Aké farby sú najvhodnejšie pre svadobné prstene?
Dobrý deň akej farby by mali biť svadobné prstene myslím zlato žlté,striebro
@maca1984 takže nemusia biť zlaté?
@katarina2334 nie nemusia.
@katarina2334 kľudne aj ch.ocel každý podľa kritérií a peňaženky
Akékoľvek, veď to je pre vás.
@buba183 tak my niesme náročný len sme nevedeli akej farby majú byť
@katarina2334 nikde nie je napísané, že obrúčky musia byť len zlaté. Kúpte si také aké sa vám páčia a dovolí vám to váš rozpočet.
@katarina2334 aké si vyberiete , také budete mať.
My máme napr kombináciu zlte/biele zlato. Keďže mne žlté zlato nesvedčí, mam hrubsiu obrucku z bieleho zlata s kameňmi a cez stred jemný pásik žltého zlata.
Muž má žlté zlato,ale ten obrucku aj tak nenosí.
je to uplne jedno - biele, zlte, ruzove,, a ked fin nedovoli, uz som videla aj strieborne,,
@katarina2334 nemusíš mať žiadne
@katarina2334 my máme kombináciu biele a ružové zlato
@katarina2334 nikde nie je predpisane ake🙂my msme biele zlato a po 20tich rokoch sa mi zdaju uz nie take biele,co mi vyhovuje,su nieco medzi bielym a zltym🙂
Poznam par kde muz ma drevenu 🪵
Mozu byt akekolvek sa vam pacia. Dokonca ani nemusia a "ladit" ja mam uplne inu ako moj muz.
Ja mám bielu a muž žltú 🙂
@katarina2334 ake chcete, ake maju v zlatnictve na vyber...
Len ja som skor zhrozena z tych cien 🤦♀️
...my akurat riesime "nove" lebo v lete som stratila ja a moj muz uz pred par rokmi...tie iste sme nasli...pred 14r stali tusim 400e a teraz 1100e 😭😭😭
Vyberte si aké sa vám páčia a čo peňaženka dovolí.
Kľudne aj chirurgickú oceľ, je ich veľký výber, vzorov ,prevedení, vydržia veľmi veľa, a stoja násobne menej ako zlaté. Na uzatvorenie manželstva dokonca ani nie je podmienka obrúčky mať.
@katarina2334 je to jedno. Hlavne nech si s tým stotožnená ty. Neviem či muž ju bude nosiť.

Aké si zvolíš také budú.