávime vianoce zo starými rodičmi a krásnym tatom takže oni jej kúpili niečo krsny táto tiež a tak isto svokor zo svagrinou..... Inak keby sme my malý kupovať tak by sme skončili pri drevenom domčeku a to je cele..... Ale myslím si ze je aj správne ak dieťa dostane po skromnosti aby pochopilo skôr o com sú tie vianoce

ivanak49
25. okt 2022

A na druhej strane keď dieťa dostane svoj vytúžený darček ktorý najviac chce tak tie ostatne si nai nevšíma my sme minulý rok chceli veľmi kuchynku a ta bodovala iné darčeky ju už nezaujímali ze sú zabalené aj keď sa rozbalili tak je asi aj zbytočné kupovať XY hračiek

maciatkoe
26. okt 2022

@ivanak49 Ja viem, ze to bol preklep. Ale travite vianoce s krasnym tatom 🙂🙂😄👍

ivanak49
27. okt 2022

@maciatkoe hej s krsnym tatom tam malo byt 😂